Inside your head |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
שאלון קצר לאוכלי המילקי, האוריאו והקרמבו
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
Inside your head • 27 ביולי 2010
היו כאן, בעבר, לא מעט שאלונים מהסוג הזה, אך כמדומני הצטרפו אנשים חדשים, אז הגיע הזמן למחזר.
אני גם יודעת שיש את האפשרות פשוט להעלות שרשורים מהאוב, רק שאני מאותגרת מנוע חיפוש. אחרי ההקדמה הזאת, לשאלון הקצרצר: איך אתם אוכלים את המילקי שלכם? איך אתם אוכלים את עוגיית האוריאו שלכם? איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מילקי: משתדלת שלא לנער את המילקי מורידה את העטיפה אם יש קצפת על העטיפה מלקקת אותה וזורקת את העטיפה אם אין קצפת על העטיפה, אוספת מעט עם הכפית וטועמת מתחילה לחפור מהצד וחוצה את המילקי לשני חלקים לאורכו בצורה כזאת שאני אוכלת גם את הקצפת וגם את השוקולד ונותר חצי נוסף עם קצפת ושוקולד. מכאן, אני אוכלת את התחתית (שוקולד) ולבסוף מגיעה לקצפת. אוריאו: עוגיה נטורל: מגרדת עם השיניים את שני צדדיה של העוגיה, פותחת את הסנדויץ' ואוכלת את החלק בלי המילוי בנגיסות קטנות של מכרסם קטן. לאחר מכן מלקקת את המילוי ואז אוכלת את החלק הנותר של העוגיה. עוגיה טבולה: בחלב ושוקו בלבד! נהנית מהנימוחות (מקווה שכך כותבים) ואוכלת את העוגיה מבלי להפריד את הסנדוויץ'. דרך נוספת שלי לאכול אוריאו, לשבור את העוגיות לתוך קערית חלב/שוקו כתחליף לדגנים. קרמבו: בשנתיים האחרונות לא נגעתי בקרמבו בכלל, כנראה ההבנה שהקציפה של הקרמבו היא בעצם קציפת ביצים עוררה בי גועל מסויים. בתקופה שכן הייתי אוכלת קרמבו, הייתי מתחילה מציפוי השוקולד והקציפה ומגיעה לעוגיה מבלי להפריד את העוגיה משאר הקרמבו. זהו, עכשיו תורכם. |
|
mindfulness{מיסטי} |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
שאלון מתוק
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
mindfulness{מיסטי} • 27 ביולי 2010
אני בדיאטה מבאסת שזה אומר קריזזזזזזזזזז ממושך בכל פעם שנמנעת מעינוגי המתוק
אל תשאלי אותי איך ולמה, לא רוצה לחשוב על זה בכלל כרגע אאאאאאאווווווווווופפפפפפפפפפפפ |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
Re: שאלון מתוק
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
שרמומית • 27 ביולי 2010
לבונה כתב/ה: אני בדיאטה מבאסת שזה אומר קריזזזזזזזזזז ממושך בכל פעם שנמנעת מעינוגי המתוק
אל תשאלי אותי איך ולמה, לא רוצה לחשוב על זה בכלל כרגע אאאאאאאווווווווווופפפפפפפפפפפפ צ'מעי, את יכולה לאכול פעם בכמה זמן מתוק... לא? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
aka BODYGUARD • 27 ביולי 2010
זה ממש דורש את זה....
אז ככה: את העוגיות אני טובל במילקי וכך הטעמים מתמזגים היטב. את הקרמבו אני מורח על הלולי, ואז הטעמים מתמזגים עוד יותר טוב... קצפות ונסיכות זה מתכון מנצח ! או, כמו שנאמר פעם- היא מ ה - ז ה - ט ע י מ ה ! ! ! |
|
mindfulness{מיסטי} |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
mindfulness{מיסטי} • 27 ביולי 2010
חחח ברור, אני יכולה הכל
אבל ההגבלה עושה לי טוב )))))) ואם כבר מתוק אז שיהיה בתנועה שנתלקק שנתחמם שרק נשתגע סשן שוקולד ידוע כמאזן קריז מושלם |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
שרמומית • 27 ביולי 2010
לבונה כתב/ה: חחח ברור, אני יכולה הכל
אבל ההגבלה עושה לי טוב )))))) ואם כבר מתוק אז שיהיה בתנועה שנתלקק שנתחמם שרק נשתגע סשן שוקולד ידוע כמאזן קריז מושלם אני לא כל כך אוהבת שוקולד.. רק את השוקולד של הקרמבו (: שאותו אני מקלפת לאט לאט , אחרי זה אוכלת את הקצפת עם האצבע ואחרי זה את הביסקוויט, שוברת לחצי ואוכלת. |
|
mindfulness{מיסטי} |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
mindfulness{מיסטי} • 27 ביולי 2010
נטלי כתב/ה: לבונה כתב/ה: חחח ברור, אני יכולה הכל
אבל ההגבלה עושה לי טוב )))))) ואם כבר מתוק אז שיהיה בתנועה שנתלקק שנתחמם שרק נשתגע סשן שוקולד ידוע כמאזן קריז מושלם אני לא כל כך אוהבת שוקולד.. רק את השוקולד של הקרמבו (: שאותו אני מקלפת לאט לאט , אחרי זה אוכלת את הקצפת עם האצבע ואחרי זה את הביסקוויט, שוברת לחצי ואוכלת. חחח מצחיקונת שאת..השוקולד של הקרמבו הוא בכלל צימקאו [זיוף גרוע של הדבר האמיתי] כך שבתור "לא חובבת" שוקולד, אין פלא שאת מתחברת אליו. הקילוף העדין של הציפוי מעיד על טאצ' יד עדין ומדויק האכילה עם האצבע ממממממממ ח ו ש נ י )))))))))))))) וחושניות היא תכונה מהממת. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
Bent • 27 ביולי 2010
לא אוהב מילקי שוקולד, את הוניל אני אוכלפעם כך ופעם אחרת.
לא אוהב אוריו, בכלל לא אוהב טעמי שוקולד שהם לא שוקולד טהור מריר 80% ומעלה בדרך כלל. קרמבו אני מקפיא, ואוכל בסיס קודם או אפילו זורק את הביסקווט המיותר, ואז נהנה מהקציפה. סטייק לעומת זאת מדמם בבקשה. |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
GREEK(נשלט) • 27 ביולי 2010
גם אני חפרן מילקי !לא חצי ולא בטיח נכנס כמו בניתוח מהצד וגומר את השוקולד קודם.
בסוף מערבב שאריות בודדות שנשארו עם הקצפת שנהפכת לעיסה חומה משהו עד הסיום . אוראו כמו שהוא בלי משחקים קרמבו ...עוגיה קודם ובשני ביסים את הקרמבו |
|
Needles And Pins(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
27 ביולי 2010
Needles And Pins(לא בעסק) • 27 ביולי 2010
אוריאו - לא אוכלת.
קרמבו - קודם את החלק העליון של השוקולד בלי להרוס את הלבן. אח"כ את הכל ביחד, עד לעוגייה. העוגייה לפח. מילקי - בנפרד הקצפת ואז השוקולד. לא מערבבת. |
|