אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם גם את נחטפת ע"י חייזרים?

Homelander​(שולט)
לפני 14 שנים • 1 בספט׳ 2010

האם גם את נחטפת ע"י חייזרים?

Homelander​(שולט) • 1 בספט׳ 2010
האם גם את היית תחת היפנוזה כבדה בזמן שיצורים ירוקים, נמוכים, קרחים ובעלי עיניים ע-נ-ק-יו-ת חטפו אותך למקום שאיכשהו הצלחת לראות שהוא נראה כמו צלחת-מעופפת?
ואז כשהתעוררת קשורה לאיזו מיטה, היית משתוקת מפחד כשראית שאת מוקפת באותם יצורים מוזרים ובעוד אחד נגע ביד עם אצבעות ארוכות ובחן את השדיים שלך, יצור אחר חיבר את איבר-מינך לאיזו מכונה שלא הבנת...
והאם גם את לא זוכרת מה הרגשת כשלקחו ממך משהו שאת חושבת שהוא הביצית שלך וכשביצעו באיברי-מינך מעשים שבשפת בני-אדם נקראים מעשים מגונים?

האם גם אתם נזכרתם כעת בעשרות סיפורי מד"ב ופנטזיה שבהם מתרחשים יחסי-מין (בעיקר בכפייה) עם יצורים לא-אנושיים?
האם זה לא נראה קצת מוזר?..

מאיזושהי סיבה יש לבני-אדם רבים במיוחד נטיה להימשך למין בעיקר אגרסיבי ולרוב גם כפוי עם יצורים מעולם אחר...
החל בסרטי-ההן-טאי והיפנים וכלה בכביכול עדויות על חטיפות של חזיירים ואפילו בחלק מהמקרים אמונה שלמה בכך שזן בני-האדם נוצר בעצם מרבייה חוצנית.
הנושא הזה מעלה שאלה מאד מעניינת... והיא, מה יש בזה בעצם?
מה במין הכפוי הזה עם יצורים לא-אנושיים (בעיקר מכוערים ומגעילים) מושך בני-אדם כה רבים?
האם זה עניין הכפייה וחוסר-האונים? או האם מדובר בעצם בסטייה שונה לחלוטין שעוסקת בקיום יחסי-מין עם משהו דוחה ואז מלבישים על זה כפייה משום שאנשים לא מסוגלים לראות את עצמם מקיימים איתו יחסי-מין?

אני בטוח שמדובר במשהו שבדיוק האנשים העוסקים בתחום שלנו במידה ויהיו מסוגלים לדבר בגלוי על פנטזיות קצת קיצוניות- הם המתאימים מכל לעשות את זה.
כי אני אישית, חושב שמדובר פה בחיבור ישיר בין מין בכפייה לגועל (הרי קרבנות אונס מעידים רבות על הגועל שחשו) וברור לי שלראות לדוג' תמונות פנטזי-ארט שמאופיינות בנשים חסרות-אונים שיצורים גרוטסקיים כופים עליהן מין, בהחלט מגרה אותי...
האם זה נכון לגבי אחרים? ואם לא, כיצד אתם חושבים שניתן להסביר את התופעות הכ"כ נפוצות האלה ברחבי-העולם?
Siren​(מתחלפת){Misha}
לפני 14 שנים • 2 בספט׳ 2010
Siren​(מתחלפת){Misha} • 2 בספט׳ 2010
אני יודעת שהסיפור שלי עלול להפתיע, ואף לזעזע אנשים רבים פה. אני נושאת אותו על גבי מזה שנים, והחלטתי לחשוף אותו כאן. מדוע כאן? מכיוון שאני אוהבת את הלוגו של הכלוב.

ובכן, באחד הלילות, אני מחליטה לצאת למסיבה במקסים. נכנסת, יורדת במדרגות, מסדרת את המחוך, מסתובבת, שותה שוט אחד, שניים, חמישה עשר – באמת, כיפכוף של מסיבה.
פתאום!!!

אני רואה לפני אדון אחד בחליפת לטקס, שוט ביד אחת, קיין ביד שנייה, אזיקים ושוקר חשמלי בחגורה, ואיפור שחור בעיניים (ולא של רבלון, בנוסף לכל)!
לא חשדתי בו. למה שאחשוד בו? מה, הוא עשה לי משהו? הוא תפס לי את פרקי הידיים ושאל אותי אם הייתי ילדה רעה? הוא הכניס לי סטירה? הוא תפס לי בשיער וגרר אותי לבמה? לא. כביכול, אדון אחד, עומד, מתעדן לו.

ואז!

האדון התפצל לשניים, וממנו בקע אור ירוק של עב"מים! העור יחד עם החליפת לטקס והפרצוף והשוטים והשוקר – הכול נפל לרצפה לשלולית אחת וחשבתי לעצמי ("אם היית משתמש ברבלון, לא היית נמס, כי רבלון הוא עמיד יותר!") – בחיי, איזה חייזר מכוער.
כי מתוך אותה קליפה נאה וחלולה, בקע מעין כלונס ירוק שכזה, עם עיניים בולטות, ומבנה פנים שבאופן כללי מזכיר מילה גסה. היו לו חמשת אלפים זרועות בלי להגזים, שהזכירו יותר תמנונים חלקלקים ומגעילים, וצוואר ג'ירפי שכזה, וחיוך מלא בשיניים מחודדות מעוצבות בצורת חצי ירח וכוכב. האישונים שלו היו בצורת דילדו והקרנית זהרה באולטרה סגול שגרם לי להסמיק (תגובה אלרגית משהו).

הוא פנה אליי ושתי זרועות תמנוניות מיד התלפפו סביב זרועותיי המתנגדות, ותקשר איתי בטלפתיה. הוא אמר לי " סירנה, רק שתדעי לך שאני חוטף אותך עכשיו לחללית שלי!"
"בבקשה, לא, רק לא זה!" עניתי בעיניים נוצצות מהתרגשות, ונענתי בראשי בכוח בכדיי שאשד שיערי יתבדר ברוח הקלילה של המזגן.
"אני הולך לבצע בך ניסויים מעוותים וחולניים כדיי לדעת איך בנות אנוש מתפקדות ופועלות!" הוא אמר בחיוך מרושע ומפלצתי והשמיע צחוק חייזרי.
"אבל מה אימא תגיד?" שאלתי בצער, ודמעות השליש שלי נקלטו בלשון הצפרדע הארוכה שלו, יחד עם כל האייליינר וזה.

לפתע, מהבובה העירומה ששוכבת שם, מעל לבר, יצאו קרני לייזר מהעיניים והפכו אותנו לחומר כימי מוזר, דביק ולבן שנשאב לתוך חללית בצורת ואגינה ענקית.
מאותו הרגע, ועד הקטע בו מצאתי את עצמי שוכבת על הבמה כששלושה גברים מחטיפים לי סטירות ושופכים עליי מים קפואים (הם לא ניסו להעיר אותי מעילפון, פשוט התמצקתי חזרה באמצע סשן), אני אינני זוכרת דבר.
אומרים לי ששתיתי יותר מידיי. אני לא מאמינה לכך.
יש לי סימן שזה באמת קרה. כי הביתה, חזרתי בלי האייליינר של רבלון.
Siren​(מתחלפת){Misha}
Siren​(מתחלפת){Misha} • 2 בספט׳ 2010
ולתשובה מעט יותר רציניתicon_smile.gif

לפי דעתי, ניתן להביט על סיטואציה כזו משתי זוויות - יחסי שולט נשלט וחייזר ומושא מחקר, וכמו כן - היחס למיניות.

בהנחה ואתה מזדהה עם החייזר, אז כל דבר שאנו רואים כמוסר אנושי יכול להרפות מאיתנו. הם לא מחוייבים לשום קוד אתי של בני אנוש - ויותר מזה, הם עושים זאת למטרות מחקר, כך שכל תחושה, מחשבה, רגש או תגובה מינית שאותו מושא מחקר חווה נמדדת בצורה מדעית טהורה.

במקום מסויים, זהו אכן השולט האולטימטיבי - הנשלט במרכז העניין שלו, ושום אגו או תשוקה לא עומדים בדרכו ליעד. היעד אמנם הוא נושא טיפה בעייתי, אבל נתעלם מזה נכון לעכשיו....

בתור נשלט, אתה יכול להזהות עם הקורבן - כי אין לך שום שליטה, בכלל, על הסיטואציה. בנוסף יש את הפחד מהלא מוכר.

בנוגע ליחס למיניות, אותו הקשר שנעשה כיום בין מיניות וסיפורי חייזרים, מזכיר לי את סיפורי הסוקובוס והאינקובוס העתיקים, או אם נלך למקורות מעט יותר קרובים - את לילית וצבא השדים שלה, אותו היא כמובן יוצרת מקרי לילה. בחברה בה המיניות נחשב כדבר רע, או אדם שמדחיק את המיניות שבו - מן הדין שהיא תופיעה בצורה מאיימת בתת המודע שלו. כאשר אנחנו מפחדים ממשהו שטבוע עמוק בתוכנו, אנחנו זקוקים למפלצות ושדים שיוציאו אותו מאיתנו. לדברים חיצוניים שיתנו לו הסבר - כי לא ייתכן פשוט לקבל את העובדה שאנחנו רעים (וכוונה היא כמובן לאלו שחשים בדרך לא מודעת כי מיניות היא דבר רע): אלו חייבים להיות גורמים מבחוץ שהם הרעים, ומובילים אותנו מבלי שתהיה לנו שליטה על כך, כי אז זה בסדר.
Homelander​(שולט)
Homelander​(שולט) • 2 בספט׳ 2010
Siren כתב/ה:
ולתשובה מעט יותר רציניתicon_smile.gif

לפי דעתי, ניתן להביט על סיטואציה כזו משתי זוויות - יחסי שולט נשלט וחייזר ומושא מחקר, וכמו כן - היחס למיניות.

בהנחה ואתה מזדהה עם החייזר, אז כל דבר שאנו רואים כמוסר אנושי יכול להרפות מאיתנו. הם לא מחוייבים לשום קוד אתי של בני אנוש - ויותר מזה, הם עושים זאת למטרות מחקר, כך שכל תחושה, מחשבה, רגש או תגובה מינית שאותו מושא מחקר חווה נמדדת בצורה מדעית טהורה.

במקום מסויים, זהו אכן השולט האולטימטיבי - הנשלט במרכז העניין שלו, ושום אגו או תשוקה לא עומדים בדרכו ליעד. היעד אמנם הוא נושא טיפה בעייתי, אבל נתעלם מזה נכון לעכשיו....

בתור נשלט, אתה יכול להזהות עם הקורבן - כי אין לך שום שליטה, בכלל, על הסיטואציה. בנוסף יש את הפחד מהלא מוכר.

בנוגע ליחס למיניות, אותו הקשר שנעשה כיום בין מיניות וסיפורי חייזרים, מזכיר לי את סיפורי הסוקובוס והאינקובוס העתיקים, או אם נלך למקורות מעט יותר קרובים - את לילית וצבא השדים שלה, אותו היא כמובן יוצרת מקרי לילה. בחברה בה המיניות נחשב כדבר רע, או אדם שמדחיק את המיניות שבו - מן הדין שהיא תופיעה בצורה מאיימת בתת המודע שלו. כאשר אנחנו מפחדים ממשהו שטבוע עמוק בתוכנו, אנחנו זקוקים למפלצות ושדים שיוציאו אותו מאיתנו. לדברים חיצוניים שיתנו לו הסבר - כי לא ייתכן פשוט לקבל את העובדה שאנחנו רעים (וכוונה היא כמובן לאלו שחשים בדרך לא מודעת כי מיניות היא דבר רע): אלו חייבים להיות גורמים מבחוץ שהם הרעים, ומובילים אותנו מבלי שתהיה לנו שליטה על כך, כי אז זה בסדר.

מה את רצינית? אני חשבתי שהתגובה הקודמת שלך רצינית לחלוטין... זה סיפור מאד הגיוני כשמעורב בו עב"מ כמו רבלון (לא-מזוהה כי איני יודע מה זה בכלל).
להיפך, השטויות שאמרת אח"כ ממש לא נשמעות לי הגיוניות icon_rolleyes.gif

סתם, האמת שיש משהו בדברייך (אפילו הרבה משהו...) אבל אם נדבר נקודתית- אז אני חושב שהמחקר לא תופס פה מקום של הצדקה, אלא את המקום של משהו פולשני ולא רק זה אלא גם משהו מחפיץ (מלשון חפץ כמובן); אבל אם כבר הלכת למקום פסיכולוגי ניתן אולי גם לומר שהמחקר הזה הוא משל לחקר המיניות שלנו.
בפועל, יונג דיבר על ארכיטיפים- תיאוריה שכיום מאד מקובלת בעולם ויש בה הרבה הגיון...
אז אם נלך בכיוון שלך, אני חושב שהשאלה פה תהיה מה מסמל הארכיטיפ של החייזר?
האם לכולם הוא מסמל את השולט האולטימטיבי? אני לא חושב שכל המעידים ההוזיים על חטיפות שכאלו בהכרח חושבים במובנים של שליטה (אמנם כתבתי לאחרונה בלוג שיכול להראות כמשהו שסותר את זה- אבל לא אם יורדים שם לסוף דעתי).
אז מחד זה משאיר אותנו עם התיאוריה של המיניות, שיש בה הרבה מן ההגיון רק שאיני חושב שבימנו יש כזו שמרנות-מינית שכ"כ הרבה עדויות יסופרו (גם לא במודע) כדי לפרוץ את המחסום הזה של המיניות האסורה. למרות שאני מאד מסכים שזו הייתה לפחות אחת הסיבות שהובילו לסיפורים כגון זה על לילית...
וזה מחזיר אותי לעניין הגרוטסקיות, אולי החייזר הוא בעצם ארכיטיפ לגרוטסקיות- לדעתי יש משהו מאד משפיל בלקיים יחסי-מין עם יצור כלשהו דוחה, זה גם למה אני מתחבר לאומנות בה נשים נאנסות על-ידי יצורים כאלה; אז אולי זה בכל-זאת זה?
אבל אולי גם הלא-מוכר תופס פה מקום, אולי במקום אנשים שבורחים או מתחבאים מהמיניות שלהם, אנחנו בעצם מדברים על אנשים שחוקרים ככה את המיניות שלהם? יכול להיות גם שכאן מעורב העניין של כפייה ושליטה, עניין שאני חושב שטמון בכולנו איפשהו.

תגובתך, הייתה מעשירה
ראובן

מאחורי המסכה הירוקה

ראובן • 2 בספט׳ 2010
ידידי,

כפי שאתה יודע, אותי מעניינים הסיפורים שמאחורי הסיפורים, הדינמיקה המנטלית של הדימויים ושפת החלום. לפיכך, מצורפים ההסברים הפסיכו-אנתרופולוגיים לאירוטיקה החייזרית:

1. רגשות אשמה: ההתנהגות המינית המערבית (עדיין) רווית רגשות אשמה, לפיכך מתבצע תהליך של סובלימציה - בנפשנו, אנו מנסים ''לפצל החוצה'' את היצר המיני ולשם כך, מלבישים עליו דמות ומסכה שהיא זרה ושונה מאיתנו. הדבר נכון גם לגבי יצרי התוקפנות והאנוכיות שלנו, שבהתאמה מולבשים בדמותן של מפלצות בתרבות הפופולרית לאורך העידנים.

2. הדחקה: פעמים רבות, הייצוג החייזרי הינו מסכה ''המולבשת'' בדמיוננו על זכרון של אדם אהוב אשר תקף אותנו מינית, פיזית או רגשית. הסיבה לצורך במסכה היא, המגננה הפנימית מפני הידיעה הנוראה של בגידתו של אדם אהוב אשר היינו תלויים בו. דוגמה מצויינת לתהליך זה, תמצא בסרט האימה ''רומן הארורים'' (faust באנגלית), של הבמאי בריאן יוזנה (yuzna). זה B Movie מצוין הכולל גם אלמנטים של סאדו-מאזו. בארץ הוא יצא בהוצאת גלובוס יונייטד. מצורף הקישור לעמוד שלו: http://www.imdb.com/title/tt0223268/

3. תחרות זרע: אל תצחק, אבל Sperm Competition הוא מונח מקובל בפסיכולוגיה אבולוציונית. בהקשר החייזרי, יש פה ייצוג של הפחד שלנו (הגברים) מפני כך שאת ''הנקבה שלנו'' יעבר מישהו אחר - ובהתאמה, החשש המקנן בלבם של גברים, כי ילדיהם אינם פרי זרעם. גם כאן, הפחד קמאי ומצריך ייצוג-חלום: חייזר, מפלצת, גבר מסתורי במסכה וכו'.

4. המיתוס המאחד: שימוש בסימבול החייזר מאפשר לנו להתגבר על חילוקי הדעות, הריבים והמלחמות, ולהתאחד כנגד ''האיום החיצוני''. כל סרטי ''פלישת החייזרים'' למיניהם מנגנים על המוטיב הרגשי הזה וכך סוחטים הזדהות מקהל הצופים.

5. צורך אבולוציוני: הגזע האנושי ניצב מזה זמן רב בראש שרשרת המזון וכתוצאה מכך הפסיק להתפתח. אחת מתופעות הלוואי היא, חרדה מפני כך שהפסקנו להתפתח ושאנחנו מאבדים את בכורתנו. לשם כך, מובעת משאלה מוסווית כי גורמים חיצוניים ישביחו את הגזע באמצעות הפרייה.

תודה על הנושא המעניין,

R
נילי ונילי

Re: האם גם את נחטפת ע"י חייזרים?

נילי ונילי • 2 בספט׳ 2010
אמן החושים כתב/ה:
ואז כשהתעוררת קשורה לאיזו מיטה, היית משתוקת מפחד כשראית שאת מוקפת באותם יצורים מוזרים ובעוד אחד נגע ביד עם אצבעות ארוכות ובחן את השדיים שלך,

נשמע כמו חלקים נבחרים מחיי המין שלי.
ונילו
ונילו • 2 בספט׳ 2010
סיפור ממקור ראשון של אדם שנחטף על ידי חמזמזים (חייזרים):

http://www.youtube.com/watch?v=Ey6YcPoOwFo

באמת שנראה לי שהסיפור שלו ממצה את העניין בצורה ראויה.
חוץ מזה, אני מסכים עם דבריו של ראובן.
Homelander​(שולט)
לפני 14 שנים • 3 בספט׳ 2010

Re: מאחורי המסכה הירוקה

Homelander​(שולט) • 3 בספט׳ 2010
ראובן כתב/ה:
ידידי,

כפי שאתה יודע, אותי מעניינים הסיפורים שמאחורי הסיפורים, הדינמיקה המנטלית של הדימויים ושפת החלום. לפיכך, מצורפים ההסברים הפסיכו-אנתרופולוגיים לאירוטיקה החייזרית:

1. רגשות אשמה: ההתנהגות המינית המערבית (עדיין) רווית רגשות אשמה, לפיכך מתבצע תהליך של סובלימציה - בנפשנו, אנו מנסים ''לפצל החוצה'' את היצר המיני ולשם כך, מלבישים עליו דמות ומסכה שהיא זרה ושונה מאיתנו. הדבר נכון גם לגבי יצרי התוקפנות והאנוכיות שלנו, שבהתאמה מולבשים בדמותן של מפלצות בתרבות הפופולרית לאורך העידנים.

2. הדחקה: פעמים רבות, הייצוג החייזרי הינו מסכה ''המולבשת'' בדמיוננו על זכרון של אדם אהוב אשר תקף אותנו מינית, פיזית או רגשית. הסיבה לצורך במסכה היא, המגננה הפנימית מפני הידיעה הנוראה של בגידתו של אדם אהוב אשר היינו תלויים בו. דוגמה מצויינת לתהליך זה, תמצא בסרט האימה ''רומן הארורים'' (faust באנגלית), של הבמאי בריאן יוזנה (yuzna). זה B Movie מצוין הכולל גם אלמנטים של סאדו-מאזו. בארץ הוא יצא בהוצאת גלובוס יונייטד. מצורף הקישור לעמוד שלו: http://www.imdb.com/title/tt0223268/

3. תחרות זרע: אל תצחק, אבל Sperm Competition הוא מונח מקובל בפסיכולוגיה אבולוציונית. בהקשר החייזרי, יש פה ייצוג של הפחד שלנו (הגברים) מפני כך שאת ''הנקבה שלנו'' יעבר מישהו אחר - ובהתאמה, החשש המקנן בלבם של גברים, כי ילדיהם אינם פרי זרעם. גם כאן, הפחד קמאי ומצריך ייצוג-חלום: חייזר, מפלצת, גבר מסתורי במסכה וכו'.

4. המיתוס המאחד: שימוש בסימבול החייזר מאפשר לנו להתגבר על חילוקי הדעות, הריבים והמלחמות, ולהתאחד כנגד ''האיום החיצוני''. כל סרטי ''פלישת החייזרים'' למיניהם מנגנים על המוטיב הרגשי הזה וכך סוחטים הזדהות מקהל הצופים.

5. צורך אבולוציוני: הגזע האנושי ניצב מזה זמן רב בראש שרשרת המזון וכתוצאה מכך הפסיק להתפתח. אחת מתופעות הלוואי היא, חרדה מפני כך שהפסקנו להתפתח ושאנחנו מאבדים את בכורתנו. לשם כך, מובעת משאלה מוסווית כי גורמים חיצוניים ישביחו את הגזע באמצעות הפרייה.

תודה על הנושא המעניין,

R

ונילי וונילו- צחקתי ביותר icon_smile.gif אהבתי את התגובות המשעשעות, בעיקר שזה הרוח שבה אני מתייחס לחטיפות-חייזרים למיניהן כפי שניתן לראות בסאטירה הראשית...

ראובן, ראשית בשמחה, אני משתף בנושאים מעניינים כדי לשמוע דיעות מעניינות כשלך וכשל סיירן; עכשיו לתשובתך:
אישית, אני בהחלט מבין ומקבל את הסעיף השני והרביעי שלך; ממה שאני מכיר, זה בהחלט נראה הגיוני...
באשר לסעיף הראשון, פשוט קשה לי לקבל את רעיון האשמה על היצרים המיניים שלנו מחד- אבל אני הרי כאן באתר הזה ובתחום הזה, אז לך תדע... ומאידך, עדיין יש מליוני נוצרים ודומיהם שכל הדת שלהם בנויה על רגשות-אשם, כך שבהחלט יכול להיות שזה עדיין קיים בחברה המערבית.
באשר לשני הסעיפים האחרים, מה אגיד לך? מעולם לא התחברתי לתיאוריית האבולוציה ולכל דבר שיצא ממנה אי-פעם, אז זה לא כזה מפתיע שאני לא ממש מתחבר למה שנכתב פה.
תחרות-זרע כזאתי אפשר להלביש על כל נושא שמערבב "ידידי-נפש" עליהם כבר דיברנו... אם היא באמת קיימת, משמע בגסות ההולמת פרימיטיויות שכזו שאנו פועלים כנגד ידידי-הנפש האלה כדי לשמור על הנקבות בעדר שלנו; צר לי, לא קונה את זה בכלל.
ואת ההסברים שלי לעניין ידידי-נפש נתתי כבר מספיק בפורומים icon_smile.gif
ובנוגע לשיבוח הגזע- אם תראה את הפוסט האחרון שלי בבלוג, תבין שאני אני עדיין חושב שאנחנו בראש שרשרת-המזון וכלל לא מאמין שקיים איזו ישות אחרת מתקדמת מאיתנו שבאה במגע עם הכוכב הזה.
ובכלל הגישה הזו שלי היא שיוצרת בי את האנטגוניזם לכל עניין החוצנים; ושלא יבינו לא נכון- אני מאמין שחייזרים (אבל נטו בתור יצורים שאנחנו פשוט עוד לא מכירים, או שאפילו לא ראינו בחיינו), לא בתור יצורים שמתקדמים מאיתנו, או משפיעים עלינו ישירות בצורה כלשהי.
Homelander​(שולט)

ראובן כתב/ה:
ידידי,

תודה על הנושא המעניין,

R

ונילי וונילו- צחקתי ביותר icon_smile.gif אהבתי את התגובות המשעשעות, בעיקר שזה הרוח שבה אני מתייחס לחטיפות-חייזרים למיניהן כפי שניתן לראות בסאטירה הראשית...

ראובן, ראשית בשמחה, אני משתף בנושאים מעניינים כדי לשמוע דיעות מעניינות כשלך וכשל סיירן; עכשיו לתשובתך:
אישית, אני בהחלט מבין ומקבל את הסעיף השני והרביעי שלך; ממה שאני מכיר, זה בהחלט נראה הגיוני...
באשר לסעיף הראשון, פשוט קשה לי לקבל את רעיון האשמה על היצרים המיניים שלנו מחד- אבל אני הרי כאן באתר הזה ובתחום הזה, אז לך תדע... ומאידך, עדיין יש מליוני נוצרים ודומיהם שכל הדת שלהם בנויה על רגשות-אשם, כך שבהחלט יכול להיות שזה עדיין קיים בחברה המערבית.
באשר לשני הסעיפים האחרים, מה אגיד לך? מעולם לא התחברתי לתיאוריית האבולוציה ולכל דבר שיצא ממנה אי-פעם, אז זה לא כזה מפתיע שאני לא ממש מתחבר למה שנכתב פה.
תחרות-זרע כזאתי אפשר להלביש על כל נושא שמערבב "ידידי-נפש" עליהם כבר דיברנו... אם היא באמת קיימת, משמע בגסות ההולמת פרימיטיויות שכזו שאנו פועלים כנגד ידידי-הנפש האלה כדי לשמור על הנקבות בעדר שלנו; צר לי, לא קונה את זה בכלל.
ואת ההסברים שלי לעניין ידידי-נפש נתתי כבר מספיק בפורומים icon_smile.gif
ובנוגע לשיבוח הגזע- אם תראה את הפוסט האחרון שלי בבלוג, תבין שאני אני עדיין חושב שאנחנו בראש שרשרת-המזון וכלל לא מאמין שקיים איזו ישות אחרת מתקדמת מאיתנו שבאה במגע עם הכוכב הזה.
ובכלל הגישה הזו שלי היא שיוצרת בי את האנטגוניזם לכל עניין החוצנים; ושלא יבינו לא נכון- אני מאמין שחייזרים (אבל נטו בתור יצורים שאנחנו פשוט עוד לא מכירים, או שאפילו לא ראינו בחיינו), לא בתור יצורים שמתקדמים מאיתנו, או משפיעים עלינו ישירות בצורה כלשהי.

מה שכן- הסרט נשמע מעניין, שווה לבדוק אותו... מה שיפה פה שכבר לפי התרגום ניתן לראות שנטו מדובר בסרט עם נושא-תרבותי מסויים, שהרי פאוסט הוא השטן ואצלנו תרגמו את זה בלי כל קשר icon_twisted.gif
Homelander​(שולט)

נשלח פעמיים (האינטרנט של הכלבונת שלי דפוק מדי...) נא למחוק את הראשון, כי השני נערך מחדש