מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
אתמול במקסים
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 3 בספט׳ 2010
קודם כל, רציתי להגיד שנורא נהניתי אתמול, במיוחד אחרי שלא הייתי הרבה זמן במסיבה בדסמית בארץ
הגענו בערך בחצות וכבר היו יחסית הרבה אנשים, זה המקום לומר כל הכבוד על האופציה לשלם הרבה פחות מהמחיר הרגיל וזה גם גורם לערב להתחיל מוקדם יותר מ- 2. עוד כמה מחמאות: המוזיקה הייתה מצויינת לטעמי ולטעם ק', רקדנו המון והרחבה הייתה מלאה תמיד. כשהלכתי לדי.ג'יית לבקש שיר (והיא אכן שמה אותו, תודה), גם החמאתי לה אישית (הבחור השני לא היה, תודה גם לו) למרות תלונות של אנשים על המיזוג, לא הרגשתי שהיה חם מאוד, הטמפ' הייתה סבירה והיה ממש כיף לעמוד ממש מתחת למזגן המועדון מגניב, רחבה גדולה, כמה חדרים קטנים לשעשועים ולאופציה לשיחות קצת יותר שקטות, אתר צילום נחמד (תודה לאביס) שהרבה ניצלו אותו. היו המוני אנשים עם תמהיל נכון של גברים ונשים, היו מכל הסוגים, מינים, צורות, מראות, גילים... בקיצור אף אחד לא יכול להתלונן היו גם המון סשנים ומיני סשנים בכל מקום ולא היו כמעט בכלל מטרידנים. הדרס קוד נשמר בקפדנות למעט כמה בודדים שלבשו משום מה לבן (?!). כמה הצעות לשיפור: 1)כשנכנסתי לשירותים פעם ראשונה, נוכחתי לדעת ש... אין סבון ובמקום מגבות נייר יש משהו שמזכיר יותר נייר טואלט.אני חושבת שסבון ידיים זה משהו בסיסי והכרחי, גם לאחר שירותים וגם לאחר מה שאנשים עושים בשירותים שהוא לא עשיית צרכים, אנשים ששוכבים על הריצפה, עושים דברים אחרים... בקיצור, רוצים לשטוף ידיים ולהיות קצת יותר הגיינים ושיהיו מגבות נייר נוחות יותר, אפילו החומות הפשוטות. כדאי גם להכנס מידי פעם לשירותים לשמור על ניקיונם, כי היו פעמים שנכנסתי והיה ממש מגעיל עם עטיפות קונדומים בשירותים, דלי סיגריות על הריצפה ובשירותים, כל מיני נוזלים לא מזוהים על הריצפה ונייר טואלט קרוע בכל מקום. 2)אני מאוד מעריכה את טיפוס, (הDM אתמול) וכשקראתי לו הוא באמת הסב את תשומת לבו להערתי. יחד עם זאת, לקח לי די הרבה זמן למצוא אותו, ואז זה כבר לא היה ממש רלבנטי. אין לי שום תלונות כלפיו אישית חלילה, אני פשוט חושבת שעל פני מועדון כל כך גדול עם הרבה פינות ואופציות לסשנים ומיני-סשנים, כדאי שיסתובבו במועדון 2 DMים למען ביטחון המבלים וכדי שיהיה אפשר לקבל מענה מהיר במקרה הצורך. 3)איננו מעשנים, כמו 70% מהמבלים שם בערך. אני מבינה את הצורך של מעשנים רבים לעשן במועדון (למרות ששיעשע אותי שהיה מוצג שלט ענק בכניסה שמתרה על עישון בציבור שהינו בניגוד לחוק) ואני מבינה את אייר שלא רוצה להפסיד לקוחות. אני חושבת שאולי יש פיתרון שיהיה מקובל על כולם- לייחד את אחד החדרים לחדר למעשנים, וכך מי שרוצה יכול לסשן ולעשן תוך כדי, לדבר ולעשן ולהרגיש שהוא עדיין במועדון ולא "מוקצה", בזמן ששאר המבלים יכולים לרקוד בביטחה בלי לחשוש שמישהו ינעץ בהם סיגרייה בטעות או לחשוש מסרטן ריאות. זה באמת פוגם בהנאה של הרבה מבלים, ואני למשל יצאתי מסריחה וצרודה וזה לא היה נעים בכלל. 4)אחרון חביב- שמנו לב שהחותמת שקיבלנו נשאה את המילה "פטיש" באנגלית. נדמה לי שלטובת המבלים והדיסקרטיות שחשובה לרובנו, כדאי למצוא חותמת פחות "מפלילה" לטובת כל אותם נשואים או אנשים שגרים עם ההורים שלהם או סתם כאלה שרוצים להימנע משאלות מיותרות. אפילו המילה "מקסים" יכולה לפתור את העניין. אה, נזכרתי במחמאה אישית כלפי אייר- בזמן שסישנתי עלמת חן בחדר הצילום (היה קשה למצוא מקום אינטימי), האנשים עמדו קצת מרחוק וצפו (תודה שלא חדרתם למרחב האישי של הסשן וכיבדתם אותו) ואייר נכנס וראה אותנו על הספה, וגבר יושב על כיסא מולנו וצופה בנו ממש מקרוב. הוא מייד ניגש אליי בדיסקרטיות ושאל אם הוא איתנו. לשמחתי זה היה בעלי וכמובן שזה היה בהסכמה של כל הצדדים אבל היה נעים לדעת שיש מי שאכפת לו ושם לב. זהו, אנחנו מקווים שבקרוב נוכל להגיע שוב מהצפון הרחוק אל מדינת תל אביב ושימשיך להיות מהנה בעתיד |
|
פוזנצקי(אחר) |
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
Re: אתמול במקסים
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
פוזנצקי(אחר) • 3 בספט׳ 2010
כחולית כתב/ה: כמה הצעות לשיפור: 1)כשנכנסתי לשירותים פעם ראשונה, נוכחתי לדעת ש... אין סבון ובמקום מגבות נייר יש משהו שמזכיר יותר נייר טואלט.אני חושבת שסבון ידיים זה משהו בסיסי והכרחי, גם לאחר שירותים וגם לאחר מה שאנשים עושים בשירותים שהוא לא עשיית צרכים, אנשים ששוכבים על הריצפה, עושים דברים אחרים... בקיצור, רוצים לשטוף ידיים ולהיות קצת יותר הגיינים ושיהיו מגבות נייר נוחות יותר, אפילו החומות הפשוטות. כדאי גם להכנס מידי פעם לשירותים לשמור על ניקיונם, כי היו פעמים שנכנסתי והיה ממש מגעיל עם עטיפות קונדומים בשירותים, דלי סיגריות על הריצפה ובשירותים, כל מיני נוזלים לא מזוהים על הריצפה ונייר טואלט קרוע בכל מקום. 2)אני מאוד מעריכה את טיפוס, (הDM אתמול) וכשקראתי לו הוא באמת הסב את תשומת לבו להערתי. יחד עם זאת, לקח לי די הרבה זמן למצוא אותו, ואז זה כבר לא היה ממש רלבנטי. אין לי שום תלונות כלפיו אישית חלילה, אני פשוט חושבת שעל פני מועדון כל כך גדול עם הרבה פינות ואופציות לסשנים ומיני-סשנים, כדאי שיסתובבו במועדון 2 DMים למען ביטחון המבלים וכדי שיהיה אפשר לקבל מענה מהיר במקרה הצורך. 3)איננו מעשנים, כמו 70% מהמבלים שם בערך. אני מבינה את הצורך של מעשנים רבים לעשן במועדון (למרות ששיעשע אותי שהיה מוצג שלט ענק בכניסה שמתרה על עישון בציבור שהינו בניגוד לחוק) ואני מבינה את אייר שלא רוצה להפסיד לקוחות. אני חושבת שאולי יש פיתרון שיהיה מקובל על כולם- לייחד את אחד החדרים לחדר למעשנים, וכך מי שרוצה יכול לסשן ולעשן תוך כדי, לדבר ולעשן ולהרגיש שהוא עדיין במועדון ולא "מוקצה", בזמן ששאר המבלים יכולים לרקוד בביטחה בלי לחשוש שמישהו ינעץ בהם סיגרייה בטעות או לחשוש מסרטן ריאות. זה באמת פוגם בהנאה של הרבה מבלים, ואני למשל יצאתי מסריחה וצרודה וזה לא היה נעים בכלל. 4)אחרון חביב- שמנו לב שהחותמת שקיבלנו נשאה את המילה "פטיש" באנגלית. נדמה לי שלטובת המבלים והדיסקרטיות שחשובה לרובנו, כדאי למצוא חותמת פחות "מפלילה" לטובת כל אותם נשואים או אנשים שגרים עם ההורים שלהם או סתם כאלה שרוצים להימנע משאלות מיותרות. אפילו המילה "מקסים" יכולה לפתור את העניין. תודה לכתבתינו לענייני חפירות... שבוע הבא היא תבקר במוזיאון ארץ ישראל ותעביר לנו את רשמיה |
|
AIR(נשלט) |
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
3 בספט׳ 2010
AIR(נשלט) • 3 בספט׳ 2010
היי נשמה , תודה על המחמאה ויחד עם זאת על הביקורת הבונה
נסדר את עניין השירותים החל מהמסיבה הבאה ! ! ! היה לנו עוד די אם ,זאפ11 וקשה לפספס אותו יש לנו עוד די אמית ליידי מוד את תוכלי להבחין בדי אמים שלנו כאשר סרט ויניל קשור על היד וכמו כן הם מסתובבים ברחביי המועדון . כמו כן , תמיד יש לנו די אם ששומר בתחלופה בחדרים החשוכים . ניתן גם תמיד לפנות אליי ולשאר אנשי הצוות והכל יטופל מיידית במידה ויש מה לטפל בו . החותמת שכתוב עליה פטיש הינה במקור מליין אלקטרו מאוד מפורסם שנקרא ה - פטיש בימי שישי שמתקיים במועדון המקסים ואינו קשור במהומה לבדסמ . נקווה לראותך במסיבת ראש השנה http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2010/9/9 |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
Re: אתמול במקסים
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 4 בספט׳ 2010
פוזנצקי כתב/ה: כחולית כתב/ה: כמה הצעות לשיפור: 1)כשנכנסתי לשירותים פעם ראשונה, נוכחתי לדעת ש... אין סבון ובמקום מגבות נייר יש משהו שמזכיר יותר נייר טואלט.אני חושבת שסבון ידיים זה משהו בסיסי והכרחי, גם לאחר שירותים וגם לאחר מה שאנשים עושים בשירותים שהוא לא עשיית צרכים, אנשים ששוכבים על הריצפה, עושים דברים אחרים... בקיצור, רוצים לשטוף ידיים ולהיות קצת יותר הגיינים ושיהיו מגבות נייר נוחות יותר, אפילו החומות הפשוטות. כדאי גם להכנס מידי פעם לשירותים לשמור על ניקיונם, כי היו פעמים שנכנסתי והיה ממש מגעיל עם עטיפות קונדומים בשירותים, דלי סיגריות על הריצפה ובשירותים, כל מיני נוזלים לא מזוהים על הריצפה ונייר טואלט קרוע בכל מקום. 2)אני מאוד מעריכה את טיפוס, (הDM אתמול) וכשקראתי לו הוא באמת הסב את תשומת לבו להערתי. יחד עם זאת, לקח לי די הרבה זמן למצוא אותו, ואז זה כבר לא היה ממש רלבנטי. אין לי שום תלונות כלפיו אישית חלילה, אני פשוט חושבת שעל פני מועדון כל כך גדול עם הרבה פינות ואופציות לסשנים ומיני-סשנים, כדאי שיסתובבו במועדון 2 DMים למען ביטחון המבלים וכדי שיהיה אפשר לקבל מענה מהיר במקרה הצורך. 3)איננו מעשנים, כמו 70% מהמבלים שם בערך. אני מבינה את הצורך של מעשנים רבים לעשן במועדון (למרות ששיעשע אותי שהיה מוצג שלט ענק בכניסה שמתרה על עישון בציבור שהינו בניגוד לחוק) ואני מבינה את אייר שלא רוצה להפסיד לקוחות. אני חושבת שאולי יש פיתרון שיהיה מקובל על כולם- לייחד את אחד החדרים לחדר למעשנים, וכך מי שרוצה יכול לסשן ולעשן תוך כדי, לדבר ולעשן ולהרגיש שהוא עדיין במועדון ולא "מוקצה", בזמן ששאר המבלים יכולים לרקוד בביטחה בלי לחשוש שמישהו ינעץ בהם סיגרייה בטעות או לחשוש מסרטן ריאות. זה באמת פוגם בהנאה של הרבה מבלים, ואני למשל יצאתי מסריחה וצרודה וזה לא היה נעים בכלל. 4)אחרון חביב- שמנו לב שהחותמת שקיבלנו נשאה את המילה "פטיש" באנגלית. נדמה לי שלטובת המבלים והדיסקרטיות שחשובה לרובנו, כדאי למצוא חותמת פחות "מפלילה" לטובת כל אותם נשואים או אנשים שגרים עם ההורים שלהם או סתם כאלה שרוצים להימנע משאלות מיותרות. אפילו המילה "מקסים" יכולה לפתור את העניין. תודה לכתבתינו לענייני חפירות... שבוע הבא היא תבקר במוזיאון ארץ ישראל ותעביר לנו את רשמיה באמת חופרת זאתי. באה למסיבה אולי פעם בשנה וכבר רוצה לשנות סדרי עולם... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 4 בספט׳ 2010
אייר, תודה על האוזן הקשבת. לא שמתי לב לDM אחרים, אבל אני אשים לב פעם הבאה.
|
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
צלילה • 4 בספט׳ 2010
Air כתב/ה: היי נשמה , תודה על המחמאה ויחד עם זאת על הביקורת הבונה
נסדר את עניין השירותים החל מהמסיבה הבאה ! ! ! היה לנו עוד די אם ,זאפ11 וקשה לפספס אותו יש לנו עוד די אמית ליידי מוד את תוכלי להבחין בדי אמים שלנו כאשר סרט ויניל קשור על היד וכמו כן הם מסתובבים ברחביי המועדון . כמו כן , תמיד יש לנו די אם ששומר בתחלופה בחדרים החשוכים . ניתן גם תמיד לפנות אליי ולשאר אנשי הצוות והכל יטופל מיידית במידה ויש מה לטפל בו . החותמת שכתוב עליה פטיש הינה במקור מליין אלקטרו מאוד מפורסם שנקרא ה - פטיש בימי שישי שמתקיים במועדון המקסים ואינו קשור במהומה לבדסמ . נקווה לראותך במסיבת ראש השנה http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2010/9/9 וחשוב לציין שיש במקום גם 5 מאבטחים מתחילת הערב ועד סופו שיודעים לסייע לכל מי שרק פונה . |
|
פוזנצקי(אחר) |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
פוזנצקי(אחר) • 4 בספט׳ 2010
אם כבר מעלים בקשות בכלל ושל שירותים בפרט... מה בדבר התקנת בידה בשירותים???
|
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
צלילה • 4 בספט׳ 2010
פוזנצקי כתב/ה: אם כבר מעלים בקשות בכלל ושל שירותים בפרט... מה בדבר התקנת בידה בשירותים???
פוז כבר יש בידה בשירותים מקווה שלא שתית ממנו ... |
|
pop101 |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
pop101 • 4 בספט׳ 2010
יש מצב למישהו שיחכה מחוץ לשירותים ויגיש לי מגבת לחה וחמה לנגב את הידיים??...בעצם בידה יותר שווה
|
|
פוזנצקי(אחר) |
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בספט׳ 2010
פוזנצקי(אחר) • 4 בספט׳ 2010
לל''ג כתב/ה: פוזנצקי כתב/ה: אם כבר מעלים בקשות בכלל ושל שירותים בפרט... מה בדבר התקנת בידה בשירותים???
פוז כבר יש בידה בשירותים מקווה שלא שתית ממנו ... סעמק.. ואני חשבתי שזה קולר... לל"ג במקום לעלוץ בפורום אני מציע שתיגשי לקנות קצת בייגלך שיהיה בבר ((: תודה. |
|