Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
האקס המיתולוגי
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 8 בספט׳ 2010
אני מכיר לא מעט בנות שתלויות רגשית באופן חזק באקס שלהן. זה יכול להשאר גם אחרי הרבה זיונים אחרים ואפילו מערכות יחסים. מהנסיון שלי במצב זה האקס שומר על קשר מסוים, ולרוב יש הפרש גילאים משמעותי לטובת הגבר.
אצלי הבחורות תמיד המשיכו לקשרים אחרים אחרי כמעט באופן מיידי, והקשר איתי נותק. אני לא חושב שאף בחורה הייתה תלוייה בי רגשית כפי שתארתי למעלה. באופן טבעי כאשר אני נתקל במקרים כאלה, אני מקנא. מהו הגורם שמבדיל בין אקס מיתולוגי לסתם אקס? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
aka BODYGUARD • 8 בספט׳ 2010
מה הגורם? האקס. אם כאדם וכשולט הצליח אותו אדם להכניס תוכן ועומק למערכת הבדסמית הרי שבאותו רגע קשרו השניים קשר עז, קשר של רגש,בדסמ,אמון וביטחון. כשמערכת מסתיימת, מערכת אמיתית כמובן, והיא מסתיימת בבגרות הרי אין שום סיבה שבעולם שלא יהיה קשר בינה לבינו, כל זמן שהיא בוחרת בכך. מניסיון קטן מימדים בבדסמ אוכל לומר שרוב הנשלטות שהיו לי שומרות איתי על קשר עד היום, קשר חברי ואפלטוני לחלוטין, קשר של כבוד. שולט כשולט, מאסטר, לא יפסיק להיות כזה לאחר פרידה ואם הוא מכבד אותה ואת עצמו הרי שאין שום סיבה בעולם שלא תוכל לפנות אליו בשאלה/תהייה. לכל כלל יש יוצא מהכלל ועל שולט, האקס, לקחת בחשבון שאם הנשלטת נכנסה למערכת חדשה עם שולט אחר הרי שהתקשורת ראוי שתהא בידיעת השולט החדש ובהסכמתו. הטענה של הפרשי הגילאים לא תחזיק מים. אנו עוסקים כאן בבני אדם, האיכויות שלהם הן אלה שקובעות את המתכונת. שנה טובה. |
|
סימן כחול(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
סימן כחול(מתחלף) • 9 בספט׳ 2010
אני בכלל לא מבין מדוע אתה שואף להיות האקס המיתולוגי
זה בכלל לא כיף או כבוד גדול מסכים איתך שגם קצת לא נעים אם יום אחרי שנפרדתם אתה רואה אותה עם מישהו אחר אצלי זה הפוך רק רוצה שימשיכו הלאה כבר, כדי שגם לי יהיה יותר קל עם זה |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 9 בספט׳ 2010
השפן הלבן כתב/ה: אני בכלל לא מבין מדוע אתה שואף להיות האקס המיתולוגי
זה בכלל לא כיף או כבוד גדול מסכים איתך שגם קצת לא נעים אם יום אחרי שנפרדתם אתה רואה אותה עם מישהו אחר אצלי זה הפוך רק רוצה שימשיכו הלאה כבר, כדי שגם לי יהיה יותר קל עם זה זה עניין של סימפטום. כלומר, אני לא שואף שהיא תסבול אלא אני פשוט תוהה מדוע זה לא קורה. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
Bloody • 9 בספט׳ 2010
Cauchy כתב/ה: השפן הלבן כתב/ה: אני בכלל לא מבין מדוע אתה שואף להיות האקס המיתולוגי
זה בכלל לא כיף או כבוד גדול מסכים איתך שגם קצת לא נעים אם יום אחרי שנפרדתם אתה רואה אותה עם מישהו אחר אצלי זה הפוך רק רוצה שימשיכו הלאה כבר, כדי שגם לי יהיה יותר קל עם זה זה עניין של סימפטום. כלומר, אני לא שואף שהיא תסבול אלא אני פשוט תוהה מדוע זה לא קורה. כי פשוט לא היית מספיק חשוב בחייה של אף אחת, כמובן. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 9 בספט׳ 2010
אם תמות באמצע נשבעת לך שבזה אף אחד לא יוכל להתחרות.
|
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
Cauchy{Venus Blue} • 9 בספט׳ 2010
איזה קהילה תומכת (:
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 9 בספט׳ 2010
זה לא איזה כשרון מיוחד שאתה צריך לסגל לעצמך על מנת ליצור תלות אצל האחר.
הכל תלוי בקשר שהיה לך עם הבחורה, תחשוב שטוב לך עם מישהי נניח ואז היא נפרדת ממך, היא תשאר אקסית מיתולוגית לרוב. ....אין איזה ספר חוקים לגבי זה ואני באופן אישי מאמינה שהכל בראש ובתפיסה של הפרידה/זוגיות. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 9 בספט׳ 2010
השילוב של ההומור החולני שלי ורוח החג כנראה לא עבר בתרגום. הרבה בריאות מותק |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 9 בספט׳ 2010
אממ... אני לא חושבת שיש קשר לבדסמ. זה עניין יותר של רגש, כי יכול להיות שולט מיתולוגי, אבל לדעתי זה אחרת אם לא מעורב רגש רומנטי של ממש.
יש בדבריו של בלאדי משהו, אני חושבת שככל שמערכת היחסים הייתה משמעותית יותר, חזקה יותר ובן הזוג אהבה אהבה עזה ואולי אף אינטנסיבית, במיוחד אם הקשר ארוך (אם כי לא בהכרח), כך האקס יהיה מיתולוגי. גם אקסים של "פעם ראשונה" הופכים פעמים רבות למיתולוגים- החבר הראשון, סקס ראשון, נשיקה ראשונה... ואז יש פחות משמעות לכמה הקשר או הסקס היו טובים. אני מסכימה שגם במערכות יחסים שאחד הצדדים ננטש והוא מרגיש שזה לא היה צריך לקרות או לא בהסכמתו- האידיאליזציה גוברת והוא גם הופך את בן זוגו למיתולוגי. מעניין אם לך הייתה בת זוג מיתולוגית אגב, זה לא קשור לתלותיות, נראה לי שלכל אחד הייתה או היה בן זוג משמעותיים בעברו שהוא מחשיב אותם כמיתולוגיים. |
|