סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם לתת לה או לא לתת לה ? !

SEAMASTER​(שולט)
לפני 20 שנים • 25 בדצמ׳ 2003

האם לתת לה או לא לתת לה ? !

SEAMASTER​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2003
שפחתי ואני מרבים לצאת למועדוני BDSM בארץ ובעולם .
יש לה פטיש לרדת לי ולינוק אותי לעיני כולם ( היא אוהבת להרגיש מושפלת -כמה ברור).
האם להרשות לה ? מה מקובל בארץ ? האם זו סיבה שיכולים בגינה להוציא אותנו מהדאנג'ן לדוגמא ? מה עם זיון וסשן לוהט בכלובים למעלה ?
אשמח לדעת מה ליגיטימי ומה אינו ליגיטימי במועדון הזה ובכלל ..
קליבר​(שולט)
קליבר​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2003
icon_evil.gif
מה לגיטימי בדאנג'ן ?
אמממממממממ , אם זו הפנטזיה שלכם.. אין בעיה , עלו למעלה לאחד החדרים , כבר אין וילונות , וקדימה ........ לעיני כולם ..
לא יעיפו אתכם ..זה אני יודע מנסיון אישי icon_wink.gif

אתם באים הערב?
en1
en1
en1 • 25 בדצמ׳ 2003
מישהו יודע למה לעזאזל הורידו את הוילונות?
SEAMASTER​(שולט)

חברים וחברות יקרים :

SEAMASTER​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2003
זהו שאין וילונות , תאמת שאתה נכנס לסשן אתה לא רואה אף אחד ממטר אך חבל שאין וילונות שיעשו כאילו אוירת דיסקרטיות .. במקומות אחרים שהינו היו וילונות שהקנו דיסקרטיות מינימאלית . . .

בכל אופן המון תודה על התגובות .
תאיר​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 26 בדצמ׳ 2003
תאיר​(נשלטת) • 26 בדצמ׳ 2003
כשהדנג'ן נפתח, הכוונה המקורית כפי שפורסמה לא היתה שזה יהיה מקום לזיונים, אלא מקום שאנשים באים אליו לספוג אווירה של בדסם, לראות אחרים, לעשות כמה דברים בפני אחרים, ואז אם הם רוצים הולכים הביתה להמשיך את החלק המיני של הסשן.

בפועל כבר ראיתי בדנג'ן כל מיני חדירות, כך שלא נראה לי שיש מישהו שמונע או אוסר את זה.

אני חושבת שהורדת הוילונות היתה צעד ממש חשוב וטוב. כל עוד היו וילונות, היו שתי אפשרויות: או שעשית סשן פרטי מאחורי וילון (ואז, למה לא לעשות את זה כבר בבית שיותר נקי ושקט) או שעשית אותו על המה וכולם הצטופפו מסביבך לשואו ועוד היתה להם ביקורת אם הסשן לא מספיק מעניין לטעמם.

הורדת הוילונות גרמה לזה שיש פינות שהן לא מוסתרות אבל קצת יותר אינטימיות. אתה יכול לעשות סשן אבל אתה יודע שאתה לא נסתר מעין. מה שאתה לא רוצה שיראו, פשוט אל תעשה שם.

בנוסף הורדת הוילונות פתרה הרבה ריבים של "הוא הציץ לי".

בהזדמנות זאת כמה דברים שראיתי אתמול:
באחד החדרים, דום וסאבית ביצעו סשן שקט, ראיתי רק את סופו של הסשן אבל כנראה שהוא התמקד בקשירה יפנית מורכבת. הסאבית ריחפה לה בעולם משלה.

במסדרון מחוץ לתא מישהי צעקה בקולי קולות לחברה שלה "זאת סתם עושה מדיטציה, בואי נלך לראות חדר אחר, לא באנו לראות מדיטציה, לא בשביל זה שילמנו ארבעים שקל בכניסה"
המועדון לא אחראי כמובן לרמת הטמטום של חלק מהאנשים, אבל אם כבר מתיחסים אלינו כקופים בכלוב אולי לפחות שיזרקו בוטנים?

הדום התיר בסבלנות רבה את הסאבית שלו. הוא השתמש בחבלים ירוקים יפים שהביא איתו. הוא פתח את הקשרים הרבים וגילגל בקפידה את החבלים ושם אותם בערימה מסודרת בצד.
בום! איזה דומית הנחיתה כיסא עשרים סנטימטרים מהסאבית המרחפת.
אבל מכיוון שהסאב שאותו דומית "טיפלה" בו היה בישן הפריע לה האור בחדר. בלי להסס הרבה היא כיבתה את האור, אדישה לחלוטין לעובדה שהיא מפריעה לסשן אחר שהתחיל שם לפניה (נראה אותכם מתירים חבלים בחושך).
אחר כך היא גם ניסתה לקחת אחד מהחבלים של הדום, והיה צריך להסביר לה שמדובר ברכוש פרטי ולא ציוד של המועדון.
לא קרה פה שום דבר נורא, אף אחד לא נפגע ולא היה קרוב להפגע. אבל עדיין אני חושבת שכדאי קצת לשים לב לסשנים אחרים שמתנהלים בסביבתכם. וכמו שכבר אמרתי קודם, מי שמתבייש, שלא יעשה דברים במועדון.

המועדון עצמו דרך אגב היה אתמול מקושט בצורה מדהימה. ניכר שהרבה עבודה ומחשבה הושקעו בנרות הרבים ובאיקונות שפוזרו ליצירת אווירה כנסייתית. הצוות לבש תחפושות נזירה סקסיות להפליא. גם בשעה המאוחרת שהגענו היתה סלקטורית בכניסה.
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}

ערב מדהים

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 26 בדצמ׳ 2003
כמו שאמרה תאיר, המועדון אתמול אכן היה מקושט בצורה מדהימה, ריח הקטורת והנרות שפוזרו לאורך המדרגות, יצרו אווירה מיוחדת כבר עם הכניסה למועדון.
את האמת יותר נהניתי בשבוע שעבר כי הפעם היו קצת יותר מדי אנשים, והרגשתי שחלק בוחנים אותי ואת אדוני ולא מבינים מה זה אמור להביע כשהוא מוריד אותי על ארבע או מושך לי בשיער וכו...
ושאלתי את עצמי למה הם הגיעו בכלל ?
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 26 בדצמ׳ 2003
אני דווקא הרגשתי הפוך, שכולם מבינים טוב מאד מה קורה ולמה בת זוגי נמצאת על ברכיה מולי ולא על המושב לצדי, וכל הונילים האלה שכולם מדברים עליהם פשוט לא הגיעו אתמול. כמובן שמקומם של שוטי הכפר לא נפקד (ואף גונבו לאוזניי הערות מצדם, דווקא מפרגנות לפי דרכם, שנגעו לסשנים שביצענו שם), אבל באופן כללי מאחורי כמעט כל פרצוף זר התגלה כינוי מוכר, והיה ממש כיף להכיר את האנשים החביבים מאחורי הניקים (למרות שמן הסתם עקב ריבוי ההיכרויות והסניליות המתקדמת שלי, אזהה מעט מאד מהם אם אראה אותם ברחוב). חבל שאותך ואת אדונך דווקא פספסנו...

באשר להורדת הוילונות - כששמעתי על כך הייתי מאד נגד הרעיון. אמנם הפרטיות שהם מעניקים אינה מושלמת, אך היא כן קיימת, ישנם דברים שאני מעדיף לעשות בפרטיות, וזה כן נחמד לעשות אותם באווירה שונה מדי פעם, כמו זו שקיימת בדאנג'ן.
אבל עם ההצלחה קשה להתווכח. כמות כזו של סשנים לא ראיתי במועדון מעודי. סשנים על הבמה המרכזית נוטים לשעמם אותי כיוון שפעמים רבות הם נראים כמופע שבו כל אחד מהשחקנים פשוט עושה את תפקידו. הסשנים האינטימיים למחצה שנוצרו עם הורדת הוילונות עדיפים בהרבה בעיניי, והם פשוט פרחו. לא שאי אפשר היה לעשות סשנים שכאלו גם קודם בפינות שקטות של המועדון, אבל אין ספק שעתה הם תפסו תאוצה רצינית.

בסך הכל, למרות ואולי גם קצת בגלל ריבוי האנשים, מאד נהניתי אתמול, ורק החור הגדול בכיס העיב קצת על ההנאה.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
אכן האתמול........

היה ערב מיוחד במועדון-האווירה של הנרות, של הכנסייה שילוב מוזיקה גוטית (שחבל שלא נשארה כל הערב) והצלב החדש מעץ(הנוסף) שמוסמר לקיר לצידי הבמה- העצים את ימי האינקוויה מצד אחד ונתן אווירה של חג מולד אמיתי (האשוחים הקטנים שפוזרו) מצד שני.

היו לשם שינוי מעט וונילים (שרובם משום מה התרכזו אצלי כנראה icon_rolleyes.gif ) גם הסשנים בפינות המועדון ולאוו דווקא בבמה המרכזית היו יפים.

העדר הוילונות בכלובים למעלה אולי פוגם מעט באינטימיות, אך כמו שציינה תאיר לפני זה פותר את בעיית ה-"הציצו לי" ומריבות שטויות בסגנון - "שמרת לא שמרת". העדר הוילונות לא פגם אתמול בסשנים אינטימיים שהיו שם, שכן מי שנכנס לדום פלייס או לסאב פלייס אכן לא רואה ממטר מה נעשה סביבו.
בקיצור ערב לא שיגרתי שהייתי ממליצה לאמץ עוד הרבה ערבים בסגנון שלו.

רחפנית-הדומית המרחפת.
QriS​(מתחלף)
QriS​(מתחלף) • 26 בדצמ׳ 2003
רחפנית אצילית וזורמת היה לי העונג להכיר אותך טיפונת טיפ-טיפ טיפונת.. מתוק כמו בריזר אשכולית אדומה ואללה... icon_razz.gif

ותודה על הכנסת האורחים החמה התחשמלתי מהמקום וממך ומכמה שבעצם כל העולם הוא סשן אחד גדול...

ושלום לכולם icon_cool.gif
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
..........QriS

אכן בטעם שהזכיר בקרדי בריזר אדום....... icon_wink.gif

אכן המקום מחשמל ומעביר זרמים מחשמלים בגוף.......כמו זיפים על פניו של גבר.

ברוך בואך למועדון.

רחפנית-הדומית המרחפת.