לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 בנוב׳ 2010
כלבלב טוב. ליטוף.
לפני 14 שנים •
22 בנוב׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 22 בנוב׳ 2010
אתה יכול לנשק. לאט לאט. התחל מלמטה, מאצבעות הרגליים. אצבע, אצבע בנפרד. כןן, תוציא את הלשון הרטובה. לקק את הלק האדום שנימשח בקפידה. נעים לי הדיגדוג הזה. לינוק אותן? כן, מותר לך... לאט לאט. תן לשנינו לחוות את הרגע הזה. כמה גבוה היית כשנכנסת, כמה נמוך אתה עכשיו. בגובה הריצפה. בכל הרמות. מנקה את אצבעות רגליי יונק את נפשך החוצה. עוד ועוד למעלה, במעלה הרגל השחומה מלקק שוק וירך, מרחרח כמו כלבלב מתלהב יודע היטב, לאן אתה מתקרב. אוהבת את המבט המעורפל, הסיחרור הזה, כשריח הייחום שלי הולם בך מקרוב. כל כך קרוב ממרחק של לשון מושטת... אני יודעת שזה קשה כך, כשהידיים אזוקות מאחורי הגב ולא יכולות לחבק, את הרגל המושטת. אז חבק עם הירכיים שלך תן לי להרגיש את הזין הזקור, מתחכך בי, כמו שאני אוהבת. אתה מפחד לגמור? אל תפחד, איתי אתה תיגמור הרבה... כי דרכי, היא אחרת. |
|
המלאך גבריאל |
לפני 14 שנים •
22 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 בנוב׳ 2010
המלאך גבריאל • 22 בנוב׳ 2010
עוד פעם את כותבת דברים כאלו ?!
מה זה הספייס שלך ?! לכי חפשי את ביאליק ! לא מספיק שהיינו יילדים בחנו אותנו על השירים גם כאן צריך ליסבול ... חשבתי שזה אתר של סוטים ...תיראו מה נהייה ממכם ....איזה תרבות . חבל פשוט חבל שאנשים כאן באים כותבים כאן והורסים לנו את הריגושים והדברים המציאותיים והמטורפים והארסים שלנו והופכים לסוג של בלדה לפלפית מרגשת . בפעם הבאה שמישהוא חושב ליכתוב שטויות כאלו שייבלע סחוג לפניי . זה עזר לתימנים אוליי זה גם יעזור לקהילה שלנו . |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
22 בנוב׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 22 בנוב׳ 2010
זנזונת ליליאן כתב/ה: עוד פעם את כותבת דברים כאלו ?!
מה זה הספייס שלך ?! לכי חפשי את ביאליק ! לא מספיק שהיינו יילדים בחנו אותנו על השירים גם כאן צריך ליסבול ... חשבתי שזה אתר של סוטים ...תיראו מה נהייה ממכם ....איזה תרבות . חבל פשוט חבל שאנשים כאן באים כותבים כאן והורסים לנו את הריגושים והדברים המציאותיים והמטורפים והארסים שלנו והופכים לסוג של בלדה לפלפית מרגשת . בפעם הבאה שמישהוא חושב ליכתוב שטויות כאלו שייבלע סחוג לפניי . זה עזר לתימנים אוליי זה גם יעזור לקהילה שלנו . "וישחקו ההדיוטות לפנינו ויגלו מה רבה טיפשותם". |
|
אלימלך |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
אלימלך • 23 בנוב׳ 2010
לילימיי , ושוב כייף אדיר לקרוא אותך,
אני יונק את הכתוב, ומרגיש כאילו אני שם. תודה. זנזונת ליליאן, כמו שאף אחד לא מלכלך את הפוסטים שלך בדברי בלע, אתה לא חייב ללכלך את הפוסט הנפלא הזה בדברי הבלע שלך. לא ירד מכבודך באם תיתן טיפה כבוד לכותבת הנפלאה, ולאלה הנהנים מכתביה. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 23 בנוב׳ 2010
אלימלך כתב/ה: לילימיי , ושוב כייף אדיר לקרוא אותך,
אני יונק את הכתוב, ומרגיש כאילו אני שם. תודה. זנזונת ליליאן, כמו שאף אחד לא מלכלך את הפוסטים שלך בדברי בלע, אתה לא חייב ללכלך את הפוסט הנפלא הזה בדברי הבלע שלך. לא ירד מכבודך באם תיתן טיפה כבוד לכותבת הנפלאה, ולאלה הנהנים מכתביה. תודה רבה אלימלך, כיף לי שכיף לך. ובכלל, אני בעד יניקות מכל הסוגים... |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Shimmy(נשלט){Vents} • 23 בנוב׳ 2010
זנזונת ליליאן כתב/ה: עוד פעם את כותבת דברים כאלו ?!
מה זה הספייס שלך ?! לכי חפשי את ביאליק ! לא מספיק שהיינו יילדים בחנו אותנו על השירים גם כאן צריך ליסבול ... חשבתי שזה אתר של סוטים ...תיראו מה נהייה ממכם ....איזה תרבות . חבל פשוט חבל שאנשים כאן באים כותבים כאן והורסים לנו את הריגושים והדברים המציאותיים והמטורפים והארסים שלנו והופכים לסוג של בלדה לפלפית מרגשת . בפעם הבאה שמישהוא חושב ליכתוב שטויות כאלו שייבלע סחוג לפניי . זה עזר לתימנים אוליי זה גם יעזור לקהילה שלנו . למה ככה שליליות למה? לא מתאים לך בלדות לפלפיות - אפשר מראש לחסוך את הקליק. בעיני ובעיני אחרים זה יפה. |
|
יואב 31(אחר) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
יואב 31(אחר) • 23 בנוב׳ 2010
אהבתי אהבתי ואהבתי פשוט מתומצת ובכל זאת מחרמן בטירוף
|
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
שיר מ-ד-ה-י-ם !!!!
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
כלבלב אנושי • 23 בנוב׳ 2010
איזה תיאור מדהים ומחרמן בטירוף...
אלו בדיוק התחושות שעוברות בי שפוגש כף רגל ענוגה...הב-הב...גרררר.... תודה על השיר המדהים....(צריך להלחין אוו...) |
|
tmptmptmp(נשלט) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
tmptmptmp(נשלט) • 23 בנוב׳ 2010
אהבתי
יפה מגרה וכייפי |
|
Agent cooper(שולט) |
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
יופייופי
לפני 13 שנים •
23 בנוב׳ 2010
Agent cooper(שולט) • 23 בנוב׳ 2010
כתוב גולש, מרחף,נוגע חודר
אבל אבל אבל...את לא ניגשת בדרך כלל למאטריה מהצד השני בדרך כלל? (-: ובודאי שאין צורך להקשיב לצפירות הפסאודו אוחצ'ה המייללות ברקע ברברים, הונים, לבנטינים ומורונים מאז ומתמיד ניסו להחריב כל חלקה טובה זה שהם עברו ללבוש בגדי נשים לא משנה לא את נמיכות מצחם, לא את שעירות גבתם לא את גרירת מפרקי האצבעות על הקרקע, ולא את הריר שהם מגירים על חזם |
|