לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
בתודעת למידה...
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 27 בנוב׳ 2010
רואה היישר את הריקוד המושלם. בין גוף לגוף, נושקים רגעים קסומים של הכלה. כל מה שסביב מתעמעם. ויש אלומת אור פנימית מרוכזת, מפוקסת כזו שמגרה את הניצוץ. ניצוץ ההבנה. אני מבקשת ממנה רשות, בנימוס ומקבלת אותה. להתקרב להתבונן להשתתף להתאמן להשתמש לפרוק לצידם את הזרמים של הכוח, שטסים לי בגוף ובראש. הדיגדוג הזה, בקצות האצבעות. ללוש את השרירים להדק עוד את המצבטים לשרוט, בציפורניים אדומות שבילים שבילים של עונג ושימחת הנתינה. http://www.youtube.com/watch?v=AJc64xncBt4&feature=related |
|
זאת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
כמה יופי,
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
זאת(שולטת) • 27 בנוב׳ 2010
יש במילים המדוייקות
שמשרטטות לנו את דרכה של למידה, את התובנה שבהכלה אחד היותר טובים שלך, תודה |
|
Aציבעוני(אחר) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
לילי מי
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
Aציבעוני(אחר) • 27 בנוב׳ 2010
את צריכה להעביר שיעורים
בפיסכולגיה נילמדת ונירכשת יש מיקצוע כזה ביכלל.? ואם איין אני כבר פונה לדיקן |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 27 בנוב׳ 2010
איפה נעלמת לי, לילימיי?
הלכת לשחק עם ילדים אחרים? תתביישי. יופי של שיר, לילינוי (: }}{{ |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
Re: כמה יופי,
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
שירלילית כתב/ה: יש במילים המדוייקות
שמשרטטות לנו את דרכה של למידה, את התובנה שבהכלה אחד היותר טובים שלך, תודה לפעמים, אין כמו מילה מדוייקת שמדביקה את הכל במקום. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
Re: לילי מי
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
הפרש כתב/ה: את צריכה להעביר שיעורים
בפיסכולגיה נילמדת ונירכשת יש מיקצוע כזה ביכלל.? ואם איין אני כבר פונה לדיקן שמחתי לראות שנהנית לשבת בצד ולהחכים מההרצאה שלי, הפרש... |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: איפה נעלמת לי, לילימיי?
הלכת לשחק עם ילדים אחרים? תתביישי. יופי של שיר, לילינוי (: }}{{ אני מאמינה, שכל אחת, והמגרש הביתי שלה. זה שהיא מרגישה בו, הכי בנוח. (במלוא הכוח!) מיגלשה אדומה נדנדה כחולה... שמחתי להכיר, בכוח מאוד |
|
Agent cooper(שולט) |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
Re: בתודעת למידה...
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
Agent cooper(שולט) • 27 בנוב׳ 2010
לילימיי כתב/ה: רואה היישר את הריקוד המושלם. בין גוף לגוף, נושקים רגעים קסומים של הכלה. כל מה שסביב מתעמעם. ויש אלומת אור פנימית מרוכזת, מפוקסת כזו שמגרה את הניצוץ. ניצוץ ההבנה. אני מבקשת ממנה רשות, בנימוס ומקבלת אותה. להתקרב להתבונן להשתתף להתאמן להשתמש לפרוק לצידם את הזרמים של הכוח, שטסים לי בגוף ובראש. הדיגדוג הזה, בקצות האצבעות. ללוש את השרירים להדק עוד את המצבטים לשרוט, בציפורניים אדומות שבילים שבילים של עונג ושימחת הנתינה. כמה יפה היית שם אתמול עם מי שהושאל לך למשחק וכמה יפה כתבת על זה היום http://www.youtube.com/watch?v=AJc64xncBt4&feature=related |
|
המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בנוב׳ 2010
המלאך גבריאל • 27 בנוב׳ 2010
אן תגובה ממני .
אני יודעת שאם אני יגיב אתם פעם תחשבו שאני רעה . אזז אני לא מגיבה וזהוא . ככה תם אוהבים אותי ... פה סגור לא מדברת שטויות . לא מאמינה שאתם ככה השתקתם אותי איזה אנשים ....ממש ממש לא בסדר . זהוא תיזרקו את חופש הביטוי שלי לזבל . זה מה שאתם רוצים זה מה תקבלו . אני כבר הבנתי שמיכאן לא ייצא דבר חוכמה ולכן החלטתי להגיב בשלוש מילים אן תגובה ממני אתם יודעים מה אפילו שני מילים אן תגובה אצלי אן מילים מיותרות אני לא כותבת ומבלבלת לאנשים את השכל ביגלל זה קיצרתי את כול התגובה שלי לשני מילים אני למדתי ברמה גבוהה יייחד עם רופאים פסיכולוגים ואנשיי מיקצוע שחזקים בענף אן ולא יהייה כמו באבארבאנל. |
|
צארינה |
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
28 בנוב׳ 2010
צארינה • 28 בנוב׳ 2010
זנזונת ליליאן כתב/ה: אן תגובה ממני .
אני יודעת שאם אני יגיב אתם פעם תחשבו שאני רעה . אזז אני לא מגיבה וזהוא . ככה תם אוהבים אותי ... פה סגור לא מדברת שטויות . לא מאמינה שאתם ככה השתקתם אותי איזה אנשים ....ממש ממש לא בסדר . זהוא תיזרקו את חופש הביטוי שלי לזבל . זה מה שאתם רוצים זה מה תקבלו . אני כבר הבנתי שמיכאן לא ייצא דבר חוכמה ולכן החלטתי להגיב בשלוש מילים אן תגובה ממני אתם יודעים מה אפילו שני מילים אן תגובה אצלי אן מילים מיותרות אני לא כותבת ומבלבלת לאנשים את השכל ביגלל זה קיצרתי את כול התגובה שלי לשני מילים אני למדתי ברמה גבוהה יייחד עם רופאים פסיכולוגים ואנשיי מיקצוע שחזקים בענף אן ולא יהייה כמו באבארבאנל. לא!! תמשיכי להגיב, מה נעשה ללא תגובותייך? אמנם את מנסחת אותן בעילגות, אבל המילים כנות ולרוב נכונות. תמשיכי להגיב ובטאי את עצמך כפי שאת רואה לנכון ובעיקר אל תתני לאף אחד להשתיק אותך! במיוחד לא לאנשים שכותבים משפטים קצרים אחד מעל השני וקוראים למה שיוצא "שיר"/ או- לצאן מרעיתם. לא שאני באה להשמיץ או משהו, סתם- טעם אישי וזה. |
|