פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
מאנצ צפוני מס' 5 יוצא לדרך
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
פועה(נשלטת) • 28 בינו׳ 2011
להלן תזכורת מה זה מאנצ ואיך מתנהלים במאנצ: מאנצ' הוא מפגש חברותי ונינוח של אנשים שמתעניינים או מתעסקים בבדס"מ, שמתקיים במסעדה או פאב וונילי. מטרת המפגש היא חברתית בלבד, אין זה פליי פארטי, מסיבת סקס, או אפילו ערב פנויים פנויות. מאנצ'ים יכולים לעזור למי שרק החל להתעניין בנושא, למצוא אחרים שאולי יוכלו לסייע לו להרגיש יותר בנוח, ויותר מיודע. הם מאפשרים מרחב בו ניתן לבקש עצות ולחלוק אנקדוטות אודות חוויות בדס"מיות. ברצוננו להזכיר כמה כללי התנהגות בסיסיים. שימו לב -- הכללים האלה בתוקף לפני ואחרי האירוע. 1. הנכם מתבקשים לשמור את פרטי המפגש והמיקום שלו לעצמכם בלבד ואם משהו/י מבקשים מכם פרטים אנא הפנו אותם לכתובת דואר bdxm.munch@walla.co.il 2. מקום המפגש הוא מקום ציבורי וונילי. הנכם מתבקשים לבוא בלבוש שהייתם לובשים לארוחת ערב במסעדה עם הדודה (הונילית) שלכם. ציוד בדסמי בולט כמו שוטים ומצבטים -- נא להשאיר במכונית במגרש החניה או בבית. 3. אחרי המפגש, אתם מוזמנים לכתוב בבלוג/פורומים ברשת על החוויות שלכם במאנץ', בתנאי שאתם כותבים על עצמכם בלבד מבלי לחשוף כינויים או שמות של אנשים אחרים או/ומיקום המפגש. דבר חשוב לציין: כשמישהו מציג את עצמו במפגש בשם מסוים, יש להשתמש בכינוי זה, גם אם הכרת אותו גם בשם אחר. כמו כן, כדי לשמור על פרטיות, אנחנו מבקשים שלא לציין בפורומים או במקומות אחרים את השמות או הכינויים של האנשים שהגיעו למפגש. לא כולנו מחוץ לארון. עוד דבר חשוב לציין: עצם ההשתתפות של מישהו במאנץ' איננה הזמנה לסשן או לתחקיר על אורח חייהם. מומלץ לא לשכוח, שגם בבדסמ, לא פירושו לא. לכל שאלה או בקשה ניתן למצוא אותי פה/צ'אט או במייל מצוין למעלה אשמח לראותכם פועה |
|
שונרתא |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
מה?
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
שונרתא • 28 בינו׳ 2011
לא קושרים אותך ומניחים אבנים כבדות על ירכייך, בזמן שאת יושבת על עץ מחודד?
לא שווה. |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
Re: מה?
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
ערפדית השוקולד כתב/ה: לא קושרים אותך ומניחים אבנים כבדות על ירכייך, בזמן שאת יושבת על עץ מחודד?
לא שווה. לא, את רוצה להתעסק איתו אני מבינה אין בעיה בהצלחה |
|
שונרתא |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
שונרתא • 28 בינו׳ 2011
pua כתב/ה: ערפדית השוקולד כתב/ה: לא קושרים אותך ומניחים אבנים כבדות על ירכייך, בזמן שאת יושבת על עץ מחודד?
לא שווה. לא, את רוצה להתעסק איתו אני מבינה אין בעיה בהצלחה מוטב לו שלא יתעסק איתי. אם את מבינה... |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בינו׳ 2011
ערפדית השוקולד כתב/ה: pua כתב/ה: ערפדית השוקולד כתב/ה: לא קושרים אותך ומניחים אבנים כבדות על ירכייך, בזמן שאת יושבת על עץ מחודד?
לא שווה. לא, את רוצה להתעסק איתו אני מבינה אין בעיה בהצלחה מוטב לו שלא יתעסק איתי. אם את מבינה... נוהל פסנתר |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 13 שנים •
8 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
8 בפבר׳ 2011
כ'ץ(נשלט) • 8 בפבר׳ 2011
מצאנו מקום מצויין !!
פאב אלטרנטיבי חדש.... הבעלים חברותים ומבינים עניין יהיה שווה בירות ואוכל זוללללללל לא כמו במרכז |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2011
כ'ץ כתב/ה: מצאנו מקום מצויין !!
פאב אלטרנטיבי חדש.... הבעלים חברותים ומבינים עניין יהיה שווה בירות ואוכל זוללללללל לא כמו במרכז מקווים שמחר נסגור את המקום סופית תודה לכץ המדהים שהציע את המקום |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
Re: מאנצ צפוני מס' 5 יוצא לדרך
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2011
pua כתב/ה: להלן תזכורת מה זה מאנצ ואיך מתנהלים במאנצ: מאנצ' הוא מפגש חברותי ונינוח של אנשים שמתעניינים או מתעסקים בבדס"מ, שמתקיים במסעדה או פאב וונילי. מטרת המפגש היא חברתית בלבד, אין זה פליי פארטי, מסיבת סקס, או אפילו ערב פנויים פנויות. מאנצ'ים יכולים לעזור למי שרק החל להתעניין בנושא, למצוא אחרים שאולי יוכלו לסייע לו להרגיש יותר בנוח, ויותר מיודע. הם מאפשרים מרחב בו ניתן לבקש עצות ולחלוק אנקדוטות אודות חוויות בדס"מיות. ברצוננו להזכיר כמה כללי התנהגות בסיסיים. שימו לב -- הכללים האלה בתוקף לפני ואחרי האירוע. 1. הנכם מתבקשים לשמור את פרטי המפגש והמיקום שלו לעצמכם בלבד ואם משהו/י מבקשים מכם פרטים אנא הפנו אותם לכתובת דואר bdxm.munch@walla.co.il 2. מקום המפגש הוא מקום ציבורי וונילי. הנכם מתבקשים לבוא בלבוש שהייתם לובשים לארוחת ערב במסעדה עם הדודה (הונילית) שלכם. ציוד בדסמי בולט כמו שוטים ומצבטים -- נא להשאיר במכונית במגרש החניה או בבית. 3. אחרי המפגש, אתם מוזמנים לכתוב בבלוג/פורומים ברשת על החוויות שלכם במאנץ', בתנאי שאתם כותבים על עצמכם בלבד מבלי לחשוף כינויים או שמות של אנשים אחרים או/ומיקום המפגש. דבר חשוב לציין: כשמישהו מציג את עצמו במפגש בשם מסוים, יש להשתמש בכינוי זה, גם אם הכרת אותו גם בשם אחר. כמו כן, כדי לשמור על פרטיות, אנחנו מבקשים שלא לציין בפורומים או במקומות אחרים את השמות או הכינויים של האנשים שהגיעו למפגש. לא כולנו מחוץ לארון. עוד דבר חשוב לציין: עצם ההשתתפות של מישהו במאנץ' איננה הזמנה לסשן או לתחקיר על אורח חייהם. מומלץ לא לשכוח, שגם בבדסמ, לא פירושו לא. לכל שאלה או בקשה ניתן למצוא אותי פה/צ'אט או במייל מצוין למעלה אשמח לראותכם פועה כל הזכיות שמורות לי גימני היקרה שעשתה לנו את הבאנר המדהים |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בפבר׳ 2011
כ'ץ(נשלט) • 9 בפבר׳ 2011
להירשם בהמוניכם
מקום מצויין |
|
פועה(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
סגרנו מקום
לפני 13 שנים •
11 בפבר׳ 2011
פועה(נשלטת) • 11 בפבר׳ 2011
בשעה טובה סגרנו את מקום מעולה למאנצ
בצומת קריית אתא, אני מזכירה ב23/2 בשעה 19:30 שווה להגיע להרצאה המדהימה של רופ מאסטר |
|