Efrati(שולטת) |
לפני 13 שנים •
29 בינו׳ 2011
תהייה :מה מביא אותנו לנגוע בדבר הזה
לפני 13 שנים •
29 בינו׳ 2011
Efrati(שולטת) • 29 בינו׳ 2011
שנקרא סאדיזם מזוכיזם
מה באמת בבפנים גורם למשיכה הזו ללא קשר לפוסטים הקודמים מה הביא אותכם אתכן לכאן האמת אותי לפני עשור שנים? השנאה לאדם !!!! הפגיעה בנשמתי!!!! הפגיעה בגופי!!!! ובעיקר האפשרות להכאיב ועוד אומרים לי תודה ככה הגעתי לאט לאט הבנתי שיש לי מעבר זה באמת עושה לי טוב נכון אבל.... לא באתי מהמקום הנכון היום לאחר עשור לאחר נישואין גרושים ועוד כל מיני כן אוהבת להכאיב במיטה אולי קצת מחוצה לה אבל.... לא מאמינה ב 7/24 אז למה אתם /ן כאן? |
|
איילה שחורה(נשלטת){אלעד} |
לפני 13 שנים •
29 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
29 בינו׳ 2011
איילה שחורה(נשלטת){אלעד} • 29 בינו׳ 2011
בשביל למצוא זיון.
כמו כולם, לא...? |
|
meniman(נשלט) |
לפני 13 שנים •
30 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
30 בינו׳ 2011
meniman(נשלט) • 30 בינו׳ 2011
איילה , את נשמעת סקסית בטירוף!
אופס... הוכחתי את טענתך... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
30 בינו׳ 2011
למה אני פה?...
לפני 13 שנים •
30 בינו׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 30 בינו׳ 2011
וואו.. אוקי אנסה בכמה מילים:
דבר ראשון - פה אני מרגישה שייכת, לעומת בעולם הונילי בחוץ שהרגשתי תלושה יחסית. לאט לאט גיליתי, שהבדס"מ הוא המיניות שלי, הוא חלק ממי שאני. איזה חלק אני עוד לא יודעת.. אבל אני פה כדי לגלות. מרגישה כמו בלונה פארק. עדין נהנית מההתרגשות של לנסוע על המתקנים, עוד לא יודעת איזה מהם אני הכי אוהבת. |
|
The Fool |
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
The Fool • 31 בינו׳ 2011
אני כאן כי sm זה חלק נורא בסיסי באישיות שלי. מאז שאני זוכרת את עצמי.
למעשה, זה היה חלק ממני משלב *כל-כך* מוקדם בחיים שאני לא חושבת שאני בכלל יכולה לייחס את זה לשום פאק פסיכולוגי שיש לי. אני חושבת שזה דבר שנולדתי איתו. |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
Re: תהייה :מה מביא אותנו לנגוע בדבר הזה
לפני 13 שנים •
31 בינו׳ 2011
שרמומית • 31 בינו׳ 2011
כי בדסמ עושה לי טוב.
|
|
Perplexed |
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
כשלעצמי
לפני 13 שנים •
1 בפבר׳ 2011
Perplexed • 1 בפבר׳ 2011
את יודעת מה? כל יום ההסבר שלי לשאלה שלך משתנה. עדיין פרפלקסד בעניין. מבלי להכנס להסברים פסיכולוגיים/ביולוגיים בגרוש, יכולה לומר לך שאני מוצאת בבדס"מ השלמה חלקית של חסכים מאוד, אבל מאוד, ראשוניים ובסיסיים, רגשיים ופיסיים. מסוג אלו שלא היה להם מענה בבית. כרגיל, אמ'שלי אשמה. בכל היא אשמה ; רק שבמקרה הזה, אני דווקא זוקפת את זה לזכותה...
ורק הערה אחת: מה לעזאזל זה "לבוא מהמקום הנכון"?.... יש מקום "נכון" לבוא ממנו כדי להחטיף מכות? כדי לתפור וואגינות? כדי לדחוף מברגים לצינור שופכה? כדי לפרק רקטומים? כדי להשתין על מי שמתיימר להיות סמרטוט רצפה? יש מקום נכון לבוא ממנו כדי להרשות לאחר להחליט בשבילך? מקום נכון ממנו לבוא כדי לסכן את גופך? מקום נכון ללקק זוהמה של מגפיים גרוטסקיות? מקום נכון לבוא ממנו כדי להיות סמרטוט עלוב דיו כדי לסרסר פרטנרים מיניים לבן זוגך?.... מבחינתי מ"מקום נכון", זה רק ממקום שעושה לך טוב. דפוק או כאוב או סתמי ככל שלא יהיה. אבל לעטוף את המקום הזה באצטלא של שפיות ובריאות... אמממ.... נו.... אם זה עושה למישהו טוב על הלב, אז זה מקום נכון עבורו לחשוב כך נ.ב. אצטלא זה ב-א' או ה'? |
|
The Fool |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
The Fool • 2 בפבר׳ 2011
ה'. אבל זה נשמע ישן מספיק בשביל שגם הא' לא תיראה כמו טעות.
|
|
Efrati(שולטת) |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
Efrati(שולטת) • 2 בפבר׳ 2011
וסוף סוף תגובה אחת כמו שרציתי
אחת שתעורר את הבפנוכו תודה יפה שלו לכל האחרים שהגיבו תודה על היחס אבל ... לא שאלתי למה נשארתם שאלתי למה הגעתם למה בכלל נגעתם |
|
פרחונית(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בפבר׳ 2011
פרחונית(לא בעסק) • 2 בפבר׳ 2011
כי...
חשבתי שזו תהיה חוויה מתקנת (לכל מיני חוויות אחרות) הגעתי בנקודה שבה הבנתי שזה בסדר, שאני לא חולת נפש עם כל הפנטזיות הסוטות האלה. ושאפשר לנסות ולראות איך ומה זה. |
|