יהלום נא |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
יומולדת לשולץ!!!
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
יהלום נא • 12 בפבר׳ 2011
יום הולדת שמח
איש יקר וקדוש אוהבת אותך המון המון מאושרת להיות שלך איתך לחיות את חיי איתך מאחלת לך להיות מאושר מסופק מדושן עונג ומבסוט מהחיים (טוב, וגם בריאות ופרנסה טובה לא יזיקו. בסדר) יהלומ(זו)נא שלך |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
}{
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
מישלי • 12 בפבר׳ 2011
יש לי מיליון מילים, אבל זה לא המקום...
יש לי מיליון חיבוקים, אבל גם זה לא לכאן ! יש לי מלא מבטים וחיוכים, אבל זה בטח לא לפה ( : אז בשביל הפרוטוקול, שיהיה מתועד פה קבל עם וכלוב, שאיחלתי מזל טוב. ואת כל השאר (ויש הרבה), במקומות שלנו. אוהבת המון מיש }{ |
|
אתנה |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
השולץ והאגדה
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
אתנה • 12 בפבר׳ 2011
איש מקסים ויקר
הייתי מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ~ אבל כבר יש לך ממנו בכמויות אז אאחל עוד אושר ואהבה ובריאות וריגוש מהרגעים הקטנים של החיים מזל טוב כבר אמרתי? : ) ובאמת שאי אפשר בלי עוגה (יאמי) |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
אני מאחל
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
חניבעל • 12 בפבר׳ 2011
שולץ ידידי
אני מברך אותך בציטוט של ספר בשם "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" מאת דוקטור סוס. עם רגלים בנעלים עם שכל בראש תמצא את הדרך שלך אל תחשוש אתה יכול ויודע,מוכן ומזומן ואתה הוא זה שיחליט לאן אם בכלל לא תמצא אף רחוב שתאהב תעזוב את העיר ותצא למרחב אל שטח פתוח לאויר ולרוח תמריא לגבהים בנופים רחוקים עם המעופפים מרקיעי השחקים עוד יש מקומות נפלאים לעבור תחרויות לנצח, נקודות לצבור משחקים מבריקים,תרגילים מעולים תנצח את כל המנצחים הגדולים! לפעמים תסתבך לפעמים יש צרות, תסתבך בין המון ציפורים מוזרות תתקדם בזהירות בתבונה זה לא קל החיים הם חוכמה של שיווי משקל רק תזכור להיות זריז ואמין ואסור שתחליף רגל שמאל בימין תצליח נכון? תצליח נכון! (תשעים ותשעה אחוז בטחון) י ל ד, א ת ה ע ו ד ת ז י ז ה ר י ם. מאחלים חניבעל ,קורינה והקיד-בג |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
מזל טוב גדול!
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 12 בפבר׳ 2011
אנחנו מכירים קצת, מעריכה אותך המון. אוהבת את הדרך של הלמידה והאהבה שלך, שלכם. גדל צומח מתנהל מתגבר גובר מתעצם. גבר גבר, נו...}{! |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
nomorenomore • 12 בפבר׳ 2011
שולץ, אמנם פגשתי אותך פעמים ספורות ממש, ולא דיברנו הרבה, יש לך נוכחות חזקה, ואני חייב לומר, שזוהי זכות להכיר אותך ואת יהלום אישית, אפילו רק רק טיפה.
שיהיה לך המון המון מזל טוב, הצלחה בחיים, בריאות(הכי חשוב!!!!!!!!!!!!), גדילה, אושר במשפחה, עושר, ובכלל, כל מה שאתה ויהלום מאחלים לעצמכם ולילדים, שיתגשם. יומולדת מח שיהיה לך, תחגגו, ושוב, רק אושר ודברים טובים. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
פושטק!
לפני 13 שנים •
12 בפבר׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2011
מאחלת לך המון מזל טוב
אושר ועושר? זה ברור... כושר והכאהבה? נו, DUH... אבל דבר אחד - אם אתה עושה לנו ולה עוד כזה תרגיל - וואה וואה... אני באה עליך שאתה לא מבין... }}{{ בקיצור! תהיה לנו בריא, וחי, ובועט }}{{ אוהבת, לומדת. |
|
עקרב שתלטן(שולט) |
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
שולצי מזל טוב
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
עקרב שתלטן(שולט) • 13 בפבר׳ 2011
שולצי ידידי,
המון מזל טוב. מאחל לך אושר ושמחה, בריאות ואהבה |
|
זאת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
יש רגעים,
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
זאת(שולטת) • 13 בפבר׳ 2011
שאני באמת לא מכירה מספיק מילים,
כדי לכתוב לאנשים *במדויק* ... ואתה מן איש שכזה, נורא מיוחד וכזה שאני מעריכה במיוחד וגם אם אני כמעט ולא כאן, אני מציצה... ולא בתרתי משמע מזל טוב איש, מאחלת לך כל שתחפוץ לעצמך. שירלי |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
& מזל טוב &
לפני 13 שנים •
13 בפבר׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 13 בפבר׳ 2011
גם מההיכרות הוירטואלית ניתן להרגיש שניחת בהמון יופי וטוב, איש. לשנה הקרובה ולאלו הבאות מאחלת לך ים של אושר עינוגים ואהבות. שתצליח ליישם כל פנטזיית שליטה מהחלום שהשלמות תהיה מופת לך וליהלום. |
|