שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אבירי הבדס"מ - המוסר הכפול

master xy​(שולט)
לפני 13 שנים • 11 באפר׳ 2011

אבירי הבדס"מ - המוסר הכפול

master xy​(שולט) • 11 באפר׳ 2011
עוד מימי הבינים ועד לעידן הכפר הגלובלי הקטן אבירי הפיאודלים והדת נלחמים באנשי הרוע על מנת שלא יעשו עוולות . כך יאה וכך נאה . ובעידן הכלובי הצטרפו לחוג מבורך זה " אבירי הבדס"מ " אשר כל רצונם נובע ממקום כה " טהור זך ואצילי " להציל את נשמתן הפצועה של נקבות נשלטות נאות וטובות מראה מהשולטים הרעים אשר חפצו לטרוף את גופן הצחור והבתולי . אויישש כמה יפה הדבר .

לא אחת אנו פוגשים נקבה ממורמרת אשר חטפו את ביתה או אז היא באה ומתבכיינת ומשליכה את מצוקותיה על הכתוב .

או - תבוא לנו נקבה נשואה אשר שורצת כאן מבוקר ועד ליל ומתרעמת על איך "הפייה הטובה " מעיזה להיות בקשר עם גבר נשוי , כאילו שהיא נמצאת באתר הכי מוסרי בעולם .

או - שיבוא לנו זכר רווק בן 40 אשר חי בסרט שהוא כליל השלמות ומן הסתם נפגוש אותו עוד 20 שנה נואם את אותו נאום מיוסר על הוגנות והיגיון ויטואלי מנותץ

כולם ביחד ועוד רבים וטובים מבקשים להציל את נשמתה של הפייה הטובה אשר נכלאה לה במרתף הייסורים של אותו שולט אכזרי ומשוקץ . אכן רומנטי ואני תמיד שוקל האם להתפרץ בבכי מר ועקר לנוכח אצילות כה מרטיטה

כבר שנים אני בכלוב . נחסמתי או הועפתי ונשארתי ותמיד אני רואה את הטרגדיות הוירטואליות הנוטפות שנאה קנאה ושאר מריעין בישין .

ואני שואל ובשיא הכנות :

* עד מתי המוסר הכפול יחגוג אצל אבירי הבדס"מ ?
* עד מתי אבירי הבדס"מ שאין להם מושג על מה ומי מדובר זורקים תובנות שכל תכליתן נובעות ממצוקת חייהם או קינאתם ?
* עד מתי אבירי הבדס"מ יעלוזו ?

ועל כך נאמר - הקנאה והתאווה והכבוד מוציאין את האדם מן העולם .

בברכת חג שמח

נ.ב - החלטתי שהפעם השידור החי יהיה בצבע . חשקה נפשי לראות את פיטמותיה הוורודות בצבע .
רפאל
רפאל • 11 באפר׳ 2011
עד ביאת המשיח.

וידוע שאין אדם נעשה שוטר מלמטה (ולצורך העניין - אביר מלמטה) אלא אם כן נעשה רשע מלמעלה. אז מספיק להתלונן.
master xy​(שולט)
רפאל כתב/ה:
עד ביאת המשיח.

וידוע שאין אדם נעשה שוטר מלמטה (ולצורך העניין - אביר מלמטה) אלא אם כן נעשה רשע מלמעלה. אז מספיק להתלונן.

עד ביאת משיח צדקנו ואימרו אמן .

חג שמח גם לך המלאך ( בדימוס) רפאל .
A v​(שולט)

לצערי

A v​(שולט) • 11 באפר׳ 2011
יש צדק גדול בדבריך.

וברובו נובע מאינטרסים צרים מרושעים,ובעלי גוון אינטרסנטי ברור.

אבל,יש גם כאלה שלא רואים בעין יפה של קשרים עם אנשים נשואים או נשואות.

וזה בא ממקום אמיתי.ולא סתם כדי לנגח אחר.

הכי פשוט במקרים כאלה לכבד את האדם ודרכו.

במקרים האחרים אין ממש תרופה,אולי אם ימצאו סאבית מההממת או שולט נדיר.

אולי זה יסתום להם את הפה.

בקיצור ברוב הזמן המקום הזה לא ממש שונה מהעולם בחוץ.

חג שמח .

Av
שולה פנינים
שולה פנינים • 11 באפר׳ 2011
עד ביאת הקשיח.
master xy​(שולט)
עליה כתב/ה:
עד ביאת הקשיח.

תמיד אחרי אחרי שהקשיח מת . המוזות עולות וצפות .

תמליצי על האוננות היומית הרבנית עליה תליט"א .
שולה פנינים
שולה פנינים • 11 באפר׳ 2011
מה לך כי תלין? העיקר מזיין כוסית על.
master xy​(שולט)
עליה כתב/ה:
מה לך כי תלין? העיקר מזיין כוסית על.

לקראת החג הקדוש והנשגב מן הראוי הוא שתכתבי לנו כמה מן הלכות הפסח .
או אם תרצי - הלכות הפה -שח ...
L איה

השטן ממוסקבה

L איה • 11 באפר׳ 2011
בס"דו
אם כך הדבר,
גילי, הרשי לי לברכך בברכת: ברוכה הבאה למועדון.
קורה לא אחת, שאברי הבדסמ (ואני מאמצת) חסים עלינו הפתיות האומללות , אלו שנבצר מהן
לראות איך נפלו הישר למלתעותיו של התגלמות הרשע.
גם אני שבויה במלתעותיו של 'רשע-משוקץ' , בגלל שאין לי שום יכולת להבחין בין טוב לרע
או חלילה להפעיל שיקול דעת, ואך ורק בגלל זה הם נזעקים לעזרתי.
כה מנחם לדעת שיש מי שדואג לך.
את לא לבד, אהוד 88 תמיד לשירותך. הוא לא רק מקלדת-קשבת, הוא גם שולט הגון.
בין היתר, פונות אלי מידי פעם נשמות טובות כדי לעדכן אותי במי מחמצי שולט ומתי, למניעת אי הבנה בינו לביני.
זו האיכפתיות שלהם שמרגשת אותי כל פעם מחדש.
בחודשים האחרונים עליתי כיתה. כעת אני רשמית: 'נציבת תלונות הציבור לעיניני ראובן'
הגדיל לעשות שולט שאף שלח לי ציטטות של כתיבתו השוביניסטית בפורומים.
מיותר לציין שהוכתי בתדהמה מן הממצאים,וכך גיליתי את פרצופו האמיתי של מחמצי.
גילי, בנינו הנשים, תרשי לי לשאול אותך בכנות, לו היית עושה קרחת, משמינה 30 ק"ג
מפתחת פסוריאזיס על הגב בואכה תחת, ומגדלת שומה ענקית ושעירה על הלחי הימנית,
נכון שעמוק עמוק בפנים, את יודעת שגם אז היו דואגים לך באותו האופן?
במיוחד אני אוהבת את הניסוח של הפיות הטובות- "את נראית טוב, למה לך טיפוס כזה...?"
יש לי הרושם שכל אישה אטרקטבית, שבן-זוגה, או השולט שלה, או כל הגדרה המשייכת אותה לאדם
עם תדמית וירטואלית לא חיננית, תמיד תזכה ל"תמיכה". איזה מזל.

רק תענוגות,
ליבנת
Homelander​(שולט)
לפני 13 שנים • 12 באפר׳ 2011

Re: השטן ממוסקבה

Homelander​(שולט) • 12 באפר׳ 2011
ליבנת כתב/ה:
בס"דו
אם כך הדבר,
גילי, הרשי לי לברכך בברכת: ברוכה הבאה למועדון.
קורה לא אחת, שאברי הבדסמ (ואני מאמצת) חסים עלינו הפתיות האומללות , אלו שנבצר מהן
לראות איך נפלו הישר למלתעותיו של התגלמות הרשע.
גם אני שבויה במלתעותיו של 'רשע-משוקץ' , בגלל שאין לי שום יכולת להבחין בין טוב לרע
או חלילה להפעיל שיקול דעת, ואך ורק בגלל זה הם נזעקים לעזרתי.
כה מנחם לדעת שיש מי שדואג לך.
את לא לבד, אהוד 88 תמיד לשירותך. הוא לא רק מקלדת-קשבת, הוא גם שולט הגון.
בין היתר, פונות אלי מידי פעם נשמות טובות כדי לעדכן אותי במי מחמצי שולט ומתי, למניעת אי הבנה בינו לביני.
זו האיכפתיות שלהם שמרגשת אותי כל פעם מחדש.
בחודשים האחרונים עליתי כיתה. כעת אני רשמית: 'נציבת תלונות הציבור לעיניני ראובן'
הגדיל לעשות שולט שאף שלח לי ציטטות של כתיבתו השוביניסטית בפורומים.
מיותר לציין שהוכתי בתדהמה מן הממצאים,וכך גיליתי את פרצופו האמיתי של מחמצי.
גילי, בנינו הנשים, תרשי לי לשאול אותך בכנות, לו היית עושה קרחת, משמינה 30 ק"ג
מפתחת פסוריאזיס על הגב בואכה תחת, ומגדלת שומה ענקית ושעירה על הלחי הימנית,
נכון שעמוק עמוק בפנים, את יודעת שגם אז היו דואגים לך באותו האופן?
במיוחד אני אוהבת את הניסוח של הפיות הטובות- "את נראית טוב, למה לך טיפוס כזה...?"
יש לי הרושם שכל אישה אטרקטבית, שבן-זוגה, או השולט שלה, או כל הגדרה המשייכת אותה לאדם
עם תדמית וירטואלית לא חיננית, תמיד תזכה ל"תמיכה". איזה מזל.

רק תענוגות,
ליבנת

ובכן,
הרי אחד מאבירי-הBDSM נקרא אל הדגל;
אחרי שחטפנו (בחטף-פתח) סתירה מהכפפה, בחרתי להרים אותה על-אף שמדובר במלכודת דבש...
שהרי כעת, כל מתנגד מטעם כוחות-הרשע ינצל את הכתובים הסודיים של כת סוררי הBDSM הלז ויגיד בשפה מודרנית: "הא לך! אביר פתי, דום-קישוט, הלוחם בתחנות-רוח! אתה הרי בודאי, אחד מאותם קנאים צרי-עין שנרתמים למשימת ההגנה על הלא-נזקקים למען עצמך;" משהו כגון תורם רק כדי לעשות יחסי ציבור ועל כך אשיב בפשטות- שאלו שכבר תורמים, זה אך ורק כשיש להם מה לתרום.

אז כן, התייצבתי כאן היום לומר לעלמה שלא-במצוקה לבנת היקרה- בחיאת!
את חכמה הרבה יותר-מזה ואת פשוט מדברת ממקום של מותרות.
שהרי הנני מכיר ומוקיר את מחמצך הכרות-אמיתית והוא אחד מחברי הטובים ואיש-עצה נפלא, אני גם יודע שעשרות פחדנים באתר הזה שלא מסוגלים ללכת עם האמת שלהם עד הסוף, משמיצים אותו ומגנים אותו כי הוא עושה\משיג מה שהם אינם מסוגלים- לרוב פשוט משום שאין להם את הביצים לזה.
ולכן אני מבין בהחלט מאיפה באה התמיכה שלך.

אבל מצד שני, את מאסטר XY לדוג', איני מכיר כלל, אני רק יודע שXY זו כבר משוואה עם שני נעלמים ואני ממש, אבל ממש!!! לא סובל
מתמטיקה.

לכן מבחינתי מה שאני רואה כאן, זה סה"כ מתן-לגיטמציה לכוחות-האופל לעשות עוולות לנשלטות פתיות וחסרות-הגנה; והרי ידוע שכוחות-הרוע תמיד פועלים בערמה ובמרמה ולכן לעשות את זה במסווה מחוכם, זו פשוט שיטת-פעולה אידיאלית, תקראו לי שמרן והכל.
אבל לא, זה לא אישי

זה כללי
אם בחורות צעירות שעוד לא יודעות מה הולך בקהילה הזו ולא מבינות עדיין לאן יצרים קצת פחות מרוסנים מתמיד (של סקס ואלימות במקרה הזה) יכולים להוביל אנשים, יראו בהודעה שכזו (כגון הראשית שפתחה נושא-זה) כמבטלת נורות-אזהרה, הן עלולות לפול למלכודות מתוקות מזו כחלת-הדבש; וזה משהו שבתור אביר נאצל (או סתם בן-אדם שעדיין לא נתן לעולם הזה של השליטה למחוק את המוסריות ממנו) משהו שאני אשמח למנוע ככל-הניתן.

אני יודע שיש כאלה הצוררים פה שאומרים לעצמם מהצללים, איזה מניאק הבן-אדם הזה, הרס לי את היום עם הצדקנות שלו, עכשיו בחורות עלולות אשכרה לחשוב פעמים לפני שאני מפעיל עליהן מניפולציות כגון הודעה כזו או אחרת בפורומים.
אבל בזין שלי!
כי אני מאמין שנחוצים לנו כל כלי-הזין הנחוצים כדי להתעמת עם חארות שמתמרנים אנשים עם ראש פחות 'גדול' או יותר מתוסבך.