בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
שליטה - 2943 - השולטת המושלמת
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 20 באפר׳ 2011
הוא פונה אליה בנימוס מתבקש. פעם היה צורך לגשת, לקוד קידה, לפנות אליה פיזית. היום לא.
היא קולטת את הפניה שלו בצג הרשתית שלה: "שלום גבירתי, זה זמן שאני מוקסם ממך. אני יודע עליך לא מעט. אני יודע שאת נשואה ואינך פנויה. אבל בכל זאת, יש לי הצעה כלכלית עבורך. היא לא תגזול ממך יותר ממספר דקות, ובתמורה אהיה מוכן לשלם על כך לא מעט." זמזום חרישי על צג הרשתית שלו: "מדוע אתה מתעניין בי כל כך?" -"אני לא יודע להסביר לחלוטין, אבל יש משהו מאוד דומיננטי בגנטיקה שלך. ההתנהגות שלך, המראה שלך, את פשוט עושה לי את זה" -"אתה נשלט. כן?" -"גבירתי יכולה לקטלג אותי כך" -" אם כך ברור לך שאיני מעוניינת, וידוע לך שיש לי 3 נשלטים משלי?" - "ברור וידוע לי, גברתי" -"מה אם כך אתה מבקש ממני?" -"לדגום אותך, גבירתי." -" בניית אנדרואיד?" -"אין לי רצון ברובוט, גבירתי. כבר מצאתי שזה אינו מספק באמת" -"אז?" -" 5 תאים. שיבוט בתאוצה. אני מוכן לשלם לא מעט על הזכות להיות בעליו של שיבוט כזה" -"איך אתה יכול להיות בעליו של מי שאתה מעוניין שישלוט בך?" -" כלום אינו מושלם, גבירתי, אבל השיבוט יועבר כבר בדרגת התפתחות M לבי"ס למלכות ויחונך עצמאית ממני" -"אני מקווה שאתה מודע לאוקסימורון, כן?" -"זה פתרון מיטבי, גבירתי. בבקשה" -"GTFHHgggjikllo65n098567. זה קוד האנדרואיד של היועץ הכלכלי שלי. סגור איתו את הפרטים." -"תודה גבירתי" *** על הצג מולו הוא רואה את ראש המשבטים, 5 תאים שיעברו את השלב הראשו, ומשם יבחר אחד. הוא שואל אותו אם הוא רוצה לשנות תכונות מסויימות: גובה, צבע עיניים. תכונות מסויימות שניתן לחזק או להחליש. את התיקונים הרפואיים הגנטים הוא יכניס בעצמו. שיבוט כזה הוא עם אורח חיים של 500 שנה לפחות. מעט יותר מאדם רגיל. ישנה האפשרות לעצור אותו בדרגת התפתחות, המראה והמבנה הגופני כמעט שלא ישתנה, יתקבע על הרצון האופטימלי. אחרי שבודקים את האיזונים השונים במעט בחמשת התאים (מאיצים אילוסטרציה על צג ורואים את המוצר הסופי) בוחרים בתא הרצוי, ומכניסים אותו לתאוצה. 3 חודשים ויש שיבוט בדרגת ההתפתחות הרצויה. הוא מעביר לו את התכונות הרצויות, ואת השינויים במבנה הפיזי. עכשיו הוא בוחן את האילוסטרציות, ובוחר אחת. עוד 3 חודשים כשהשיבוט יהיה מוכן, הוא יועבר לחינוך ספציפי על פי צרכיו המיוחדים. החינוך יתבצע ע"י איזונים בשדות מגנטים, ושתילת זיכרון מלאכותי במרכזי העונג. היא תהיה מושלמת. התרגשות רבה אוחזת בו לרגע. *** כעבור 4 חודשים. הוא על ארבע כשהיא נכנסת לחדר, נוקשת בעקביה. זו הפעם הראשונה שלה, אבל הזכרון המלאכותי הופך את ההתנהלות שלה לבטוחה וברורה. הקול שלה, נמוך ואיטי, מלטף אותו כשהיא לוחשת: "הנה אתה. כלב טוב. היום אני אתחיל ללמד אותך את כל מה שאני אוהבת, ואתה פשוט תציית. אני מקווה שזה ברור לך." הזין שלו מתקשה באחת כשהוא מהנהן. **** שליטה מושלמת, יש למה לחכות. |
|
מיסי(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
מיסי(נשלטת) • 20 באפר׳ 2011
מבריקה
|
|
המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
המלאך גבריאל • 20 באפר׳ 2011
מגניב אהבתי LIKE
אני כול הזמן חושב על זה אפילו בסיפורים זה ככה . ההתחלה כזאת מגרה וכיפית הכול כול כך ייפה ליפעמים אפילו מושלם . התחלת הקשר ההכרות ואך זה ממש התחיל המיפגשים הראשונים החינוך . אפשר אפילו ליישם את זה במציאות וזה אפילו יכול להיות דיי פשוט . אבל אן , יש לכול הסיפורים האלה קטע משותף אחד . אן להם המשך . הם תקועים בהתחלת הקשר וניגמרים שם . ברגע שהמלכה הבינה שהעבד שלה והכול צפוי היא מחפשת אתגר . וזה מה שחסר ובגלל זה הכול ניגמר . לעבד יהייה תמיד האתגר להוכיח את עצמו אבל איפה האתגר של המלכה ? אותה שאלה בהיפוכה . אך העבד יכול לרצות את המלכה ועם זאת לאתגר אותה ? |
|
advil |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
advil • 20 באפר׳ 2011
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
gbh כתב/ה:
כן. אבל זה תוספת תשלום. הסטנדרט מגיעה עירומה כביום שיבוטה. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
המלאך גבריאל כתב/ה: מגניב אהבתי LIKE
אני כול הזמן חושב על זה אפילו בסיפורים זה ככה . ההתחלה כזאת מגרה וכיפית הכול כול כך ייפה ליפעמים אפילו מושלם . התחלת הקשר ההכרות ואך זה ממש התחיל המיפגשים הראשונים החינוך . אפשר אפילו ליישם את זה במציאות וזה אפילו יכול להיות דיי פשוט . אבל אן , יש לכול הסיפורים האלה קטע משותף אחד . אן להם המשך . הם תקועים בהתחלת הקשר וניגמרים שם . ברגע שהמלכה הבינה שהעבד שלה והכול צפוי היא מחפשת אתגר . וזה מה שחסר ובגלל זה הכול ניגמר . לעבד יהייה תמיד האתגר להוכיח את עצמו אבל איפה האתגר של המלכה ? אותה שאלה בהיפוכה . אך העבד יכול לרצות את המלכה ועם זאת לאתגר אותה ? לא יודעת. מאחלת לך למצוא את זו שתרצה אותך גם כשאתה מתמסר, ותוציא ממך עוד ועוד התמסרות. שזה יהיה האתגר המשותף שלכם. חג שמח, גבריאל (: |
|
advil |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
advil • 20 באפר׳ 2011
אפשר לשלם בלייקים?
יש לי 456789230 בפייסבוק. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
gbh כתב/ה: אפשר לשלם בלייקים?
יש לי 456789230 בפייסבוק. ברור. התשלום המקורי הוא בלייקים. מה חשבת?? |
|
advil |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
advil • 20 באפר׳ 2011
לא יודע,אני חדש פה.
אולי יש פה כאלו שרוצים כסף לטקססם הולדם,אותיות אהוי,מלאי אוותיות חחחחח תלושים לחג? למדתי משהו. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באפר׳ 2011
gbh כתב/ה: לא יודע,אני חדש פה.
אולי יש פה כאלו שרוצים כסף לטקססם הולדם,אותיות אהוי,מלאי אוותיות חחחחח תלושים לחג? למדתי משהו. עזוב אותך משטויות. יותר מזונות בתשלום בעולם יש יותר זונות צומי. הבו לנו לייקים, תחליף אהבה זול וזמין.. |
|