Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
מאמר מעניין של מידורי - הסכנה האמיתי ב-SM
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 באוג׳ 2011
|
|
Red Leaf |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
Red Leaf • 16 באוג׳ 2011
זו ה-מידורי, הקושרת המפורסמת?
|
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
מסכימה איתה מאוד על כמה דברים.
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
NotHereNow • 16 באוג׳ 2011
"feels like SM is reduced to an amusement park ride, and people choose if they’re the rider or ride operator"
לא יכולה להגיד שאינטימיות צריכה להיות נחלת הכלל, יש אנשים שזה לא מתאים להם אבל היא צודקת, זה קשה עד בלתי אפשרי להפריד רגשות מסשן (טוב, לפחות בשבילי). |
|
FuckinMaster |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
נו באמת, איזה שטויות!
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
FuckinMaster • 16 באוג׳ 2011
נכון שלנו הישראלים- חומר כתוב באנגלית נשמע מאד אינטיליגנטי ומרשים, אבל מה זה הבולשיט הזה?
מה היא רוצה זאתי? יכלה לכתוב בדיוק אותו הדבר בלי להכניס את האותיות- SM וזה הכל. כשבאים לתת שואו על הבמה, צריכים לתת שואו על הבמה, לא משנה במסגרת מה ולמה... שחקן יכול להראות את הקרביים של עצמו כדי לרגש את הקהל עד דמעות, הוא ממש לא חייב להראות כמה הוא מאוהב בשחקנים המקיפים אותו. אם יצר המציצנות שלך כזה איום שאתה רוצה לחדור לפרטיות האינטימית של החיבור בין שני נפשות מאוהבות, אתה בן-אדם חולה והגיע הזמן שתמצא לעצמך תרופה ומהר; תתחיל לחיות את החיים בעצמך. *** ובדיוק כמו בכל- מע'-יחסים אחרת, כשאתה עושה מופע מיני, אזי הוא צריך להיות מופע מיני אם אנשים בסצנה בארץ היו מבינים שמופע הוא מופע- אז המופעים היו נראים הרבה יותר טוב. וכשאתה רוצה לעשות סקס מאהבה (לא משנה עם כמה אנשים), תעשה אותו בבית; זה לא משנה עם זה סאדו-מאזו או לא. ונכון הדבר גם לגבי סטוץ רק בשביל הסקס- כל אחד בוחר את הסקס שלו, עדיף שמידורי זו תתעסה בכוס התה שלה. |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
אף אחד לא אמר שהמאמר אינטלגנטי.
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
כמו שמעלים כל נושא אחר לאתר הזה, כל אחד מעלה מה שמעניין אותו, בין אם זה כתבה בעברית, אנגלית או סינית. זה באותה המידה היה יכול להיות כתוב בעברית, ונשמע לא פחות אינטלגנטי (לא שברור לי למה יש לך הרגשה שאנשים מתרשמים מהעובדה הפשוטה שזה באנגלית, קראתי מאמרים וכתבות באנגלית שהיו תת רמה).
לגבי מה שטענת, מופע יכול להיות מופע, ואם הוא נעשה לצורך המטרה הבלעדית של לרגש את הצופים שלו אז כן, הוא צריך להיות מקצועי ומרהיב ומשהו שכיף לצפות בו. אנשים בארץ לא מקבלים כסף (אם אני לא טועה, או לפחות לא לרוב) על הסשנים הציבוריים שלהם ולכן הם לא חייבים לשעשע אותך, הם עושים מה שטוב להם. אם אמן מקבל כסף על מופע, אז כמובן שזה צריך להיות בהתאם. וכן, יש אנשים שאוהבים לראות אנשים אחרים מאוהבים. תתמודד. ואם אתה לא רוצה להתמודד אז תנסה אולי להשתמש במילים אחרות, כי אם נקרא להם חולים, אז כנראה שרוב האנשים שנמצאים בבדס"מ הם חולים, כולל אותך. |
|
FuckinMaster |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
Re: אף אחד לא אמר שהמאמר אינטלגנטי.
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
MedLife כתב/ה: כמו שמעלים כל נושא אחר לאתר הזה, כל אחד מעלה מה שמעניין אותו, בין אם זה כתבה בעברית, אנגלית או סינית. זה באותה המידה היה יכול להיות כתוב בעברית, ונשמע לא פחות אינטלגנטי (לא שברור לי למה יש לך הרגשה שאנשים מתרשמים מהעובדה הפשוטה שזה באנגלית, קראתי מאמרים וכתבות באנגלית שהיו תת רמה).
לגבי מה שטענת, מופע יכול להיות מופע, ואם הוא נעשה לצורך המטרה הבלעדית של לרגש את הצופים שלו אז כן, הוא צריך להיות מקצועי ומרהיב ומשהו שכיף לצפות בו. אנשים בארץ לא מקבלים כסף (אם אני לא טועה, או לפחות לא לרוב) על הסשנים הציבוריים שלהם ולכן הם לא חייבים לשעשע אותך, הם עושים מה שטוב להם. אם אמן מקבל כסף על מופע, אז כמובן שזה צריך להיות בהתאם. וכן, יש אנשים שאוהבים לראות אנשים אחרים מאוהבים. תתמודד. ואם אתה לא רוצה להתמודד אז תנסה אולי להשתמש במילים אחרות, כי אם נקרא להם חולים, אז כנראה שרוב האנשים שנמצאים בבדס"מ הם חולים, כולל אותך. מאיפה הבאת את גיבוב השטויות האלה שאבין? ה'אמנים' בארץ אולי לא מקבלים כסף, אבל הם מקבלים במה- וזו אחריות בפני עצמה; אם לא, שילכו ויתחבאו בחדרים הצדדיים ויעשו שם מה בראש שלהם. ואני אין לי מה להתמודד... אני לא צריך לספק את יצר המציצנות שלי בערפדות של סחטנות רגשית (וזה לא רק בגלל שאין לי כל זיקה מציצנית); אני מספק את עצמי בהתנסות בחוויה, אני לא יושב כמו אנתרופולוג של כורסא וכותב רשימות על הלהט שההיא נישקה לו את התחת; ואני ממש לא חש צורך להתיפיף מולך ולדבר בשפה אחרת- תתמודדי. מי שצריך לחיות אהבה של מישהו אחר זה צופה מהצד ואפס לא קטן- שלא מסוגל לחיות אהבה משל עצמו. |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
כל הכבוד לך.
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
אתה רוצה כפיים? (בבקשה אל תגיד כן, זה יאלץ אותי להרים את הידיים מהמקלדת)
כולנו חיים בדס"מ ברמה כזאת או אחרת, ומי שרוצה גם לכתוב על זה אז כל הכבוד לו על השיתוף. אם מישהו עושה סשן ציבורי, הוא יעשה אותו איך שנראה לו, לא כולם מסוגלים להגיע לאותה הרמה, נכון, לא מרהיב כמו מופעים במדינות אחרות שיצא לי לראות, אבל עדיין יותר טוב מלשבת ולקטר על כמה החיים קשים. אם זה קשה לך, אז תרים את הכפפה ותעשה משהו שאתה רואה לנכון\מספק. לא ביקשתי ממך לדבר בשפה אחרת, אני מבינה גם שפה של אנשים ברמה נמוכה למזלי. אתה נמצא באתר ציבורי שבו אנשים מתאספים בשביל לחלוק מידע, רשמים וחוויות, אם אתה כל כך עמוס בסשנים וחיים מלאים, מה אתה עושה פה? לך תחיה. |
|
FuckinMaster |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
Re: כל הכבוד לך.
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
MedLife כתב/ה: אתה רוצה כפיים? (בבקשה אל תגיד כן, זה יאלץ אותי להרים את הידיים מהמקלדת)
כולנו חיים בדס"מ ברמה כזאת או אחרת, ומי שרוצה גם לכתוב על זה אז כל הכבוד לו על השיתוף. אם מישהו עושה סשן ציבורי, הוא יעשה אותו איך שנראה לו, לא כולם מסוגלים להגיע לאותה הרמה, נכון, לא מרהיב כמו מופעים במדינות אחרות שיצא לי לראות, אבל עדיין יותר טוב מלשבת ולקטר על כמה החיים קשים. אם זה קשה לך, אז תרים את הכפפה ותעשה משהו שאתה רואה לנכון\מספק. לא ביקשתי ממך לדבר בשפה אחרת, אני מבינה גם שפה של אנשים ברמה נמוכה למזלי. אתה נמצא באתר ציבורי שבו אנשים מתאספים בשביל לחלוק מידע, רשמים וחוויות, אם אתה כל כך עמוס בסשנים וחיים מלאים, מה אתה עושה פה? לך תחיה. תודה רבה על העצה החשובה בסוף, לשמחתי ממש לא הייתי צריך את המורה מדלייף שתבוא ליעץ לי אותה; וגם לספר לי הטפות-מוסר טפשיות על אתרים ציבוריים וליברליזם ופלורליזם. בהתחלה חשבתי שאת פה רק בגלל שאת מציצנית חולה וחסרת-תקנה, עכשיו אני מבין שאת בסה"כ עוד מורה נאורה שבאה לחנך את העם הפשוט שברמה נמוכה משלך... כולנו מודים לך על מאמצייך, אבל נוותר. ועכשיו אני רוצה כפיים, אולי זה יגרום לך לעשות משהו באמת עם הידיים שלך מלבד לכתוב על מקלדת. |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
תמיד שמחה לתת עצות לאנשים שאני רואה שזה יעזור להם.
אני בסך הכל פה בשביל לחלוק ולהנות מאחרים, אבל אני מבינה שקשה לך לעכל את זה, אז לא נורא, יש אנשים אחרים שזה כן בשבילם. אני הבן אדם האחרון שחושב שהוא יותר טוב מאחרים, חבל שאתה לוקח את זה לשם, אבל שוב, אתה ל מכיר אותי אז זה בסדר. הנה, אם זה ישמח אותך אני אשקיע את מיטב זמני ואמחא לך כפיים ,רק שלא תגיד לי שזה לא היה מקצועי מספיק הא? |
|
FuckinMaster |
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
לפני 13 שנים •
16 באוג׳ 2011
MedLife כתב/ה: תמיד שמחה לתת עצות לאנשים שאני רואה שזה יעזור להם.
אני בסך הכל פה בשביל לחלוק ולהנות מאחרים, אבל אני מבינה שקשה לך לעכל את זה, אז לא נורא, יש אנשים אחרים שזה כן בשבילם. אני הבן אדם האחרון שחושב שהוא יותר טוב מאחרים, חבל שאתה לוקח את זה לשם, אבל שוב, אתה ל מכיר אותי אז זה בסדר. הנה, אם זה ישמח אותך אני אשקיע את מיטב זמני ואמחא לך כפיים ,רק שלא תגיד לי שזה לא היה מקצועי מספיק הא? מחיאות-כפיים בסוף ועוד מעל הראש ועם חיוך דבילי, מקצועי נטו. קניתי |
|