מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
דמויות דיסני ופעוטות
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
מיתוסית(שולטת) • 18 בספט׳ 2011
אני רוצה להכין כמתנה לתינוק (או תינוקת) ציורים של דמויות דיסני. אני מחפשת 3 דמויות, יש לי כבר אחת של פו הדב (היא הרביעית).
זה צריך להיות משהו יוניסקס (אולי חיות?) שיתאים לבן ולבת (אז לא נסיכות דיסני, למשל), משהו שהוא אלמותי ויהיה אהוב גם בעוד 10 שנים. לא באלי על מיקי מאוס ודומיו. יש למישהו רעיונות? מה הם אוהבים בגילאים האלה של גן ויסודי? האם גם בנים מתחברים לדמויות של דיסני כמו פו הדב, או שזה כבר לא זה בשבילם? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
חומד של רעיון
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
*מנגינה*{התווים שלו} • 18 בספט׳ 2011
מנסיון אישי ומשפחתי של ילדי ואחייני. הקטנים מתחברים לדמויות בעיקר כשהן:
מחייכות צבעוניות ומשדרות אהבה. ( אולי חיבוק או לב פורח מהן). כמה מראי מקום עם שלל דמויות חמודות: http://coolcool100.fav.co.il/index.php?dir=app_sites&page=content&id=59373 http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=400402&blogcode=7716206 (לגלגל עד למטה) המלצה שלי: סימבה, חזירון ופינוקיו. |
|
אושה{אוש} |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
אושה{אוש} • 18 בספט׳ 2011
עוד 10 שנים דיסני כבר לא יתאים. מהר מאד הם עוברים לגיבוריעל ולדמויות שהולכות מכות.
יש כל כך הרבה סרטים עם דמויות של חיות - דמבו, נמו, מלך האריות, נמלים, דבורים בקיצור לא חסר. אבל תדעי שהציורים האלו יתאימו רק לשנים הראשונות. הגדול שלי בשלב ביניים. הוא בקטע של תקתקים (אל תשאלי...) |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
אושה כתב/ה: עוד 10 שנים דיסני כבר לא יתאים. מהר מאד הם עוברים לגיבוריעל ולדמויות שהולכות מכות.
יש כל כך הרבה סרטים עם דמויות של חיות - דמבו, נמו, מלך האריות, נמלים, דבורים בקיצור לא חסר. אבל תדעי שהציורים האלו יתאימו רק לשנים הראשונות. הגדול שלי בשלב ביניים. הוא בקטע של תקתקים (אל תשאלי...) את מדברת על בנים או גם בנות? בן כמה הגדול? והוא לא אוהב לצפות בסרטים שמנית? או שגם וגם? משום מה נראה לי שדיסני זה קלאסי (במיוחד הסרטים הקלאסיים) וכל השאר זה אופנות חולפות |
|
אושה{אוש} |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
אושה{אוש} • 18 בספט׳ 2011
בנים זה מכות
בנות זה נסיכות אבל יש דיסני קלאסי - פינוקיו, דמבו, מלך האריות אבל עדין תמונות שלהם מתאים לחדר פעוטות ולא לחדר ילדים |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
דיברתי על הקלאסי...
אז את רוצה לומר לי שילד בן 8 לא ירצה תמונה של במבי או סימבה? |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
נוריתE • 18 בספט׳ 2011
כחולית כתב/ה: דיברתי על הקלאסי...
אז את רוצה לומר לי שילד בן 8 לא ירצה תמונה של במבי או סימבה? ממש לא הם כבר עוברים לדורה בוב ספוג וכל הללו שמזעזעים לי את הנשמה ,אישית (רואה את האחינים שלי) לתינוקת כמו שאת רוצה אין צורך ממש בדמויות ספציפיות , כמו פו ,כמו שכבר נאמר לך גם לתינוק מספיק שיהיה הרבה צבע וישדר חום וחיוך,הם עוד לא ממש קולטים ומפנימים או מבינים דמויות ספציפיות ובכלל כשמתחילם לקרא להם סיפורים הייתי ממליצה לקרא להם את כל האגדות והסיפורים המקוריים ולא להסתפק בלהושיב אותם מול סרטים אפילו לא אל מול אילו של דיסני שהם קלאסיקה אהובה עלי לפחות גם בפני עצמם אני לבת שלי בגיל המתאים לפני שנים סיפרתי את האגדות עצמן של האחים גרים והשאר שדיסני עיבדו לא את הורסיות של דיסני כשהי אגדלה מספיק לשבת אל מול קלטות קניתי לה אותן אם את רוצה רעיונות בכלל אז אפנה אותך לכאן http://www.legends.co.il/ |
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
שוסי • 18 בספט׳ 2011
אני מסכימה עם מנגינה.
לפי ניסיוני עם בני ה4,הם עדיין מתחברים לדמויות פשוטות וכנות שמשדרות חום ותום. הרעיון פשוט,כל מה שיש לו עיניים גדולות ועגולות אף קטן ופה מחייך יכול לכבוש אותם. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
נוריתE כתב/ה: כחולית כתב/ה: דיברתי על הקלאסי...
אז את רוצה לומר לי שילד בן 8 לא ירצה תמונה של במבי או סימבה? ממש לא הם כבר עוברים לדורה בוב ספוג וכל הללו שמזעזעים לי את הנשמה ,אישית (רואה את האחינים שלי) לתינוקת כמו שאת רוצה אין צורך ממש בדמויות ספציפיות , כמו פו ,כמו שכבר נאמר לך גם לתינוק מספיק שיהיה הרבה צבע וישדר חום וחיוך,הם עוד לא ממש קולטים ומפנימים או מבינים דמויות ספציפיות ובכלל כשמתחילם לקרא להם סיפורים הייתי ממליצה לקרא להם את כל האגדות והסיפורים המקוריים ולא להסתפק בלהושיב אותם מול סרטים אפילו לא אל מול אילו של דיסני שהם קלאסיקה אהובה עלי לפחות גם בפני עצמם אני לבת שלי בגיל המתאים לפני שנים סיפרתי את האגדות עצמן של האחים גרים והשאר שדיסני עיבדו לא את הורסיות של דיסני כשהי אגדלה מספיק לשבת אל מול קלטות קניתי לה אותן אם את רוצה רעיונות בכלל אז אפנה אותך לכאן http://www.legends.co.il/ אני חושבת שבגיל צעיר מאוד עדיף להקריא את הסיפורים המקוצרים ומלאי הציורים של דיסני ודומיו, ובגיל מעט יותר בוגר, להקריא את הקלאסיקות ואפילו לספר מהראש (אין על סיפורים בע"פ מהזיכרון). סרטי דיסני לא באים במקום ספרים, אלא בנוסף ואני אעדיף אותם על פני כל החרא הזה שיש בערוץ הילדים ואפילו בהופ. כמובן שאני אסנן את סיפורי גרים שמתאימים למבוגרים בלבד אז איך מקשטים בכלל חדר של תינוק? בכל חדר תינוקות שהייתי בו, ראיתי בעיקר ציורים ותמונות של חיות ושל דיסני. |
|
שוטרת* |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
שוטרת* • 18 בספט׳ 2011
ילדים אוהבים חיות. לכי על ה'במבי' הניצחי, 'מלך האריות', בהחלט 'פו ואי אה וטיגר', את יכולה גם סתם להעתיק כל מינ ציפורים מצויירות של דיסני. (ויש את הילדים הפריקים שיאהבו גם את 'טאז' ושות')
ובגלל שאני אישית אוהבת כחול- דרדסים , ויש שם גם את מלכת הכפר ששולטת ביד רמה- דרדסית, ככה שיעבור גם מסר חיובי (: |
|