דון ריגוברטו(נשלט) |
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
מאפרה אנושית
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
דון ריגוברטו(נשלט) • 14 באוק׳ 2011
כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
|
|
איש אחר(אחר) |
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
Re: מאפרה אנושית
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
איש אחר(אחר) • 14 באוק׳ 2011
דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת |
|
המלט |
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
14 באוק׳ 2011
המלט • 14 באוק׳ 2011
איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת התגובה הרבה יותר מפגרת מהשאלה, שכשלעצמה איננה מפגרת כלל. כאילו שנולדת עם ה FM ביד. ולעניין: הפה של העבד, דון ריגוברטו, משמש למה שהוסכם שישמש. עד כדי כך פשוט. |
|
דון ריגוברטו(נשלט) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
דון ריגוברטו(נשלט) • 15 באוק׳ 2011
המלט כתב/ה: איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת התגובה הרבה יותר מפגרת מהשאלה, שכשלעצמה איננה מפגרת כלל. כאילו שנולדת עם ה FM ביד. ולעניין: הפה של העבד, דון ריגוברטו, משמש למה שהוסכם שישמש. עד כדי כך פשוט. כנראה שלא ניסחתי את השאלה נכון. אני מתעניין מה עושה/נעשה בכל אחד, מחפש בעיקר לשמוע חוויות.. |
|
איש אחר(אחר) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
איש אחר(אחר) • 15 באוק׳ 2011
המלט כתב/ה: איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת התגובה הרבה יותר מפגרת מהשאלה, שכשלעצמה איננה מפגרת כלל. כאילו שנולדת עם ה FM ביד. ולעניין: הפה של העבד, דון ריגוברטו, משמש למה שהוסכם שישמש. עד כדי כך פשוט. התגובה שלך מאשרת בדיוק את מה שאמרתי עד כדי כך פשוט |
|
וניל מתובל(אחרת) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
וניל מתובל(אחרת) • 15 באוק׳ 2011
איש אחר כתב/ה: המלט כתב/ה: איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת התגובה הרבה יותר מפגרת מהשאלה, שכשלעצמה איננה מפגרת כלל. כאילו שנולדת עם ה FM ביד. ולעניין: הפה של העבד, דון ריגוברטו, משמש למה שהוסכם שישמש. עד כדי כך פשוט. התגובה שלך מאשרת בדיוק את מה שאמרתי עד כדי כך פשוט השאלה שלו לגיטימית וזה בדיוק המקום לשאול אותה. לפעמים מותר לשקול מילים , זה קביל בעיני החוק. |
|
וניל מתובל(אחרת) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
וניל מתובל(אחרת) • 15 באוק׳ 2011
דון ריגוברטו כתב/ה: המלט כתב/ה: איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת התגובה הרבה יותר מפגרת מהשאלה, שכשלעצמה איננה מפגרת כלל. כאילו שנולדת עם ה FM ביד. ולעניין: הפה של העבד, דון ריגוברטו, משמש למה שהוסכם שישמש. עד כדי כך פשוט. כנראה שלא ניסחתי את השאלה נכון. אני מתעניין מה עושה/נעשה בכל אחד, מחפש בעיקר לשמוע חוויות.. ניסחת אותה מצויין. זה לא אתה .... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 15 באוק׳ 2011
איש אחר כתב/ה: דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
RTFM ובעברית: שאלה מפגרת אם לא שואלים - לא יודעים. יש אנשים שרואים בחוסר ידיעה טמטום - איש אחר יצאת חומוס. |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
נולי • 15 באוק׳ 2011
מה בכלל החומוס עושה בפורום שליטה נשית? מענין! האם הוא מכונן לעבור צד? הוא מתחלף בסתר?
(ואחרי שהרגזתי אולי) ולענין השאלה המאוד ליגטימית: בתור לא מעשנת, אחרי תשובתו המאוד נכונה של המלט, אני מפנה אותך לפורום אלפוני, שם יש תשובות למרבית השאלות. ואל תיבהל ריגוברטו, כי אין הבישן למד. תמשיך לשאול ולשמור על עצמך,כי אין מי שישמור עליך טוב ממך! N |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
15 באוק׳ 2011
לילימיי(שולטת) • 15 באוק׳ 2011
דון ריגוברטו כתב/ה: כאחד שעדיין לא שימש מעולם מאפרה אנושית (ולא מתנגד לשמש ככזה..), מעניין אותי לשמוע מאלו שחוו זאת, משני צידי הסיגריה: האם הפה של העבד משמש רק כמקום איסוף לאפר, או שהסיגריה גם נכבית בו בסיומה?
אתה הוא זה שמחליט, במה אתה מעוניין להתנסות. אני מציעה לך למשוך קצת את ההתנסות... שהרי מאפרה, מאפרים בה ומכבים בה סיגריה. אחרי הכיבוי, אין כל כך מה לעשות בה. קודם תיראה את אתה מתמודד עם האפר בפה וההכרח לבלוע אותו |
|