Lola'{Partial} |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
גבולות אדומים
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
Lola'{Partial} • 20 באוק׳ 2011
אני כאן לא מעט.
הדבר שתמיד עניין אותי זה הגבולות האדומים האלו שיש לכל אחד. ונכון... אני יודעת שזה משתנה בין אדם לאדם, אבל בכל זאת אני מעוניינת לדעת- גבולות אדומים אוניברסליים, מה לדעתכם זה בל יעבור אבסולוטית עבור כולם? |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
NotHereNow • 20 באוק׳ 2011
אני רוצה להגיד חוקי המדינה, אבל יש אנשים שגם זה לא גבול בשבילם ככה שלא נראה לי שיש משהו כזה קו אדום אוניברסלי.
|
|
Lola'{Partial} |
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
20 באוק׳ 2011
Lola'{Partial} • 20 באוק׳ 2011
MedLife כתב/ה: אני רוצה להגיד חוקי המדינה, אבל יש אנשים שגם זה לא גבול בשבילם ככה שלא נראה לי שיש משהו כזה קו אדום אוניברסלי.
אז אני מבינה שמבחינתך הכול הולך... |
|
NotHereNow |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
NotHereNow • 21 באוק׳ 2011
הגבולות האישיים שלי כוללים מן הסתם דברים במסגרת החוק ויש עוד כל מני אבל זה לא המקום לפרט כל עוד זה חוקי, אני מניחה שיש מישהו שאוהב את זה אי שם, ואי אפשר לשפוט אנשים על מה עושה להם את זה.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
אני חושבת שזה דבר
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 21 באוק׳ 2011
מאוד מאוד אישי.
מה שבשבילי הוא קו אדום ויהרג ובל יעבור - בשבילך יכול לעשות לך אוקיאנוס בין הרגליים.. ולהיפך.. מה שנקרא הקינק שלי הקינק שלך.. כל אחת ומה שעושה לה את זה, כל אחת ומה שלא.. |
|
תמונה כפרית |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
גבולות
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
תמונה כפרית • 21 באוק׳ 2011
בעיני
גבול הוא דבר אישי וגמיש הוא תלוי זמן ותלוי אינטראקציה מה שהיה גבול לפני שנה יכול להיות היום חלק פעיל מהמשחק ולהפך מה שפעם לא היה גבול הפך עם הזמן לגבול לפעמים מה שנכון ומתאים עם שותף אחד הוא גבול בעל יעבור עם שותף אחר (ואני כלל לא מדברת על הפיליות למינהן שבכלל אסורות על פי חוק) |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Re: גבולות אדומים
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 21 באוק׳ 2011
בת ישראל כתב/ה: אני כאן לא מעט.
הדבר שתמיד עניין אותי זה הגבולות האדומים האלו שיש לכל אחד. ונכון... אני יודעת שזה משתנה בין אדם לאדם, אבל בכל זאת אני מעוניינת לדעת- גבולות אדומים אוניברסליים, מה לדעתכם זה בל יעבור אבסולוטית עבור כולם? אני לא חושבת שיש דבר כזה. מספיק לראות מה הולך באירופה ובארה"ב, עם קניבליזם, סרטי סנאף ועוד. אנשים יעשו הכל בשם האהבה, או בשם כל דבר אחר. |
|
מישלי |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
גבולות או לא להיות ? ( :
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
מישלי • 21 באוק׳ 2011
בכדי להפוך את "הגבולות שלו" למשהו פרקטי ומציאותי:
זה בעצם לזהות את השפיות שלו. כל עוד שבעיני הוא עדיין אדם שפוי, אני מסוגלת למצוא את עצמי מתמסרת ומצייתת לו, בלי סייגים ובמלוא הרצון והכוונה. אני מניחה שאם אזהה שהוא יורד מהפסים, אני אציב גבולות לעצמי ולקשר. הדבר השני, לזהות אם הקשר רע לי, אם הוא רע לי, אם אני אומללה ב"מקום" הזה מולו. פעם חשבתי ששקר הוא גבול בעיני, כמו עוד כמה דברים שחשבתי קודם שיהיו גבול... אבל למדתי שהם לא. לאו דווקא כי הם נחצו, אלא כי אני רואה היום אחרת. וכן, אני לא מתעלמת מזה שיש מילכוד ענקי בכל מה שנוגע ליכולת לזהות, כי יש פה אלמנט של סינוור, מאוהבות, אובססיה. זה אחד מהפרדוקסים הגדולים שאני לא בטוחה שאני יודעת לפתור, אבל הם קיימים במציאות. |
|
Autocrat(שולט) |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
גבולות אדומים
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Autocrat(שולט) • 21 באוק׳ 2011
האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
|
|
Lola'{Partial} |
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Re: גבולות אדומים
לפני 13 שנים •
21 באוק׳ 2011
Lola'{Partial} • 21 באוק׳ 2011
עולם ומלואו כתב/ה: האדון שלך למשל צריך להיות לך גבול אדום מאוד, לך ולנשלטות אחרות.
תקשיב ... אתה ממש מגזים ואתה מתחיל לעצבן אותי- זה לא עניינך מי כמה ולמה האדון שלי! תפנים את זה. הבנתי את כנקודת מבט שלך, לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו תניח לי. מה שקורה אצלי בחיים לא עומד פה לדיון. |
|