Grey / Green |
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
סדנה לשולטים ממשיכים
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
Grey / Green • 3 בדצמ׳ 2011
אני, למשל, הייתי שמח ללמוד איך קושרים כמו בנאדם.
אני בטוח שאני לא היחיד שיש דברים שהוא עוד לא יודע: איך משתמשים בשוט ארוך, נגיד, זה לא דבר טריוויאלי. איך תולים. איך משתמשים במחטים. אפילו דברים בסיסיים לכאורה, כמו איך לא לעשות סימנים כחולים כשצריך. מדי פעם גם עולות לי שאלות שהן לא חלק מהפרקטיקה הבסיסית וגם פחות קל לשים אותן מתחת לכותרת: למשל, מתי הפגנת רוך וחום דווקא מקלקלים את הכיף, במקום להרגיע; או איך אני יודע מתי *לא* לעצור; מתי בכי זה סימן טוב ומתי זה סימן מדאיג. וכן הלאה. מהצד השני, מסתובבים פה אנשים שיש להם ידע עצום בתחומים שלהם וחלקם גם שמחים לחלוק אותו, אם יש להם את ההזדמנות המתאימה. וחלק מהאנשים האלו, עם הידע המעולה בתחום שלהם, אולי רוצים לדעת עוד בתחומים אחרים. איך אתם הייתם עושים את זה? איזו מסגרת אתם מדמיינים שתתאים לדבר כזה? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 בדצמ׳ 2011
רציתי לומר מפגש פורום, אבל למיטב הבנתי כבר קיים פה קונספט של מאנצ'. אז... מאנצ' שולטים?
אני לא רואה איך אפשר לשתף זה את זה בכל פורמט שאינו חברי. כל דבר אחר שאני מדמיינת מזכיר לי קבוצת תמיכה. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
נסיון יפה וראוי
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
גולוסקלפרה(נשלט) • 3 בדצמ׳ 2011
מעניין אם יצלח
(נ.ב. מה אני עושה בפורום הזה בכלל...?) |
|
הוא(שולט) |
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
היו
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
הוא(שולט) • 3 בדצמ׳ 2011
מפגשים כאלה אני מניח שזה מתקיים עדיין בחבורות שונות
מפגשים אינטימים לא פליי פרטיז, של 15 עשרים איש ואנשים שהדגימו ונתנו מהידע והנסיון שלהם בכל מיני תחומים. היתה סדנת קשירה שטיצ'ר יזם . אני חושב שזה תלוי בהענות של אנשים. אפשר ללכת רחוק בלהביא מרצים מחו"ל כמו מידורי, ג'יי ויסמן או THE SOURCE השאלה עד כמה זה ניתן ומעשי במקום יחסית קטן. |
|
תמונה כפרית |
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
הפורמט הזה חי ובועט בחו"ל
לפני 12 שנים •
3 בדצמ׳ 2011
תמונה כפרית • 3 בדצמ׳ 2011
שיבריקון הוא דוגמא חיה ובועטת של אירוע כזה המתרחש אחת לשנה בשיקגו
http://www.shibaricon.com/schedule.html זו הזדמנות נפלאה להכיר אנשים מתחומי ידע שונים כאשר הנושא המרכזי הוא קשירות אבל לא רק הכנס נפרש על פני כמה ימים, מספר כיתות לימוד במקביל בנושאים מגוונים ובלילה פלייפרטי עד אור הבוקר. כשאני הייתי שם היתה סדנא שעסקה בלעזור לאנשים חדשים להכיר אחרים באירועים ובפלייפרטי סדנא שעסקה בשמירת האירוטיקה והחשוניות בתהליך הקשירה לצאת מהמרחב של הטכניקה אל הדמיון היצירתיות והיצר ועוד ועוד השנה היה אירוע ראשון כזה באירלנד שלמיטב הבנתי זכה להצלחה מרשימה וכבר מתארגנים לאירוע נוסף אין שום סיבה למה לא לייבא את המתכונת הזו ארצה מעבר לכך, כאן בארצנו הקטנטונת נכחתי בכמה סדנאות, בשתיים מהן אף הייתי שותפה פעילה, והייתי שמחה לראתו עוד סדנאות כאלו מתארגנות.שיתוף ידע רק מעשיר את כולנו. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 12 שנים •
4 בדצמ׳ 2011
Re: סדנה לשולטים ממשיכים
לפני 12 שנים •
4 בדצמ׳ 2011
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 4 בדצמ׳ 2011
Grey / Green כתב/ה: אני, למשל, הייתי שמח ללמוד איך קושרים כמו בנאדם.
אני בטוח שאני לא היחיד שיש דברים שהוא עוד לא יודע: איך משתמשים בשוט ארוך, נגיד, זה לא דבר טריוויאלי. איך תולים. איך משתמשים במחטים. אפילו דברים בסיסיים לכאורה, כמו איך לא לעשות סימנים כחולים כשצריך. מדי פעם גם עולות לי שאלות שהן לא חלק מהפרקטיקה הבסיסית וגם פחות קל לשים אותן מתחת לכותרת: למשל, מתי הפגנת רוך וחום דווקא מקלקלים את הכיף, במקום להרגיע; או איך אני יודע מתי *לא* לעצור; מתי בכי זה סימן טוב ומתי זה סימן מדאיג. וכן הלאה. מהצד השני, מסתובבים פה אנשים שיש להם ידע עצום בתחומים שלהם וחלקם גם שמחים לחלוק אותו, אם יש להם את ההזדמנות המתאימה. וחלק מהאנשים האלו, עם הידע המעולה בתחום שלהם, אולי רוצים לדעת עוד בתחומים אחרים. איך אתם הייתם עושים את זה? איזו מסגרת אתם מדמיינים שתתאים לדבר כזה? מסכימה עם "הוא", ומוסיפה ש- Sir Demi ניסה לעשות משהו כזה בתחום הקשירות כשהוא היה בארץ ונראה לי שזה כן הוגדר כהצלחה, אך לא תפס מספיק תאוצה. נראה לי שכדי שדבר כזה יקרה הוא צריך להיות תחום במסגרת מוגדרת, שיהיה מי שיוביל אותו ושיהיה בסיס יציב מספיק של משתתפים שבאמת באו לחלוק ולא להתפלצן. עוד פתרון הוא כמובן ללמוד בקבוצות קטנות יותר, עם אנשים שנעים לך לחלוק איתם מידע. לי נראה שזו היתה האופציה החביבה עליי, ובהחלט יש מספר ספציפי של אנשים שהייתי שמחה לפגוש למפגש מסוג זה. עוד אפשרות היא לשאול מישהו ספציפי את השאלות על פי המומחיות שהוא הפגין או התחומים שבהם אתה מתחבר אליו. |
|
nomorenomore |
לפני 12 שנים •
4 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
4 בדצמ׳ 2011
nomorenomore • 4 בדצמ׳ 2011
נכון - דמי באמת אירגן או ניסה לארגן פיר של קשירות.
יכול להיות נחמד אם מישהו ייקח יוזמה ואשכרה יעשה מעשה ויהפוך את זה למנהג שבועי(או דו שבועי...) מסקרן - אולי אפילו אשתתף |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Re: סדנה לשולטים ממשיכים
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
השרלילית(פמית מתחלפת) • 5 בדצמ׳ 2011
[quote="Black Lotus"]
Grey / Green כתב/ה: אני, למשל, הייתי שמח ללמוד איך קושרים כמו בנאדם.
אני בטוח שאני לא היחיד שיש דברים שהוא עוד לא יודע: איך משתמשים בשוט ארוך, נגיד, זה לא דבר טריוויאלי. איך תולים. איך משתמשים במחטים. אפילו דברים בסיסיים לכאורה, כמו איך לא לעשות סימנים כחולים כשצריך. מדי פעם גם עולות לי שאלות שהן לא חלק מהפרקטיקה הבסיסית וגם פחות קל לשים אותן מתחת לכותרת: למשל, מתי הפגנת רוך וחום דווקא מקלקלים את הכיף, במקום להרגיע; או איך אני יודע מתי *לא* לעצור; מתי בכי זה סימן טוב ומתי זה סימן מדאיג. וכן הלאה. מהצד השני, מסתובבים פה אנשים שיש להם ידע עצום בתחומים שלהם וחלקם גם שמחים לחלוק אותו, אם יש להם את ההזדמנות המתאימה. וחלק מהאנשים האלו, עם הידע המעולה בתחום שלהם, אולי רוצים לדעת עוד בתחומים אחרים. איך אתם הייתם עושים את זה? איזו מסגרת אתם מדמיינים שתתאים לדבר כזה? מסכימה עם "הוא", ומוסיפה ש- Sir Demi ניסה לעשות משהו כזה בתחום הקשירות כשהוא היה בארץ ונראה לי שזה כן הוגדר כהצלחה, אך לא תפס מספיק תאוצה. נראה לי שכדי שדבר כזה יקרה הוא צריך להיות תחום במסגרת מוגדרת, שיהיה מי שיוביל אותו ושיהיה בסיס יציב מספיק של משתתפים שבאמת באו לחלוק ולא להתפלצן. עוד פתרון הוא כמובן ללמוד בקבוצות קטנות יותר, עם אנשים שנעים לך לחלוק איתם מידע. לי נראה שזו היתה האופציה החביבה עליי, ובהחלט יש מספר ספציפי של אנשים שהייתי שמחה לפגוש למפגש מסוג זה. עוד אפשרות היא לשאול מישהו ספציפי את השאלות על פי המומחיות שהוא הפגין או התחומים שבהם אתה מתחבר אליו. [/quote אח, אח, אתם עושים לי טוב. יאללה, בואו נרים משהו. אני לא משהו משהו במשהו שיכול ללמד מישהו משהו על משהו אבל לארגן ספייס נעים ו"אכסניה" אני יכולה. ככה מתחילה קהילה. הבית הפתוח נולד מחוגי פימו, האגודה נוסדה במטבח. קחו בחשבון ובואו נעשה משהו קליל. דברים טובים מתחילים נעים, בצורה זו או אחרת עוגה עליי. |
|
Red Leaf |
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
5 בדצמ׳ 2011
Red Leaf • 5 בדצמ׳ 2011
זה היה במקורו הרעיון של הפיר. אבל אחרי שאנשים קטלו אותו ללא הרף, כשחלקם הגדול בכלל נמנע מלהגיע, אבל ביקר בנואליות מגוכחת, הופסק.
העקרון היה שכולם באים כדי ללמוד. כל אחד מראה משהו, ומלמד ומראה לשאר. כדי לא ליצור מגוון גדול מדי של נושאים, מדי פעם מתמקדים בדבר אחד - ואז ממשיכים הלאה אל הדבר הבא. אני אשמח להשתתף בפירים של שיבארי ומדיקל. |
|
Grey / Green |
לפני 12 שנים •
7 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
7 בדצמ׳ 2011
Grey / Green • 7 בדצמ׳ 2011
אולי צריך להמשיך במתכונות דיסקרטיות יותר.
|
|