נוריתE |
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
"אני רובוט"-רובוט/ית מין,אנושית?
לפני 12 שנים •
9 במרץ 2012
נוריתE • 9 במרץ 2012
יצא לי שלשום בערב, בין זפזופ לזפזופ להגיע לערוץ שמונה, ושם היתה תכנית (ואגיד שראיתי רק אולי עשר חמש עשרה דקות ממנה) על אנשים שרוצים לצור אנדרואידים, רובוטים דמויי אדם לצורך סקס.עם אנשים אמיתיים אני מניחה
אז גם מבלי לראות את התכנית כולה, וחכו אגיע מייד לנקודה, רובוט/ית מין זה דבר טוב תחליף אולי לנשים וגברים שנאלצות/ים לעסוק בזנות ויש את זה הרבה במדע בדיוני ואם משיהו יזכר בסרט ששכחתי את שמו עם רוטגר ההואר...בין היתר אולי בשביל אנשים של א מסוגלים מכל מיני סיבות לקיים אינטימיות מינית. הכל טוב עד כאן. זה עדיין בעתיד הרחוק מאוד -טכנית. אבל אז הם הראו זוג שלא רצו להמתין עד שתומצה,מסיתבר אותה אנדרואידית רובוטית סקס מופלאה והדגש הוא על רובוטוית מין אז בהסכמה בין שניהם ,לא בדיוק הבנתי או ראיתי את המניעים ואלי זה חסר לי אבל עדיין הוא לקח אותה למהפנטת שהתהדרה בכינוי וזה אני זוכרת היטב "ליידי רואתה" והזאת הפנטה את בת הזוג האישה בהסכמתה ,להיות רובוטית מין לגבר שלה, "הוטענה" בה "סוללת מין /תענוג" וירטואלית, היא התונתה לציית ולהענות לכל דרישה, אבל גם להנות בעצמה. אוקיי, עד כאן בערך פה זפזפתי הלאה אז מה יש לנו פה, אישה מסכימה להתהפנט בכדי למעשה להיות לחלוטין חסרת שליטה בסיטואציה מינית הליידי מהפנטת, טענה שאדם בהיפנוזה שולט לחלוטין ומודע למעשיו, אבל מהכרותי השיטחית מאוד, אדם מוצא מהיפנוזה במילת פקודה ואז אם לא נאמר לו לזכור אז הוא שוכח הכל, מעבר לזה, שאלתי את עצמי אכן הוא הסכימה אבל למעשה השליטה ניטלה מידיה כליל, רק הפקודה להתעורר,החיצונית, תוציא אותה מזה ואז זה גלש לויוכוחון קטן ביני לבין היקרתי שבמיקרה זפזפה לתכנית והיא שאלה אותי מה דעתי על כל הסיטואציה והרעיון והאמת לי זה לא ניראה בכלל .נקודה ,כל הסיטואציה הזאת. בגלל בעצם חוסר השליטה הזה על הסיטואציה, מצד האישה המהופנטת ואז היא שלפה לי ואולי בצדק "אז מה ההבדל פה בכלל בין זה לבין סאדו?" אמרתי לה פשוטו כמשמעו בלי להכנס יותר מידי שבסאדו את אמנם מסכימה ואת אמנם נישלטת בסיטואציה אבל תמיד יש לך את האפשרות לצאת מזה בכל רגע נתון במילת ביטחון . ושהסכמה להפנוט חסר שליטה אינה שוות ערך להסכמה בסאדו,כאן ההסכמה לא דיי בה, לדעתי. ועודי עונה ,תהיתי לעצמי האכן כך? ושואלת אתכם/ן האכן,כך? ומעבר לזה ,כמה מאיתנו כאן שולטים ונישלטות היו יוזמים/ות מסכימים/ות לכזה דבר ,אם היה זמין להם/ן? *הנה קצת על היפנוזה מתוך פורטל רפואי http://www.drtal.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C_%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%94/ |
|
daniel222 |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
daniel222 • 10 במרץ 2012
הסרט הוא בלייד ראנר.
אני מניח שזה בסדר בין שניים שכבר הרבה זמן יחד ויש שם אמון מלא, אחרת זה יכול להיות מסוכן. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 במרץ 2012
הממ... נשמע מעניין, הפנוט כזה. הייתי מנסה בתנאי שמבטיחים לי שאח"כ אזכור הכל. לא הייתי משתמשת ככה במישהו, בעצמי.
אבל מה שאני תוהה הוא, האם רובוטית מין כזאת, אם בתכנות שלה הוכנסה גם הנאה שלה, האם היא עצובה כשהבעלים שלה מאבד עניין ולא משחק איתה? (איפה בכח שתכתוב על זה סיפור). מה פספסתי עם בלייד ראנר? דניאל, מה הייתה השאלה שזו התשובה אליה? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
הדורבנים(נשלט) • 10 במרץ 2012
אני חושב שכבר עשו לי את זה
|
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
נוריתE • 10 במרץ 2012
בבליד ראנר סרט שאני מאוד אוהבת אבל משום מה לא מצליחה שוב ושוב זלכור את שמו
מצויר עולם עתידי עם אנדרואידים -רובוטים דמויי אדם שמשמשים לעבודות שונות כולל עובדי מין והם מורדים בסוף. מעבר לזה אצל אותה אישה ה"סוללת" תענוג ש"תוכנתה" לה נועדה עד כמה שהבנתי גם בכדי להנות מהאקט בעבר להתניה לציית לגבר שלה בכל הדרישות המיניות שלו וכבר אמרתי העברתי ערוץ כי הקונספט ממש לא מצא חן בעיני ומכאן הפוסט והשאלה המקורית לכם/ן |
|
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 במרץ 2012
אולי אני מפספסת משהו אבל כל הסיפור של להפוך את עצמה לרובוט נראה לי מיותר לגמרי. אם היא רוצה לציית לו בכל - שפשוט תעשה את זה, למה צריך היפנוט? מה הטעם להפנט מישהו כדי לגרום לו לעשות את מה שהוא גם כך עושה מרצונו?
|
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
Brave Dwarf • 10 במרץ 2012
יולי Yuli כתב/ה: אולי אני מפספסת משהו אבל כל הסיפור של להפוך את עצמה לרובוט נראה לי מיותר לגמרי. אם היא רוצה לציית לו בכל - שפשוט תעשה את זה, למה צריך היפנוט? מה הטעם להפנט מישהו כדי לגרום לו לעשות את מה שהוא גם כך עושה מרצונו?
כדי לגזול ממנו את רצונו. |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
דורון גונן • 10 במרץ 2012
יולי Yuli כתב/ה: אולי אני מפספסת משהו אבל כל הסיפור של להפוך את עצמה לרובוט נראה לי מיותר לגמרי. אם היא רוצה לציית לו בכל - שפשוט תעשה את זה, למה צריך היפנוט? מה הטעם להפנט מישהו כדי לגרום לו לעשות את מה שהוא גם כך עושה מרצונו?
תשובה ליולי: כדי להפוך את שליטתו למוחלטת. נעים לה שהוא עושה בה לגמרי כרצונו. נשלטת אולטימטיבית. }{ הערה: זה לא שחור/לבן כמו שזה נראה וזה לא מוחלט כמו שזה נראה. אם מישהי פתאום באמצע לא מסכימה להתהפנט, היא לא. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
10 במרץ 2012
Brave Dwarf • 10 במרץ 2012
דורון גונן כתב/ה: נעים לה שהוא עושה בה לגמרי כרצונו. נשלטת אולטימטיבית. }{ . לא מסכים אתך, דורון גונן. לנשלטת אולטימטיבית לא "נעים", כי ברגע ש"נעים" לה, אינו עושה בה כרצונו אלא כרצונה, כדי שיהיה לה "נעים". דהיינו: הוא עושה בה כרצונו מתוך ידיעה שזהו רצונה. למהופנטת אין רצון. גם לא רצון שיהיה לה "נעים". מצד שני, ניתן לטעון שהעובדה שרצתה להיות מהופנטת ולוותר על רצון, מצביעה על רצון. אני חושב שזאת עוד אחת מההוכחות שאם לא מדובר באונס, מדובר במערכת יחסים בה בתכלס אין שולטים ונשלטים, אלא בני אדם עם רצונות שונים שמצאו זה את זה, דהיינו: מוטואליזם - מצב בו שני המשתתפים מפיקים תועלת מהצמידות. לדעתי "שולט/נשלט", אלו סימני היכר פְּנים-קהילתיים, ותו לא. |
|
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
לפני 12 שנים •
11 במרץ 2012
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 11 במרץ 2012
Brave Dwarf כתב/ה: לדעתי "שולט/נשלט", אלו סימני היכר פְּנים-קהילתיים, ותו לא. אה, חשבתי שזה בדיוק מה שזה אמור להיות... |
|