סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך מתחילים? מרגיש לבד בעולם הזה

שנאוצר​(נשלט)
לפני 12 שנים • 5 באפר׳ 2012

איך מתחילים? מרגיש לבד בעולם הזה

שנאוצר​(נשלט) • 5 באפר׳ 2012
היי
icon_smile.gif .
טוב החלטתי אחרי תקופה דיי ארוכה של קריאה באתר להתחיל לכתוב פה בצורה רצינית ולהשקיע בכתיבת הפרופיל. גם כי כבר אי אפשר להתכחש לנושא וגם כי אני עוד מעט ישתחרר מהצבא ויהיה לי יותר חופש וזמן לעצמי.
העניין הוא שאני מרגיש לבד לגמרי.. אני לא יודע מה איתכם שולטות ונשלטים שכותבים כאן.. אבל איך נכנסתם לעולם הזה? עם מי דיברתם? פשוט התחלתם לדבר ולהכיר אנשים רנדומלית בדאנג'ן?.
האמ שהייתי שם פעם אחת בזמן רגילה ביום שלישי אחד. היה לי דיי מוזר סך הכל, כי באתי לבד לפאב בלי חברים(כי הרי לאף אחד אין מושג שאני מתעניין בנושא icon_smile.gif ) ולא היה לי יותר מדי מה לעשות שם. מעבר לזה שרב האנשים נראו לי תכלס דיי גדולים לגילי. למרות שתכלס אחת הברמניות הייתה ממש כלה וישבה איתי כי היא קלטה שאני בשוק ואין לי ממש מושג מה לעשות עם עצמי שם.
הקטע שהיכריות באתר הזה בעייתיות כי העולם הוירטואלי גם ככה בעייתי מטבעו מסיבות ברורות. וגם לא שאני רוצה להיות חוצפן או לשנות כאן סדרי עולם אבל למה לא לאפשר פתיחות ושליחת הודעות חופשית לכולם, ולא רק למנויים?. זה רק יתרום יותר לפתיחות ולהרחבת עולם הבדסמ לטעמי.
בקיצור מה איתכם? איך התחלתם? מה עשיתם?. עוד אנשים באו איתכם לדאנג'ן? יש בכלל עוד מקומות בילוי במרכז חוץ מהמועדון הזה?
barnit
לפני 12 שנים • 6 באפר׳ 2012

אהמ

barnit • 6 באפר׳ 2012
יש לך זמן להכנס לצ'אט? נתאם איזה רגע שמתאים לשנינו, שמה נוכל לדבר ותקבל טיפה יותר מידע...

או שתכנס לFETLIFE, אני שמה באותו ניק ותוכל לרשום לי שמה icon_smile.gif
או תחפש את הניק שלי בTHE DARK ROOM
בדוי​(נשלט)
בדוי​(נשלט) • 6 באפר׳ 2012
אשמח לתאם איתך מתישהו גם כן שיחה בצ'אט..הייתי רוצה להכיר אותך היות וגם אני חייל בן 21 וממש לפני השחרור
אולי נוכל לצאת למקומות ביחד ולהיות חברים לעולם השליטה (ואולי גם מחוצה לו)
barnit
barnit • 6 באפר׳ 2012
בדוי כתב/ה:
אשמח לתאם איתך מתישהו גם כן שיחה בצ'אט..הייתי רוצה להכיר אותך היות וגם אני חייל בן 21 וממש לפני השחרור
אולי נוכל לצאת למקומות ביחד ולהיות חברים לעולם השליטה (ואולי גם מחוצה לו)

יש לי חבר/ שולט/ ארמדילו (איך שתרצה לקרוא לזה...)
אבל לא אכפת לי לשתף מידע
ובלי קשר אני רוצה לארגן לנו מאנץ' תלאביבי שמיועד בדיוק לכל אלה שמחפשים "להתערבב"
אני חושבת אולי לקראת סוף החודש באחד החופים.. אולי מציצים, יש הרבה קב' מוזרות שנפגשות שמה בשע' הערב , פעם קב' של נוצרים פנאטים ניסו לגרום לישו לדבר איתי, בקיצור יכול להיות מעניין icon_smile.gif
    התגובה האהובה בשרשור
snoopyman​(נשלט)
snoopyman​(נשלט) • 6 באפר׳ 2012
מסכים איתך ומזדהה לגמריי..

barnit - אשמח גם לקחת חלק במפגש :]
שנאוצר​(נשלט)
שנאוצר​(נשלט) • 6 באפר׳ 2012
Barnit תודה לך קיבלת פרטית בפיטלייף.

בלי קשר אני אשמח לשמוע פה קצת על אנשים שכבר בפנים ויכולים לעזור.
מלכתא
מלכתא • 6 באפר׳ 2012
היי שנאוצר,
מזדהה איתך למדיי. אפילו שאני התחלתי בגיל שזה בכלל היה לא חוקי להיות כאן, גם היום אני מוצאת את עצמי מחפשת כל הזמן אחר המקום שלי והדרך הנכונה לי.
הקטע הוא שאין באמת דרך אחת נכונה, השיטה היא לזרום עם מה שנוח לך ועם מה שאתה.
אם אין לך משתמש זהב, אתה יכול להכיר אנשים דרך הבלוגים או דרך הצ'אט- מומלץ מאוד.
מתחילים עם קריאת חומרים, צפייה בסרטים וגם הכרויות עם אנשים מעניינים כאן (אני לא יודעת איך זה עובד במועדונים, אני לא באמת יוצאת לדאנג'ן,ככה שזה לא חובה בכלל).
אין לך מה להרגיש לבד, יש באמת המון אנשים בעולם הזה ואפילו בגילאים שלנו.
בהצלחה!
נ.ב.: אחלה פרופיל. שנאוצרים מתוקים icon_smile.gif))
חווה ישן חדש
לפני 12 שנים • 7 באפר׳ 2012

שנאוצר, אני גם מחפש מישהו להיפגש לפני הדנג'ן וללכת ביחד

חווה ישן חדש • 7 באפר׳ 2012
למרות שיש לי חברים מהעולם הזה שנפגשים איתי לפני המסיבות והולכים ביחד אבל הם גרים רחוק ובזמן האחרון הם כבר לא מגיעים וצריך המון שכנוע כדי להביא אותם מדי פעם.

אשמח אם תיצור איתי קשר (לשנינו אין מנוי זהב וזה בעייתי, אבל אם תמצא דרך כלשהי להשאיר לי פרטים אפילו בשרשור הזה אני אדבר איתך).
שנאוצר​(נשלט)
לפני 12 שנים • 7 באפר׳ 2012
שנאוצר​(נשלט) • 7 באפר׳ 2012
חווה תודה על הפתיחות והנחמדות אבל אם יהיה מאנצ' אני יבוא ואם תרצה נוכל לשבת על בירה בדאנג'ן אבל בטח אני לא יפגש איתך פעם ראשונה לפני כן. בכל זאת זה פורום ואין לי מושג מי אתה.
לא משהו אישי כמובן.