Brave girl |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
מחפשת אפס
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Brave girl • 21 באפר׳ 2012
שמתי לב למשהו שבעיניי הוא די מוזר.
קראתי בזמן האחרון המון פרופילים של שולטות (מסיבות אישיות ) ומה ששמתי לב זה שאחוז מאד גבוה של שולטות מציינות במפורש שהן מחפשות אפס וסמרטוט ריצפה מישו שאפשר לדרוך עליו. אני ממש לא מתכוונת לניצול כספי... אלא שולטות שרוצות פשוט גבר שיהיה אפס מאופס. לעןמת זאת,רוב השולטים מעדיפים שלא תהיה להם אחת כזאת. השאלה שלי היא: האם הצורך אצל נשים לגרום למישו להיות סמרטוט זה בגלל האגו הגברי? בעצם לראות גבר מושפל עד עפר? מה הסיבה לצורך הזה אצל נשים? תודה |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 21 באפר׳ 2012
מתוך עשרה פרופילים הנושאים את התואר 'שולטת' ונמצאים כרגע באתר, זו הסטטיסטיקה:
שלש מלכות מקצועיות (בתשלום) מלכה לסבית אחת (לא רלוונטית לענייננו) ושש מלכות שאינן מציינות כי הן מחפשות סמרטוט רצפה, חלקן מציינות במפורש שזה מה שהן לא מחפשות. את בטוחה לגבי הסטטיסטיקה שלך, או שפשוט אלו שמחפשות 'סמרטוט' צדו את עינייך יותר מהאחרות? |
|
Brave girl |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Brave girl • 21 באפר׳ 2012
שפחון כתב/ה: מתוך עשרה פרופילים הנושאים את התואר 'שולטת' ונמצאים כרגע באתר, זו הסטטיסטיקה:
שלש מלכות מקצועיות (בתשלום) מלכה לסבית אחת (לא רלוונטית לענייננו) ושש מלכות שאינן מציינות כי הן מחפשות סמרטוט רצפה, חלקן מציינות במפורש שזה מה שהן לא מחפשות. את בטוחה לגבי הסטטיסטיקה שלך, או שפשוט אלו שמחפשות 'סמרטוט' צדו את עינייך יותר מהאחרות? ראיתי הרבה,לא ספרתי כמה.... |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Re: מחפשת אפס
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
גולוסקלפרה(נשלט) • 21 באפר׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: שמתי לב למשהו שבעיניי הוא די מוזר.
קראתי בזמן האחרון המון פרופילים של שולטות (מסיבות אישיות ) ומה ששמתי לב זה שאחוז מאד גבוה של שולטות מציינות במפורש שהן מחפשות אפס וסמרטוט ריצפה מישו שאפשר לדרוך עליו. אני ממש לא מתכוונת לניצול כספי... אלא שולטות שרוצות פשוט גבר שיהיה אפס מאופס. לעןמת זאת,רוב השולטים מעדיפים שלא תהיה להם אחת כזאת. ... ממה שכתבת מדובר באחוז גבוה, כלומר היית אמורה לספור אם חישבת אחוזים. אם לא ספרת מדובר בתחושה שלך שמנסיוני היא אינה נכונה. כדי לבדוק, אולי אני חי באשליות, ביצעתי סטטיסטיקה אקראית וזה מה שמצאתי. מה שאני אומר בעצם זה, שלדעתי גם אצל השולטות, כמו שולטים, *הרוב* מעדיפות גבר ולא סמרטוט ומכאן שהשאלה שלך מבוססת על הנחה שגויה. אולי היית צריכה לשאול מדוע בכלל יש כאלה שמחפשות סמרטוט אבל לא מדוע הרוב מחפשות סמרטוט... |
|
באהלפההרבה(אחרת) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
באהלפההרבה(אחרת) • 21 באפר׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: שמתי לב למשהו שבעיניי הוא די מוזר.
קראתי בזמן האחרון המון פרופילים של שולטות (מסיבות אישיות ) ומה ששמתי לב זה שאחוז מאד גבוה של שולטות מציינות במפורש שהן מחפשות אפס וסמרטוט ריצפה מישו שאפשר לדרוך עליו. אני ממש לא מתכוונת לניצול כספי... אלא שולטות שרוצות פשוט גבר שיהיה אפס מאופס. לעןמת זאת,רוב השולטים מעדיפים שלא תהיה להם אחת כזאת. השאלה שלי היא: האם הצורך אצל נשים לגרום למישו להיות סמרטוט זה בגלל האגו הגברי? בעצם לראות גבר מושפל עד עפר? מה הסיבה לצורך הזה אצל נשים? תודה ראיתי כאלה. אצל גברים זה באמת יותר נדיר, מה שבאמת גורם לי לתהות אם גברים ונשים הם עד כדי כך שונים בצרכים שלהם, או שפשוט "מחפש אפסית/סמרטוטה" עלול לגרום לך להצטייר כשוביניסט דפוק וחסר בטחון, בעוד "מחפשת אפס" סתם נשמע כמו העדפה מינית שנויה במחלוקת. גורם לי לתהות כמה שולטים רצו לכתוב בפרופיל שלהם "מחפש אפסית" וויתרו על זה מחשש שזה יעורר דחיה. |
|
daniel222 |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
daniel222 • 21 באפר׳ 2012
יש ספר מצויין של צ'רלס זייף בשם "אפס"
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=41152 אולי עדיף שיקראו את הספר במקום לחפש את מי שהן מגדירות כאפס. זה יתרום להן הרבה יותר. |
|
נקשר לנפש(נשלט) |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
אני אסביר לך
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
נקשר לנפש(נשלט) • 21 באפר׳ 2012
דבר ראשון, אני חושב שזה הרבה פעמים רמז לניצול כספי, או ניצול אחר (עבד ניקיון, נהג, וכד')
לנשים יש המון כח היום, בעיקר באתר, הן יודעות שעדיין אנשים יפנו. יש פה גם הרבה כאלו שלא רואות בנשלט בן זוג, ולכן רוצות סמרטוט, לעומת המיילדום שמעורב בדרכ עם הרבה יותר רגש. |
|
אלריק! |
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
Re: אני אסביר לך
לפני 12 שנים •
21 באפר׳ 2012
אלריק! • 21 באפר׳ 2012
רק שלך24 כתב/ה: דבר ראשון, אני חושב שזה הרבה פעמים רמז לניצול כספי, או ניצול אחר (עבד ניקיון, נהג, וכד')
לנשים יש המון כח היום, בעיקר באתר, הן יודעות שעדיין אנשים יפנו. יש פה גם הרבה כאלו שלא רואות בנשלט בן זוג, ולכן רוצות סמרטוט, לעומת המיילדום שמעורב בדרכ עם הרבה יותר רגש. לצערי הרב חייב להסכים. |
|
המלט |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
המלט • 22 באפר׳ 2012
"כשאני משתמש במילה", אמר המפטי דמפטי בנימה של בוז ניכר, "מובנה הוא בדיוק המובן שאני בוחר בשבילה – לא פחות ולא יותר."
אכן יש כאלה באתר המציגות עצמן כשולטות אך למעשה הן מחפשות כסף, שירותי נקיון, הסעה וטובות הנאה כלליות. כששולטות אלה משתמשות במילים 'סמרטוט', 'אפס' וכו הן מכוונות למשמעות שניתנה למילים אלה על ידי החברה (שלנו, נגיד), על פיה ההיפך מ-'להיות גבר' הוא להיות 'סמרטוט', 'אפס', 'לוזר'. מטרת השימוש במילים אלה היא לסמן את הגבר הבוחר לשרת את האישה כנחות לעומת הגברים האחרים, הנרתעים מכך - ובמיוחד לסמנו כנחות לעומת בן-הזוג האידיאלי, שהזין הגדול שלו והשקפותיו הנכונות על סדרי עולם נכונים מסייעים לו להשביע-נחת את גופה של בת-זוגתו. זאת משום שגבר שיספק להן כסף, שירותי נקיון והסעה ללא כל תמורה נראית לעין, נתפס בעיניהן על פי רוב כאפס, סמרטוט, לוזר גמור, בדיוק ההיפך ממועמד פוטנציאלי לבן-זוג, שאמור להיות גבר-גבר, שלעולם לא יגהר לעת ליל בעיניים אדומות מעל כיור כדי לכבס תחתוני תחרה של אישה כלשהי, ושאם מישהו יספר לו שיש גברים בעולם שמתרגשים מלעמוד משך שעות ולשתוק כשעל צווארם ואוזניהם תלויים שלושה קולבים ועליהם חולצות מגוהצות של גבירתם העוברת על פניהם ללא מילה – יחייך אליו במבוכה ורחמים כנים. בדרך כלל – אך לא תמיד – ל'שולטות' אלה יש כבר בן-זוג והן מגיעות כאן לכלוב כדי לצוד לעצמן עבדים. כאן, אגב, המילה 'עבדים' הינה בדיוק בהוראתה המקורית: נשים אלה בפירוש מחפשות לעצמן עבדים, שיעבדו למענן במלוא המרץ ללא כל ציפייה לקבלת תמורה כלשהי. ההתרשמות האישית שלי, אחרי שש וחצי שנים בכלוב, הוא ש'שולטות' אלה הן בדרך כלל בגיל 20-25, נראות יחסית טוב (ולכן מושכות תשומת לב רבה), לא מגיבות בפורומים ולא כותבות בלוג, בעלות עולם מושגים מצומצם למדי וקצת מתקשות לפתח שיחה מעניינת, חסרות השכלה כללית ואשר נסיונן בבדסמ מסתכם בערב אחד מכונן שבו הבויפרנד הספינק להן קצת. הן התגלגלו למסיבה או שתיים בספייס או בדנג'ן ומישהו שאל אותן מה הניק שלהן בכלוב. פתאום נגלה לפניהן עולם שלם של אפשרויות חדשות. פתאום המילים 'אפס' ו'סמרטוט', שלא עולה על דעתן לבטא כלפי בני הזוג שלהן – גורמות למישהו להתרגש. להתרגש מאד. ולא רק זאת, אלא שאותו מתרגש חוזר ומתרגש שוב בהודעות פרטיות בהן הוא מתחנן להיות עבד, סמרטוט, נהג, מנקה, כספומט. אני מנסה לדמיין לעצמי את עוצמת הגילוי. זה מוכרח להיות משהו גדול; משהו כמעט מטלטל. גם אם בחורה היא לא נצלנית מחושבת וצינית, קל לראות איך אפשר להיגרר לתוך זה מתוך סקרנות נושכת. אין ספק שהשאלה 'כמה רחוק אני יכולה להגיע' עשויה להניע לפעולה מיידית. מעניין להוסיף ששולטות אותנטיות יותר, כאלה שלא מחפשות כסף או שירות כשלעצמם אלא אינטראקציה בדסמית/קינקית/פמדומית – איך שתקראו לזה -- רק לעיתים נדירות משתמשות במילים כמו 'אפס' ו'סמרטוט' כדי לתאר את הפרטנר שלהן, ואם הן משתמשות במילים אלה אזי זה בקונטקסט מאד מסויים וכדי להשיג תוצאה מסויימת. במילים אחרות, השימוש במילים אלה מבקש לבצע פעולה, ולא לומר דבר מה. קוראים לזה 'מבע ביצועי'. הבדל זה בשימוש במילים מפריד הפרדה ברורה בין האופורטוניסטיות, השרלטניות והסקרניות שאין להן עניין אמיתי בפמדום, ובין שולטות מנוסות יותר, שלבטח לא תמצאו את המילים האלה בפרופיל שלהן. שולטות אלה הן גם משכילות יותר, בדרך כלל מגיבות תגובות מאירות עיניים בפורומים השונים, יש להן בלוג מרתק, ובלי שום קשר לנטיותיהן המיניות עשויות לעניין כל אדם שוחר תרבות ויופי. עם זאת, כמות השולטות מהסוג הראשון רק הולכת וגדלה. תופעה זו מהווה בעיניי אחת מהתופעות המרתקות ביותר של הפמדום כפי שאני מבין אותו והכלוב מהווה מקור מצויין לתצפית, חקירה והסקת מסקנות לגבי היקף התופעה ומאפייניה. כמו בכל דבר בעל משמעות חומרית בעולם – סיבת הסיבות היא קיומו של מחסור. במבט ראשון דומה שהמחסור הוא בנשים שולטות. אך עיון מעמיק יותר עשוי לגלות שבכל דור ודור יש די והותר נשים שולטות וגברים נשלטים. מה שחסר הוא חמימותה המנחמת של ההכרה החברתית. דווקא שם, בחברה כוחנית בה או שאתה גבר או שאתה סמרטוט; או שאתה מלך או שאתה אפס; דווקא שם, במקום בו המילים 'אפס' ו'סמרטוט' נישאות בפי נשים השבויות בתפיסה שוביניסטית כדי לסמן גברים לגנאי ולא על מנת לבצע פעולה בדסמית, דווקא שם מתרחש החיכוך החמים והנעים של הפנטזיה – אבל לא כאקט פוליטי, לא כתגובת-נגד, לא כאצבע משולשת המופנית כלפי העולם וסדרו חמור הסבר, אלא יותר כהשבעת רעב מציק, אוננות מהירה, משהו חפוז ושומני, לא בלי משמעות אבל גם ללא כל המשכיות ראויה לשמה. משהו שתמיד יהיה מי שירצה אותו ולכן גם תמיד תימצא מי שתהיה מוכנה לספקו. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
22 באפר׳ 2012
רצסיבי(נשלט) • 22 באפר׳ 2012
בובה yל חוט כתב/ה: ומה ששמתי לב זה שאחוז מאד גבוה של שולטות מציינות במפורש שהן מחפשות אפס וסמרטוט ריצפה מיש[ה]ו שאפשר לדרוך עליו. אני ממש לא מתכוונת לניצול כספי... אני מסכים עם מה שנכתב מעליי. אם תתעלמי מנשים שמחפשות לנצל מישהו וזהו (מלכות בתשלום או ניצול כספי אחר, וכן כאלה שמחפשות נהג או עבד נקיונות ודומיהם), אז אחוז הפרופילים של נשים שולטות בכלוב שמחפשות אפס גמור הוא נמוך מאוד, ולא גבוה מאוד. לכן גם כל ניסיון האבחנה לא במקום. |
|