דורון גונן |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
נמאס לי! דרושות נשלטות בוגרות
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
דורון גונן • 25 בספט׳ 2012
עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? |
|
אוריאן |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
אוריאן • 25 בספט׳ 2012
זה כנראה לא עניין של גיל אתה פשוט איש של איקאה ומזון מהיר
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
ממרומי גילי
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
*מנגינה*{התווים שלו} • 25 בספט׳ 2012
יש לא מעט נשלטות בוגרות ורציניות.
אבל מהיותן בוגרות ואולי גם מנוסות הן יודעות לחפש לעצמן את האדונים המתאימים להן: באמינות, ברצינות ובדרך המשותפת שתסלל.. לא קל למצוא כאלו ואולי אין מספיק...? |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
הילכות הרמב"ם
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
אוריאן כתב/ה: זה כנראה לא עניין של גיל אתה פשוט איש של איקאה ומזון מהיר
נו שויין... אתם מבינים, 'אוריאן' כבר ניתחה אותי (ממש ההיפך מהמציאות), איבחנה אותי, וגם שפטה. נ.ב. כתבתי עוד משהו אבל בגלל הילכות שפירט הרמב"ם מחקתי. כתב הרמב"ם (רמב"ם פרק ב' מהלכות תשובה הל' ט'): "אין התשובה ולא יום הכפורים מכפרין אלא על עבירות שבין אדם למקום... אבל עבירות שבין אדם לחבירו כגון ...המקלל חבירו או גוזלו וכיוצא בהן אינו נמחל לו לעולם עד שיתן לחבירו מה שהוא חייב לו וירצהו, .... אפילו לא הקניט את חבירו אלא בדברים צריך לפייסו ולפגע בו עד שימחול לו.... |
|
דורון גונן |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
Re: ממרומי גילי
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
*מנגינה* כתב/ה: יש לא מעט נשלטות בוגרות ורציניות.
אבל מהיותן בוגרות ואולי גם מנוסות הן יודעות לחפש לעצמן את האדונים המתאימים להן: באמינות, ברצינות ובדרך המשותפת שתסלל.. לא קל למצוא כאלו ואולי אין מספיק...? מנגינה, מה שכתבת - לזה התכוונתי! |
|
Hagar dom(שולטת) |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
Hagar dom(שולטת) • 25 בספט׳ 2012
דורון אתה מסווג אוכלוסיה שלמה במובן מסויים
אולי היית צריך פשוט לכתוב דרושה אחת שלא מכירה את המילה לא... אחת שיודעת מראש את מקומה אני מאמינה שכל נשלט/ת רוצה לוודא מידיי פעם כי האדם שנבחר להובילו ובו הוא שם את מבטחו אכן ידע לראות מעבר לכמה מניפולציות קטנות ושליטה מלמטה. כמו ילד שבוחן את גבולות הוריו במובן מסויים לבטוח באדם שאכן יעצים אותך גם כשאתה למטה זה לא עניין פשוט או שידע להשתמש בך בתבונה ללא פגיעות נפשיות או פיזיות להיפך בגיל צעיר האמון ניתן במהירות גדולה יותר ככל שאדם רוכש יותר נסיון הוא יותר בוחן ולא ממהר אני חושבת שלכל גיל בממוצע ולכל אדם בנפרד יש את הפלוסים והמינוסים שלו פשוט תחפש ולחפש משהו טוב דורש זמן הרבה טעויות ונפילות בהצלחה |
|
kaly |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
Re: נמאס לי! דרושות נשלטות בוגרות
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
kaly • 25 בספט׳ 2012
דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? אני דווקא מעדיפה אותם במצב "גולם" כשהם עדיין חסרי ניסיון וביטחון ומוכנים ללמוד בשקיקה ולא באים אלי עם יציאות בסגנון" המלכה שהייתי איתה לפניך רצתה את זה ככה..." ל"עצב" נשלט/ת זה ה-דבר. לא הייתי מוותרת על זה ואפילו מעדיפה את זה ככה. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 25 בספט׳ 2012
אני מעדיפה אדם שגורם לי ליהנות מהשהות אתו, שהמחשבה עליו גורמת לי לרצות לעשות לו דברים.
שהוא ירגש אותי , יעניין אותי ויגרום לי לרצות שהוא יהיה שלי. ניסיון או חוסר ניסיון בטלים בשישים מול האדם שמולנו בהצלחה |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
Re: נמאס לי! דרושות נשלטות בוגרות
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 25 בספט׳ 2012
kaly כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: עזבו אותי מ"לעצב" נשלטת. תנו ליהנות ממוצר (חצי) מוגמר...
אז זה רק אני או שגם אתם, שולטים ואחי לדעה ולמעש, מרגישים מחסור בנשלטות בוגרות נפשית וגופנית? אני דווקא מעדיפה אותם במצב "גולם" כשהם עדיין חסרי ניסיון וביטחון ומוכנים ללמוד בשקיקה ולא באים אלי עם יציאות בסגנון" המלכה שהייתי איתה לפניך רצתה את זה ככה..." ל"עצב" נשלט/ת זה ה-דבר. לא הייתי מוותרת על זה ואפילו מעדיפה את זה ככה. ויש כאלה שמסוגלות פשוט להגמיש ולהתאים את עצמן ולהתמסר באותה עוצמה פעם אחר פעם.. לדעתי זה לא ממש קשור לנסיון אלא יותר לאישיות של אותו סאב/ית |
|
שלגי |
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
לפני 12 שנים •
25 בספט׳ 2012
שלגי • 25 בספט׳ 2012
בטי בום כתב/ה: אני מעדיפה אדם שגורם לי ליהנות מהשהות אתו, שהמחשבה עליו גורמת לי לרצות לעשות לו דברים.
שהוא ירגש אותי , יעניין אותי ויגרום לי לרצות שהוא יהיה שלי. ניסיון או חוסר ניסיון בטלים בשישים מול האדם שמולנו בהצלחה בונבון, כמה חבל שאת לא גבר |
|