loren |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
המשך עלילות האגו של חצי אדון נגד שאר העולם
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
loren • 11 באפר׳ 2004
מילה מכלובי: פיצלתי את השרשור המקורי שעסק בנושא שונה לגמרי כדי שתוכלו להמשיך ולהתנצח בשקט כאן, בבקשה חצי אדון וכל השאר להצמד לשרשור הזה מעתה.
תודה. הקפצתי את השרשור הזה כדי שמי שפיספס ולא היה כאן כדי להבין על איזה אדיוט אנחנו מדברים אז אתם מוזמנים לראות כמה שהוא אדיוט. |
|
במבי(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
במבי(נשלטת) • 11 באפר׳ 2004
יש משפט יפה, ובאמת בלי לפגוע באף אחד :
כשאתה מתווכח עם אידיוט, תבדוק שהוא לא עושה את אותו הדבר |
|
loren |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
loren • 11 באפר׳ 2004
במבי כתב/ה: יש משפט יפה, ובאמת בלי לפגוע באף אחד :
כשאתה מתווכח עם אידיוט, תבדוק שהוא לא עושה את אותו הדבר יקירתי- הקטע עם בטי בום היה נבזי ממדרגה ראשונה. תהני על הגדר... |
|
במבי(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
במבי(נשלטת) • 11 באפר׳ 2004
אותי לימדו לא לתת יחס למי שלא שווה יחס...
(ושיהיה ברור - אני לא מתכוונת אלייך ) |
|
זרה מוכרת |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
זרה מוכרת • 11 באפר׳ 2004
אוי לורן לורן.
עם כל הכבוד שלי אלייך, להעלות שירשור כזה רגיש וכאוב, רק בשביל מטרה כל כך נלוזה... אני מצטערת. זה לא היה לעניין. שיהיה חג שמח לכולנו זרונת |
|
loren |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
loren • 11 באפר׳ 2004
זרה מוכרת כתב/ה: אוי לורן לורן.
עם כל הכבוד שלי אלייך, להעלות שירשור כזה רגיש וכאוב, רק בשביל מטרה כל כך נלוזה... אני מצטערת. זה לא היה לעניין. שיהיה חג שמח לכולנו זרונת נכון שזה שרשור רגיש. אבל זה לא משהו שגררתי מעמקי ההודעות הפרטיות שלי. להיפך- דווקא בגלל שזה כל כך נושא רגיש התגובה שלו צריכה להזכיר לכולנו עם מי יש לנו עסק. מטרה נלוזה? מעניין איך בטי בום חשה מול הנבזות ש ל ו. |
|
זרה מוכרת |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
זרה מוכרת • 11 באפר׳ 2004
השירשור הזה נפתח ע"י מישהי שנפגעה בצורה הכי קשה שיש לורן.
ובטי - אם תקראי את תגובתה המאוד מאוד חזקה - מראה לך בדיוק את המצב. את המצב שלה - כאשה חזקה, שלימה עם עצמה, מאושרת שטוב לה בחיים . ובמצב שכזה לורן - אף מילה של אף אחד - לא תפגע בה. אבל את יודעת מה? עיזבי. אין טעם למשוך את זה עוד חג שמח זרונת |
|
loren |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
loren • 11 באפר׳ 2004
בהחלט- התרשמתי עמוקות מכתיבתה של בטי. אבל השרשור הזה זה לא עוד איזה נושא שנפתח בהומור קליל. אם אדם כמו חצי יכול להגיב כמו שהגיב לנושא כזה כאוב בעבר- ולהמשיך להציק לאנשים כאן ויש עוד מישהו שחושב אחרי השרשור הזה ומה שהוא כתב על בטי צריך להתייחס בסלחנות ובהומור אליו- אז שילך לפתוח עם חצי פורום. אני רתחתי כשראיתי מה שהוא כתב על בטי.
אז רוצים לראות מי זה חצי? בואו נראה באמת מי זה חצי. ולא בשרשורים של צחוקים, אלא בשרשורים כואבים מהחיים. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לורן.
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 11 באפר׳ 2004
שום שרשור , אווילי או חצי אווילי , אדון או חצי אדון, שום דבר לא מצדיק
את הקפצת השרשור הכואב הזה. זה אולי לא מעמקי הפרטיות שלך - אך זה מעמקי נפשה הכואבת של מישהי שבחרה לשתף אותנו בכאבה ולא לשמש כמודל לתגובות הזויות או לא , של אנשים שהינך רבה איתם מעל גלי הרשת. סורי, חרגת לגמרי מגבולות הטעם הטוב ושום דבר שתאמרי לא יצדיק זאת!!!! חג שמח. רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באפר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 11 באפר׳ 2004
מסכימה לחלוטין עם רחפנית וזרונת, לורן.
את לא צריכה "להראות לנו מי זה חצי אדון". אני חושבת שמגיע מעט קרדיט לאינטליגנציה המוגבלת של כל אחד ואחת מאיתנו שיגיע למסקנות האישיות שלו. אם בשעשוע, אם בכעס או אם בתחושות אחרות. לנצל את השרשור הזה לנקמנות אישית זה הכי נמוך שאפשר. לא רואה כלום מלבד נקמנות אישית ונסיון "לפגוע בו באותה מטבע" (ומבטיחה לך שזה לא מתקרב למה שחצי עשה..). אגב - בעצם השימוש הזה השתמשת בחרב פיפיות, לורן. |
|