זברה שחורה |
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
יש בנות שאוהבות לחדור "חדירה טהורה" ?
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
זברה שחורה • 26 בספט׳ 2022
הגעתי למסקנה שכל האהבה שלי במיטה היא בעצם פאסביות טוטאלית..
ברור שהכל זה משחק של הגוף ומה שצריך להתנגן ברגע, והיו לי מצבים שבהם הייתי אקטיבי, אבל אם תשאלו את הגוף שלי מה התיעדוף הראשוני שלך? הוא יאמר לכם לשכב על המיטה, פאסביות מוחלטת, ולתת לפרטנרית פשוט להנות. ובלהנות אני מתכוון שהפה שלי מענג את כל כולה, כל מה שהיא, כשהיא זו שמחליטה מה ואיך. כנל לגבי מין וגינלי התנוחה הכי אהובה עלי זה כשאני שוכב על הגב, והיא מתנוענעת איך שבה לה וכמה שבה לה. בכללי מין תחושת התמסרות כזו מאוד מאוד עמוקה. שכל החורים שלי שלה, והיא יכולה לעשות מה שבא לה, אבל בראש ובראשונה לחדור. כאילו מין מקום שאני שלה והיא חודרת אלי ונכנסת אלי. ההתמסרות הכי עמוקה שלי. עכשיו אם שרדתם עד לפה אני רוצה לומר עוד משהו, למה כתבתי חדירה טהורה... כי אני ממש לא נמשך עד לרמה שאני מצטמרר מהמילה נשלט או שולטת. אני מאוד לא אוהב משחקי "כוח" ושלמישהו במרחב יש כוח על הסיטואציה חוץ מהזרימה של הגוף. אני מאוד לא נמשך להשפלה, מאוד לא נמשך ל"להיות של" ממקום של שולט ונשלט.. אלא ממקום של שניים שהם אחד שווה. ועכשיו אם שרדתם עד לפה אני ממש אוהב אותכם.. והדילמה שלי כרגע היא בעצם איך המקום הכל כך ונילי ומרוחק משליטה, מהערצה של גוף וחלקיו כאובייקט, מכאב, אפילו מהמינוח הכי קטן שמזכיר שולט ונשלט, מתחבר למקום שממש אבל ממש אוהב להתמסר? זאת אומרת התמסרות שהיא טהורה, במובן הזה שהיא לא בדסמית עם שולט ונשלט, ויותר יחס ונילי לגמרי של מתמסר ומישהי שמתמסרים אליה, כשכל הקונטקסט (אביזרים, חדירה) בדסמי? מישהו או מישהי עם נסיון והבנה שיכולים לתת לי קצת.. תודה וחג שמח |
|
SeekingChange(שולטת) |
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
SeekingChange(שולטת) • 26 בספט׳ 2022
בעיניי זה מהמם. התמסרות זה הבסיס. הלב של העניין. כל ההגדרות מסביב לא באמת משנות.
|
|
anyzeany |
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
26 בספט׳ 2022
anyzeany • 26 בספט׳ 2022
משווה למה שכתבה באופן מאוד מדויק המגיבה שמעלי, ומוסיף שבסוף בסוף, מדובר לדעתי באמון ובתקשורת.
|
|
Agate |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
Agate • 27 בספט׳ 2022
אתה מרגיש נוכח בהתמסרות הזו שתיארת או מתנתק?
|
|
סיסי בוי מהמם |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
סיסי בוי מהמם • 27 בספט׳ 2022
נוכח
|
|
סיסי בוי מהמם |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
סיסי בוי מהמם • 27 בספט׳ 2022
אני מסכים איתכם שולטות יקרות , ההתמסרות היא זאת שבאמת חשובה ביותר .
אני אשמח להכיר שולטת מיוחדת להתמסרות אמיתית |
|
dominica(נשלטת) |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
dominica(נשלטת) • 27 בספט׳ 2022
אנשים כל כך מפחדים מהגדרות, ומפספסים את העניין הפעוט הזה שהגדרות הרבה פעמים עושות סדר בראש.
|
|
morningdew(שולט) |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
morningdew(שולט) • 27 בספט׳ 2022
מצטרף למה שאייבי כתבה. אתה סולד מטרמינולוגיה אבל מתאר דינמיקה שזועקת את ההגדרה שלה
מאחר ולפי דבריך אתה bottom פאסיבי שמעוניין בפרטנרית שהיא top אקטיבית. התמסרות טהורה, אמיתית, נכונה או איך שתרצה לקרוא לה לא קשורה לשאלה אם זה וניל או בדס'מ או עקידת יצחק. המבחן הוא הכוונה והמימוש של המעורבים. קח בחשבון שמשתמע ממה שכתבת איזהשהוא שיפוט של בדס'מ והעדפה של וניל, אבל ביחסים וניליים מודרניים כזו פאסיביות כמו שאתה שואף אליה תתואר כפרטנר שהוא חצי גוויה. לעומת זאת, הפרטנרית הבדס'מית הנכונה תדע להעריך ולהינות ממך מאוד. |
|
Shish(שולטת) |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
Shish(שולטת) • 27 בספט׳ 2022
כן, מה שכתבו השניים העליי, פלוס: הדרך היחידה שלך (לדעתי) להרגיש שלם עם ההתמסרות הפאסיבית שלך היא למצוא פרטנרית אקטיבית שרוצה שיתמסרו לה (שזה בהגדרות הבדס"מיות שכל כך מרתיעות אותך טופ אקטיבית) ובתקווה להפסיק להרגיש רע עם ההעדפות שלך לכשתמצא אותן מוגשמות ואת עצמך מסופק.
|
|
מל(ק)ה(שולטת) |
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
לפני שנתיים •
27 בספט׳ 2022
מל(ק)ה(שולטת) • 27 בספט׳ 2022
נשים*
|
|