עומק של שליטה{שולטת} |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
כמה זה חזק בך?
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
עומק של שליטה{שולטת} • 17 בנוב׳ 2022
בכל אחד הבדסמ פועם אחרת
כמה זה חזק בך? כמה מרגישים צורך לזה? זה מביא בך אושר פנימי? זה משחרר? בהחלט מרגיש לי אושר פנימי( חלק ממני) יש צורך ענק! השיחרור בעיניי זה אפטר קייר , רגע אלוהי , אמיתי, ללא מילים ורק מרגישים ! |
|
Boy Toy |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
Boy Toy • 17 בנוב׳ 2022
אצלי זה מסתכם בתור תבלין ממש נחמד לסקס ושם זה נגמר.
עם השנים הבנתי שאני די לייט בסך הכל.. |
|
מפית(אחר) |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
מפית(אחר) • 17 בנוב׳ 2022
תלוי מאוד בתקופות ובמי מולי ואיך אני נכנס לזה.
|
|
דתי אמיץ |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ • 17 בנוב׳ 2022
מאוד חזק אצלי.
למעשה, סביר שהמשיכה שלי לזה קדמה להתבגרות המינית שלי. יש לי צורך חזק לזה, שאוכל בהגינות להשוות אותו לצורך במזון ושתייה, תבינו לבד משמעויות. כמעט מיותר לציין שאני לא מיישם בדס"מ עם בת זוג (ואין לי בת זוג), כך שאין לי איך לענות על השאלות האחרונות. רעיון יפה לפורום, כך נוכל למקם עצמנו על הספקטרום ביחס לשאר. אולי זה יהיה מעשי יום אחד. |
|
עומק של שליטה{שולטת} |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ כתב/ה: מאוד חזק אצלי.
למעשה, סביר שהמשיכה שלי לזה קדמה להתבגרות המינית שלי. יש לי צורך חזק לזה, שאוכל בהגינות להשוות אותו לצורך במזון ושתייה, תבינו לבד משמעויות. כמעט מיותר לציין שאני לא מיישם בדס"מ עם בת זוג (ואין לי בת זוג), כך שאין לי איך לענות על השאלות האחרונות. רעיון יפה לפורום, כך נוכל למקם עצמנו על הספקטרום ביחס לשאר. אולי זה יהיה מעשי יום אחד. מאד אהבתי את התגובה הכנה שלך ״ להשוות את זה לצורך במזון ושתיה ״ ועל זה אני מדברת!! בדיוק על זה! אני חושבת שמהמקום הזה הוא הכי אמיתי בעיני! לא כתבלין, או פנטזיה ! אלא מהמקום הכי עמוק שלנו! תודה , דתי! |
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
Aristotle(נשלט) • 17 בנוב׳ 2022
עמוק מאוד וחזק מאוד.
זה די היה מודחק במשך רוב החיים שלי וחייתי עם זה די בסדר בתור פנטזיה. עם זאת, אחרי שחוויתי קשר זוגי שהbdsm משולב בו, אני ממש לא יכול לחזור אפילו מילימטר אחורה. בוער בי לחלוטין... |
|
עומק של שליטה{שולטת} |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
ושוב על הבערה הזו אני מדברת!!
נפלא |
|
דתי אמיץ |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
נפלא...
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ • 17 בנוב׳ 2022
עומק של שליטה כתב/ה: ושוב על הבערה הזו אני מדברת!!
נפלא אולי תסבירי בבקשה למה זה נפלא כל-כך? אולי זו שאלה לדיון אחר, אבל האם לא היה טוב יותר להיות רגיל, ונילי? (למען הסר ספק, התגובה אינה צינית. למען הסר ספק, אישית הייתי מעדיף גם ונילי לא להיות, הצורך המיני שלי מקשה עליי את החיים בעיקר, לא מצאתי דרך להיפטר ממנו.) |
|
עומק של שליטה{שולטת} |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
אני חושבת שזה מגיע מהמקום הפנימי שלנו( הנפש) זה עמוק יותר, מכיל יותר,
אין טעם להלחם בזה! זה יהיה שם עד נשמתך האחרונה! אתה תמיד תחפש את זה ברבות השנים!! ושתחווה תבין בדיוק ל מה אני מתכוונת! שזה מגיע מהמקום הזה , זה אלוהי!! |
|
My body for you(מתחלף) |
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
17 בנוב׳ 2022
My body for you(מתחלף) • 17 בנוב׳ 2022
אכן הבדסמ מביא אושר גדול
ושחרור מטורף כל היום להיות בשליטה ילדים עבודה כמנהל משמרות במד"א אלו הרגעים שמישהו מחליט עלי ועל הגוף שלי והכי נהנת מהשליטה בי אין תחושת עונג מזה כאשר זה קיים חזק ואינטנסבי בכל מיני דרכים היום יום מתנהל כרגיל בצורה מסוימת אבל העולם נראה אחרת |
|