סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהיות לגבי עולם המוסר האישי

MaleML
לפני שנה • 24 בדצמ׳ 2022

תהיות לגבי עולם המוסר האישי

MaleML • 24 בדצמ׳ 2022
לפעמים אני תוהה לעצמי שאם אעשה משהו חדש, למשל אם הייתי מנשק למישהי את הרגל... אז האם אני מאבד את עצמי בתהליך? כלומר אם פעם אמרתי לעצמי בגיל 10 (לא שחשבתי על זה אבל נניח) שמעולם לא אתחנף למישהי ולעולם לא אשפיל את עצמי.. אז מה קורה בזמן השינוי? האם איבדתי חלק ממני? האם חציתי שוב גבול של חוסר כבוד עצמי? איך הייתי נראה בעיני ההורים שלי אם היו יודעים? בטח היו מאוכזבים... בוודאי לא היו מאמינים לאיזה רמה הגעתי, כן כן יש כאן הרבה שיפוטיות עצמית שאני מנסה להבין איך לצאת ממנה, מהו כבוד עצמי? מה מגדיר כבוד? האם אני לעצמי בלבד? האם הסביבה אליי? האם רק מעצם המחשבה על הפנטזיה גרמה לכך שאיבדתי את זה? וכמה אנשים יש שרק מדמיינים אך לא עושים את זה בפועל... לבסוף אחרי שאחצה שוב ושוב את גבולותיו אני לאט לאט אכנס לעוד דלתות מתחת לאדמה עד שלא אזכור שהייתי פעם על הקרקע... מה אתם מציעים לעשות? האם אני חושב לא נכון? האם כל צעד כזה יכול להוביל אותי לחוסר נורמאליות ביחס לסביבה? קשה להיות טאבו ולהסתיר את זה כל הזמן, קשה בעיקר מול אנשים שאוהבים אותי שבוודאי היו צוחקים על מי שעושה את זה והם לא יודעים שגם אני מפנטז על זה... האם אני איבדתי את הדרך? האם כולנו? האם יש דרך בכלל? ואם אין אז כולנו באוויר?
ארגמןן​(אחרת)
לפני שנה • 24 בדצמ׳ 2022
ארגמןן​(אחרת) • 24 בדצמ׳ 2022
מעניין.
נתחיל מזה שאתה לא יכול לאבד את עצמך. אתה כן יכול להשתנות, וזה חלק מחיים והתפתחות נורמלית. בנוסף, להגיד לעצמך את האמת מול עצמך ואולי גם לסובבים אותך זה ההיפך מלאבד את עצמך- זה לגלות ולראות ולהראות את עצמך. זה אולי שינוי והתפתחות חיובית שמחכה לקרות.
מה שאמרנו לעצמנו בגיל 10 לפעמים לא רלוונטי להיום. היום, כמבוגר, אני הייתי חושבת שדווקא כבוד עצמי לזה לכבד את עצמי. כלומר, אם יש לי צורך כזה או אחר (לנשק כף רגל של מישהי למשל) אז לא הייתי מבטלת או שופטת אותו.. אלא מכבדת וקשובה לצורך הזה. (זה לא אומר בהכרח להוציא לפועל).
נשמע שיש לך פחד שאם תעשה משהו בכיוון אז יקרה א' ב' וג'.. תתחיל להיות שונה מהסביבה ואולי לא יראו את זה כמשהו טוב. אני אישית לא חושבת שיש באמת 'אני מול הסביבה' כי הסביבה היא לא מקשה אחת שחושבת ומתנהגת בדרך אחת, אלא מורכבת מבני אדם שונים בדיוק כמוך. והרבה מאד אנשים אולי כולם מרגישים מתישהו בחיים שונים מ'הסביבה' וחוששים שיראו את זה.
כולנו באותה סירה.
MaleML
לפני שנה • 24 בדצמ׳ 2022
MaleML • 24 בדצמ׳ 2022
למען האמת אני בעיקר לא רוצה לאכזב את ההורים שלי שהיו בטח מאוכזבים שבנם מוכן להיות מושפל על ידי מישהי במקום "לשמור על כבודו", עבורי זו מעין בגידה בהורים ובערכים שהם היו רוצים עבורי...

תיארת מקודם מצב שבו היית קשובה לצורך אבל לא בהכרח להוציא לפועל... מתי כן ומתי לא? מהו בכלל הגבול שבו היית אומרת שזה לכבד את עצמך? איפה עובר הגבול?
סווריןן
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022
סווריןן • 25 בדצמ׳ 2022
לא מומלץ לדמיין את הוריך מתבוננים בך במהלך הסקס, ללא קשר למידת הקינקיות של מה שאתה עושה...

תשאל את עצמך את השאלה ההפוכה: האם יש פעולה מינית שתעשה, שתוכל לדמיין את אמך ואביך מתבוננים בך במהלכה בסיפוק ובפנים קורנות מנחת?
    התגובה האהובה בשרשור
ארגמןן​(אחרת)
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022
ארגמןן​(אחרת) • 25 בדצמ׳ 2022
EyesOnFloor כתב/ה:
למען האמת אני בעיקר לא רוצה לאכזב את ההורים שלי שהיו בטח מאוכזבים שבנם מוכן להיות מושפל על ידי מישהי במקום "לשמור על כבודו", עבורי זו מעין בגידה בהורים ובערכים שהם היו רוצים עבורי...

תיארת מקודם מצב שבו היית קשובה לצורך אבל לא בהכרח להוציא לפועל... מתי כן ומתי לא? מהו בכלל הגבול שבו היית אומרת שזה לכבד את עצמך? איפה עובר הגבול?

נראה לי שאנחנו כבר יודעים ממרום גילנו שההורים אומנם בכוונה שלהם רוצים את טובתינו, אבל אנחנו הם אלה שיודעים הכי טוב מה טובתינו ומה הדרך הכי טובה להגיע אליה.
יש הרבה צורות ל'לשמור על כבודו'. כמו שאמרתי, אם לשמור על כבודי זה להתכחש ולהתעלם או להילחם בצרכים שלי.. אז בעיניי זה יותר לזלזל בעצמי מאשר לשמור על כבודי.

יש צורך כלשהו ויש מיליון דרכים למלא אותו. לנשק כף רגל של אשה זה לא הצורך עצמו.. אלא רק דרך אחת לממש את הצורך. מה הוא הצורך עצמו? זאת השאלה העיקרית והמעניינת באמת. ברגע שתבין מה הצורך האמיתי מאחורי אלמנטים בדסמים שמושכים אותך אולי תוכל לענות על הצורך הזה בדרך שהיא לא בדסמית. ואז הקונפליקט יכול להצטמצם.
בכל אופן, להתעלם או להילחם במה שעולה לך מבפנים זה כנראה הדרך הכי פחות מוצלחת להרגיש טוב לטווח הארוך.
טוטאלוס​(שולט)
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022
טוטאלוס​(שולט) • 25 בדצמ׳ 2022
נראה לי שמוסר זה הפארטי פופר של המיניות הבריאה.

אין נכון ולא נכון בסקס.

אם יש דבר אחד כיף בבדס"מ זה שאפשר לעשות הכל, כל עוד זה בהסכמה, שפוי, ובטוח.

תהנה להיות סוטה, כמו כולנו
MaleML
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022
MaleML • 25 בדצמ׳ 2022
ארגמןן כתב/ה:
EyesOnFloor כתב/ה:

נראה לי שאנחנו כבר יודעים ממרום גילנו שההורים אומנם בכוונה שלהם רוצים את טובתינו, אבל אנחנו הם אלה שיודעים הכי טוב מה טובתינו ומה הדרך הכי טובה להגיע אליה.
יש הרבה צורות ל'לשמור על כבודו'. כמו שאמרתי, אם לשמור על כבודי זה להתכחש ולהתעלם או להילחם בצרכים שלי.. אז בעיניי זה יותר לזלזל בעצמי מאשר לשמור על כבודי.

יש צורך כלשהו ויש מיליון דרכים למלא אותו. לנשק כף רגל של אשה זה לא הצורך עצמו.. אלא רק דרך אחת לממש את הצורך. מה הוא הצורך עצמו? זאת השאלה העיקרית והמעניינת באמת. ברגע שתבין מה הצורך האמיתי מאחורי אלמנטים בדסמים שמושכים אותך אולי תוכל לענות על הצורך הזה בדרך שהיא לא בדסמית. ואז הקונפליקט יכול להצטמצם.
בכל אופן, להתעלם או להילחם במה שעולה לך מבפנים זה כנראה הדרך הכי פחות מוצלחת להרגיש טוב לטווח הארוך.

אם אני מבין נכון בהקשר של מה שרשמת... ברגע שנבין את כל הצרכים האמיתיים שלנו מאחורי אלמנטים בדסמים, אז בעצם נוכל לענות על הצרכים בדרכים שהם לא בדסמים... מה שלבסוף יגרום לכך שלא נרצה יותר לעסוק כלל בבדסמ... נכון?
MaleML
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022

ממממ

MaleML • 25 בדצמ׳ 2022
ארגמןן כתב/ה:
יפחת עד יעלם.. כן.

קצת מאכזב לא? בעצם כל מי שכאן רוצה להשאר עם הפתרון ה bdsmי? למעשה אפשר אז להגיד שגם כניסה לזוגיות נובעת מ "חסרון" והאדם השלם אולי לא צריך זוגיות כלל..
ארגמןן​(אחרת)
לפני שנה • 25 בדצמ׳ 2022

Re: ממממ

ארגמןן​(אחרת) • 25 בדצמ׳ 2022
EyesOnFloor כתב/ה:
ארגמןן כתב/ה:
יפחת עד יעלם.. כן.

קצת מאכזב לא? בעצם כל מי שכאן רוצה להשאר עם הפתרון ה bdsmי? למעשה אפשר אז להגיד שגם כניסה לזוגיות נובעת מ "חסרון" והאדם השלם אולי לא צריך זוגיות כלל..

למה מאכזב? אם לאנשים פה הבדסמ עושה טוב, ואני קוראת פה על הרבה מעבר ל'טוב'.. זה מרגיש להם נכון, שלם, אז הכל בסדר. הדרך שלהם למלא את הצורך שלהם טובה להם.
אבל במקרה שהדברים לא יושבים כזה טוב אז אני אומרת שיש עוד דרכים אחרות לענות על אותו צורך ולהרגיש גם שלם ונכון וטוב.
ותראה, גם לאכול ולשתות נובע מחוסר. הכל נובע מחוסר מסויים.. זה מה שמניע אותנו. כל עוד הכל עובד טוב אז הכל טוב. 'למה לתקן מה שלא מקולקל'.