Ollie(נשלטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
בלוגים עם כותרות מעצבנות
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Ollie(נשלטת) • 5 בספט׳ 2024
תגידו גם אתם מסתירים לפעמים בלוגים מהעמוד הראשי רק כי הכותרות שלהם קבועות ומעצבנות?
יש לי תאוריה שכלובי המציא את הפיצ'ר של הסתרת בלוגים במיוחד בשביל בלוג אחד ספציפי שעצבן מלא אנשים. הוא היה מפרסם פוסטים בלי כותרות, אז תמיד ניתנה להם הכותרת הנלעגת של הבלוג עצמו. בגלל תדירות הפרסום, כמעט בכל רגע נתון הכותרת הזו התנוססה בעמוד הראשי של האתר ונדחפה לנו לתודעה. אחרי כמה תלונות עצבניות על הבלוג שלו, פתאום נולד הפיצ'ר של הסתרת בלוגים. אני לא אתפלא אם בימים שלאחר מכן הוא הפך להיות הבלוג המוסתר ביותר... לאחרונה הסתרתי עוד בלוג מסיבה דומה. הוא נותן כותרות לפוסטים, אבל בתחילת כל כותרת יש כמה מילים קבועות וקליקבייטיות. זה כמו שיר מונוטוני וממכר שמשמיעים לי בכוח שוב ושוב ושוב, ואני כבר מתחילה לשיר אותו לעצמי כשהמוח סתם נודד. כאילו מישהו דוחף לי סם לדם בלי שליטתי. אני גם בהתלבטות לגבי בלוג דומה עם אותה צורה של כותרות. הבעיה היא שהוא כותב דברים סבירים, ואני לא יודעת אם מתישהו יעניין אותי לקרוא אותו, אז בינתיים אני מתאפקת לא להסתיר. מזדהים איתי? מסתירים לפעמים בלוגים לא בגלל התוכן או הכותב אלא סתם כי הכותרות מעצבנות? ולמה אנשים שכותבים מעניין עושים כותרות קבועות מעצבנות? 😑 נ. ב. אני עצבנית היום בלי קשר, אז אולי הכול בכלל לא קשור לזה. 🙄 |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 5 בספט׳ 2024
אני שונאת לכתוב כותרות: זה תמיד מרגיש לי קליקבייט והדבר האחרון שבא לי לחשוב עליו אחרי שחלקתי את מחשבותיי.
גם בעבודה במגזין שנאתי לכתוב כותרות. זה בכלל לא פשוט לתמצת כתבה או כתבת מגזין למשהו מדויק ומושך. מודה שלפעמים אני פשוט "זורקת משהו". לפעמים זה סתם תווים לפעמים זה איזה כותרת סתמית בסגנון "שטות 111". כותרות זה איפפפפ.. |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: אני שונאת לכתוב כותרות: זה תמיד מרגיש לי קליקבייט והדבר האחרון שבא לי לחשוב עליו אחרי שחלקתי את מחשבותיי.
גם בעבודה במגזין שנאתי לכתוב כותרות. זה בכלל לא פשוט לתמצת כתבה או כתבת מגזין למשהו מדויק ומושך. מודה שלפעמים אני פשוט "זורקת משהו". לפעמים זה סתם תווים לפעמים זה איזה כותרת סתמית בסגנון "שטות 111". כותרות זה איפפפפ.. אני לא מציבה איזה רף לכותרות של פוסטים. גם אני שונאת לבחור אותן, ואני מתאמצת רק כדי שהארכיון של הבלוג יהיה אינפורמטיבי עבורי, כי אני מחפשת פוסטים ישנים לעתים קרובות. אבל מבחינתי כקוראת בבלוגים לא אכפת לי שהכותרות של הפוסטים סתמיות - העיקר שיהיו קיימות. כי אחרת הכותרת של הבלוג היא זו שמופיעה בעמוד הראשי שוב ושוב ושוב, וזה משגע את המוח. במיוחד כשכותרת הבלוג היא לא חמודה כמו אצלך ("טוב מטוב") אלא מטומטמת בסגנון "מלקק לך את הכוס ומכניע אותך". כל יום לראות את השורה המטומטמת הזו בעמוד הראשי, זה עושה חשק לנפץ את המסך. או להסתיר את הבלוג. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Ollie כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני שונאת לכתוב כותרות: זה תמיד מרגיש לי קליקבייט והדבר האחרון שבא לי לחשוב עליו אחרי שחלקתי את מחשבותיי.
גם בעבודה במגזין שנאתי לכתוב כותרות. זה בכלל לא פשוט לתמצת כתבה או כתבת מגזין למשהו מדויק ומושך. מודה שלפעמים אני פשוט "זורקת משהו". לפעמים זה סתם תווים לפעמים זה איזה כותרת סתמית בסגנון "שטות 111". כותרות זה איפפפפ.. אני לא מציבה איזה רף לכותרות של פוסטים. גם אני שונאת לבחור אותן, ואני מתאמצת רק כדי שהארכיון של הבלוג יהיה אינפורמטיבי עבורי, כי אני מחפשת פוסטים ישנים לעתים קרובות. אבל מבחינתי כקוראת בבלוגים לא אכפת לי שהכותרות של הפוסטים סתמיות - העיקר שיהיו קיימות. כי אחרת הכותרת של הבלוג היא זו שמופיעה בעמוד הראשי שוב ושוב ושוב, וזה משגע את המוח. במיוחד כשכותרת הבלוג היא לא חמודה כמו אצלך ("טוב מטוב") אלא מטומטמת בסגנון "מלקק לך את הכוס ומכניע אותך". כל יום לראות את השורה המטומטמת הזו בעמוד הראשי, זה עושה חשק לנפץ את המסך. או להסתיר את הבלוג. מלקק לך את הכוס ומכניע אותך 🤣 זה כל כך דבילי |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: Ollie כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני שונאת לכתוב כותרות: זה תמיד מרגיש לי קליקבייט והדבר האחרון שבא לי לחשוב עליו אחרי שחלקתי את מחשבותיי.
גם בעבודה במגזין שנאתי לכתוב כותרות. זה בכלל לא פשוט לתמצת כתבה או כתבת מגזין למשהו מדויק ומושך. מודה שלפעמים אני פשוט "זורקת משהו". לפעמים זה סתם תווים לפעמים זה איזה כותרת סתמית בסגנון "שטות 111". כותרות זה איפפפפ.. אני לא מציבה איזה רף לכותרות של פוסטים. גם אני שונאת לבחור אותן, ואני מתאמצת רק כדי שהארכיון של הבלוג יהיה אינפורמטיבי עבורי, כי אני מחפשת פוסטים ישנים לעתים קרובות. אבל מבחינתי כקוראת בבלוגים לא אכפת לי שהכותרות של הפוסטים סתמיות - העיקר שיהיו קיימות. כי אחרת הכותרת של הבלוג היא זו שמופיעה בעמוד הראשי שוב ושוב ושוב, וזה משגע את המוח. במיוחד כשכותרת הבלוג היא לא חמודה כמו אצלך ("טוב מטוב") אלא מטומטמת בסגנון "מלקק לך את הכוס ומכניע אותך". כל יום לראות את השורה המטומטמת הזו בעמוד הראשי, זה עושה חשק לנפץ את המסך. או להסתיר את הבלוג. מלקק לך את הכוס ומכניע אותך 🤣 זה כל כך דבילי זה דומה עד כאב לכותרת הבלוג שלדעתי הוליד את פיצ'ר ההסתרה. |
|
פרלינה(נשלטת){בעלי} |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
פרלינה(נשלטת){בעלי} • 5 בספט׳ 2024
לא נעים לי אבל מזמן אני כבר לא קוראת בלוגים בעמוד הראשי אלא ישר הולכת לרשימת מעקב שלי.
|
|
Ollie(נשלטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
פרלינה כתב/ה: לא נעים לי אבל מזמן אני כבר לא קוראת בלוגים בעמוד הראשי אלא ישר הולכת לרשימת מעקב שלי.
גם אני כמעט אף פעם לא קוראת מהעמוד הראשי. אבל הכותרות ננעצות לי בעיניים... |
|
--Nir-- |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
--Nir-- • 5 בספט׳ 2024
שום דבר לא יותר מגוחך מכותרת שמצהירה על תמונה ש״בקרוב תימחק״
ראיתי קליקבייטים במאקו-סלבס עם יותר פאסון מזה. |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
--Nir-- כתב/ה: שום דבר לא יותר מגוחך מכותרת שמצהירה על תמונה ש״בקרוב תימחק״
ראיתי קליקבייטים במאקו-סלבס עם יותר פאסון מזה. כן, לכותרות "יימחק" מעולם לא התחברתי. אבל בסדר, מה שבא להם. לפחות זה לא מכאיב לי בעיניים כמו כותרת רפיטטיבית. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
5 בספט׳ 2024
Ollie כתב/ה: --Nir-- כתב/ה: שום דבר לא יותר מגוחך מכותרת שמצהירה על תמונה ש״בקרוב תימחק״
ראיתי קליקבייטים במאקו-סלבס עם יותר פאסון מזה. כן, לכותרות "יימחק" מעולם לא התחברתי. אבל בסדר, מה שבא להם. לפחות זה לא מכאיב לי בעיניים כמו כותרת רפיטטיבית. מודה שעשיתי את זה. לא פרסמתי תמונה עירומה אלא נתתי את הכותרת . אני כל כך מושפעת!!!!!!!!!!!! |
|