שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

Devotism

Her PA​(נשלט)
לפני שבוע • 14 בנוב׳ 2024

Devotism

Her PA​(נשלט) • 14 בנוב׳ 2024
Devotism הוא משיכה מינית לבעלי מוגבלות.
מעניין אותי אם יש בישראל ובקהילה שולטות שמתחברות לנושא מהמקום של חוסר אונים אולטימטיבי, לא משוחק אלא אותנטי.
האם זה קשור בכלל לעולם ה BDSM?
האם נשלט שהוא חסר אונים בשל מוגבלות פיסית מעורר רחמים או להפך, מדליק יותר..
כמובן בהנחה שהוא מטבעו נשלט שרוצה ומסכים מבקש להישלט.
bondman​(נשלט){FLR}
לפני שבוע • 15 בנוב׳ 2024
bondman​(נשלט){FLR} • 15 בנוב׳ 2024
יש בארץ מעט מידי אנשים בשביל שזה יקרה.
זה קורה רק במספרים הגדולים של אמריקה מערב אירופה.
Her PA​(נשלט)
לפני שבוע • 15 בנוב׳ 2024
Her PA​(נשלט) • 15 בנוב׳ 2024
דווקא מבחינת כמות האנשים עם מוגבלות בארץ, בטח אחרי המלחמה הזו, יש אחוז גבוה במיוחד ביחס לעולם.

יש שיאמרו שאנחנו שוק חם בתחום הזה, רק שלא נראה לי שיש שולטות שזה מדבר אליהן.
    התגובה האהובה בשרשור
Her PA​(נשלט)
לפני שבוע • 16 בנוב׳ 2024
Her PA​(נשלט) • 16 בנוב׳ 2024
היו ויש נכים גם לפני המלחמה...
השאלה היתה לגבי המשיכה לתחום, ציון המלחמה היה רק כמענה לטענה שאין משיכה כי זו מדינה קטנה מידי.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2024
Her PA כתב/ה:
דווקא מבחינת כמות האנשים עם מוגבלות בארץ, בטח אחרי המלחמה הזו, יש אחוז גבוה במיוחד ביחס לעולם.

יש שיאמרו שאנחנו שוק חם בתחום הזה, רק שלא נראה לי שיש שולטות שזה מדבר אליהן.

בעיניי יש הבדל בין לשאול על פטיש או "ז'אנר" לבין ספציפי על אדם שעבר משהו.
לא יודעת מי אלו "יש שיאמרו" ומי אלו "אנחנו שוק חם" ומי ה"שולטות" שלא נראה לך שקיימות.

אבל הייתי רוצה להאמין שאדם (עם או בלי נכות) שפונה בכבוד ובאנושיות לאדם אחר (עם או בלי סוגריים של "שולטת") יוכל בשיח, סבלנות והסכמה למצוא לעצמו הרפתקה בדסמית או זוגיות (לא הבנתי מה מהם אתה מחפש. מהניסיון שלי בכלוב אפשר גם וגם. צריך רק למצוא את הפרטנר הנכון)

אני אשבור רגע באופן קיצוני לצד השני של מה שכתבתי ואוסיף שלדעתי (זו לא הזמנה לפנות אלי בהצעות אז פליז אל) יש פה לא מעט שולטות הארדקור, שנכויות אולי לא מדליקות אותן (ואולי כן!) אבל לא ירתיעו אותן.
+
יש פה לא מעט שולטות שמתחרמנות ממדים ומצבא ומספורי גבורה. אבל *ממש*
+
יש פה לא מעט שולטות שהן נשים עם לב טוב וציוניות ומלח הארץ ואולי יתלהבו מה"שוק החם" שנוצר לאחרונה מתוך הערכה לפועלו למען המדינה. ולא יפסלו על הסף להכיר את האדם שמאחרי הפרוטזה.
אז שוב *האדם* הוא הנקודה ולא הפטיש.

והאדם (שבטנק 😉 או בכלל) ינצח!

בהצלחה לכולנו 💙
Her PA​(נשלט)
מקבל כל מה שכתבת.

רק מסביר את עצמי, הפרסום לא נבע מהמלחמה או מחוויה אישית של תסכול למצוא משהו לעצמי. זו רק היתה תשובה לטענה שאין מספיק במדינה כדי שיתקיים פה פטיש כזה.

הפרסום היה כדי להבין האם הפטיש הזה של משיכה לאנשים עם מוגבלות דווקא מתוך היתרון של חוסר האונים המובנה במצבם - קיים פה בישראל או לא.

הרי אם מישהו נמשך ומתחרמן במיוחד מאדם עם מוגבלות, אני משער שלא צריך לשכנע אותו לראות את הבנאדם מעבר לנכות, כי הוא יחפש אקטיבית את האדם עם הנכות, פשוט כי זה מה שמושך אותו ומדליק אותו (או אותה).

זה נשאל ממקום סוציולוגי / פסיכולוגי ולא כמנוף לכלום.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2024
בפארפרזה על "אם יש אחד שחווה את זה - יש על זה ז'אנר בפורנו" אני מאמינה שגם בפטישים יש מכסה לכל סיר.

אולי אין "קהילה" אולי אין מיליונים שחולקים את אותה תשוקה - אבל מה זה חשוב?
צריך רק אחד לא?
(או כמה אחדים אם אתה לא מונוגמי. טוב הסתבכתי פה)

מה שאני מנסה להגיד שזה סבבה ובסדר גם אם אין הרבה אנשים שנמשכים לז'אנר. לגיטימי וכשר ככל שעומדים בהגדרות אתיות ובטיחותיות של כל פטיש אחר (האבקות בתולות ים ואפרוחים בורמזים. גם זה אין הרבה. זה לא אומר שזה לא קיים או שזה לא לגיטימי)

ובפן הסוציולוגי/ פסיכולוגי מעניין אם יש על זה מחקרים 🤔
Her PA​(נשלט)
לגמרי סבבה אם אין, ואכן לכל סיר מכסה.

אבל, איזה מגניב יהיה אם מישהי פתאום תענה כאן שזה לגמרי פטיש שלה, שהיה לה נשלט נכה, שתתאר בפירוט סשן סקסי שלה איתו, ופתאום תגרום לכל מי שקורא את השרשור לומר לעצמו "וואי, זה באמת מדליק ומחרמן לסשן אדם עם מוגבלות. איך בא לי!"

ואולי לא...
Harkin​(שולט)
Harkin​(שולט) • 16 בנוב׳ 2024
לא ידעתי שיש לזה שם אבל כן, מדליק אותי מאוד להיות עם מישהי שפלג הגוף התחתון שלה משותק או קטועת רגליים.
לא יודע אפילו למה. אולי כי בתת מודע זה מרגיש שהיא לא יכולה לברוח..
זה אפילו לא מסתדר עם זה שאני אוהב שהפרטנרית מחבקת אותי עם הרגליים, או שמה אותם מאחורי הראש או אפילו עומדת על הברכיים מולי...
ואחרי שכל זה נאמר, ברור שצריך להיות חיבור אישי, משיכה מינית הדדית, והבנה מלאה של הסיטואציה.