סך הכל רוצה אהבה(נשלט) |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
Forced bi
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
סך הכל רוצה אהבה(נשלט) • 1 בפבר׳ 2025
מעניין אותי לדעת אם עוד אנשים מכירים את הפטיש הזה., ואם אתם מכירים אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו.
forced bi - כאשר השולטת מאלצת את הנשלט עם כוח מעמדה לבצע אקטים מיניים עם זכר בשבילה. |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
בוגר ונשלט(נשלט) • 1 בפבר׳ 2025
לדעתי זה די נפוץ והרבה מכירים את זה
|
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 1 בפבר׳ 2025
את האמת זה משהו שחשבתי עליו הרבה פעמים
זה משהו שאני רוצה אולי לנסות יום אחד אבל אין לזה עדיפות כל כך לעומת הפטישים האחרים שלי... אני כן ישמח עם יום אחד השולטת שלי תרצה לעשות את זה או לפחות לנסות אבל כרגע אני קודם צריך למצוא מישהי שאני בוטח בה מספיק בשביל משהו קיצוני כזה אולי יום אחד |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
למה רק אני עניתי שאני רוצה את זה עכשיו זה מביך 😭
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
טלי35(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
כי אם אני אכתוב פה שזה משהו שאני אוהבת ועושה (או אפילו אעשה לייק) - אני אקבל הצעה שאולי כרגע אני לא מעוניינת בה.
פוסטים בסגנון הזה הם לא תמיד באמת כדי לשאול או לוודא שהאדם לא לבד אלא לעיתים "פוסט לידים" - מי שעונה ומגיבה מייד מקבלת פניה - ואז לא תמיד נעים להגיב. זה *לא* כי אני מתביישת במה שאני ומה שאני אוהבת. להפך בעיניי פורסד בי זו פרקטיקה בדסמית מופלאה, זו הרמה הכי גבוהה של התמסרות. יותר אפילו מסטרפאון. פשוט זו לא הדרך בה אני רוצה לגרום לאנשים לפנות אלי. אז אישית נמנעתי מלענות. |
28
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
מכירה את הפטיש הזה.
אני תוהה מתי יעלה שרשור עם פטיש שאני לא מכירה או לא נתקלתי בו (במציאות או באינטרנט) 🤔🤔 |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
אפילו לא חשבתי על זה ככה.....
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: כי אם אני אכתוב פה שזה משהו שאני אוהבת ועושה (או אפילו אעשה לייק) - אני אקבל הצעה שאולי כרגע אני לא מעוניינת בה.
פוסטים בסגנון הזה הם לא תמיד באמת כדי לשאול או לוודא שהאדם לא לבד אלא לעיתים "פוסט לידים" - מי שעונה ומגיבה מייד מקבלת פניה - ואז לא תמיד נעים להגיב. זה *לא* כי אני מתביישת במה שאני ומה שאני אוהבת. להפך בעיניי פורסד בי זו פרקטיקה בדסמית מופלאה, זו הרמה הכי גבוהה של התמסרות. יותר אפילו מסטרפאון. פשוט זו לא הדרך בה אני רוצה לגרום לאנשים לפנות אלי. אז אישית נמנעתי מלענות. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
נראה לי אני יכול לחשוב על לפחות אחד שאת לא מכירה
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat כתב/ה: מכירה את הפטיש הזה.
אני תוהה מתי יעלה שרשור עם פטיש שאני לא מכירה או לא נתקלתי בו (במציאות או באינטרנט) 🤔🤔 |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
רעשן(אחר) • 1 בפבר׳ 2025
טלי35 כתב/ה: כי אם אני אכתוב פה שזה משהו שאני אוהבת ועושה (או אפילו אעשה לייק) - אני אקבל הצעה שאולי כרגע אני לא מעוניינת בה.
פוסטים בסגנון הזה הם לא תמיד באמת כדי לשאול או לוודא שהאדם לא לבד אלא לעיתים "פוסט לידים" - מי שעונה ומגיבה מייד מקבלת פניה - ואז לא תמיד נעים להגיב. זה *לא* כי אני מתביישת במה שאני ומה שאני אוהבת. להפך בעיניי פורסד בי זו פרקטיקה בדסמית מופלאה, זו הרמה הכי גבוהה של התמסרות. יותר אפילו מסטרפאון. פשוט זו לא הדרך בה אני רוצה לגרום לאנשים לפנות אלי. אז אישית נמנעתי מלענות. אני בטוח שבכל שולטת יש את הדבר הזה שלראות את זה ולהנחות דבר כזה כמו שבשולט יש את זה על המין השני |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
Re: נראה לי אני יכול לחשוב על לפחות אחד שאת לא מכירה
לפני חודש •
1 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 1 בפבר׳ 2025
איתר כתב/ה: StreetCat כתב/ה: מכירה את הפטיש הזה.
אני תוהה מתי יעלה שרשור עם פטיש שאני לא מכירה או לא נתקלתי בו (במציאות או באינטרנט) 🤔🤔 והוא? |
0
|