![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
טוב לי אנאלי, איך זה קרה לי / המדריך השלם למניעת תקלות
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
לא תאמינו כמה נשלטות ונשלטים מבקשים ממני בפרטי טיפים למניעת תקלות מלוכלכות באנאלי, כנראה בגלל שאני נשלט וגיי
![]() מסתבר שהרבה אנשים לא מצליחים להשתחרר וליהנות בזמן האקט, בגלל החרדה שהזין / סטרפאון של הפרטנר/ית יצאו מהחור לא נקיים או שחלילה, יתרחש במהלך האקט אסון בקנה מידה נרחב על המצעים. אנשים שזה קרה להם יודעים כמה זה יכול להיות מביך, מוריד, ובוודאי "מכניס לתסביך" לגבי הפעמים הבאות. אז חשבתי לפרוס כאן את כל התורה, בתקווה שזה יעזור למישהו.י שהרי כל המציל אורגזמה אנאלית אחת כאילו הציל עולם ומלואו. הנושא מתחלק לשני רבדים עיקריים: הראשון הוא אורח החיים, והשני הוא ההכנה לפני האקט עצמו. **אורח החיים** לייק איט אור נוט, מי שנחדר אנאלית באופן קבוע, טוב יעשה אם יחייה "אורח חיים אנאלי", היות והרגלי האכילה שלנו הם הגורם מספר אחת לתקלות לא רצויות. אורח החיים הזה צריך להיות מכוון לייצוב מערכת העיכול על מנת שהיציאות יהיו סדירות, והצואה לא ץהיה רכה מידי או חלילה נוזלית. כך, בזמן ההכנה לאקט, כשאנו מרוקנים את המעיים, נוכל להיות בטוחים שאכן הכל יצא, ולא יהיו דליפות והפתעות פתאומיות. לשם כך, מומלץ להוסיף לאורח החיים מספר אלמנטים שיעשו את ההבדל: 1) הטיפ החשוב מכולם - סיבים תזונתיים - אם באמצעות תזונה קפדנית של קטניות, שיבולת שועל וכו' - או הדרך הקלה והנוחה יותר - לקחת כף בנפייבר ליום, סיבים תזונתיים הם פחמימות שאינן מתעכלות. מה שהם כן עושים זה מסדירים את פעילות המעיים, ויוצרים צואה מגובשת ולא נוזלית. 2) פרוביוטיקה - עוזרת מאוד לפעילות מעיים תקינה. אני משתמש בג'ארו דופילוס של אלטמן, אבל יש המון אופציות טובות וזולות יותר. 3) לימדו לזהות "מזונות טריגריים" - איזה מזונות עושים לכם בלגן בבטן? איזה מזונות גורמים לנפיחות? הימנעו מהם. 4) לא תאהבו את הטיפ הזה - הימנעו מאלכוהול לפחות 6 שעות לפני אנאלי, ועדיף יותר. אלכוהול מאיץ את קצב פעילות המעיים וגורם לאוכל מתעכל להתקדם מהר יותר שם בצינורות. *ההכנה לאקט** אני נגד הבלונים השחורים האלה עם הצ'ופצי'ק בקצה. בעיני אין להם מספיק לחץ מים - וכמות מים - כדי באמת להגיע לאיפה שצריך בתוכנו. הדרך הכי נוחה ויעילה היא פירוק ראש הטוש הידני, ולהשתמש בו בתור חוקן. - פרקו את ידית הטוש כך שבידכם נשאר הצינור בלבד. - כוונו את זרם המים לזרם נחוש, אך לא חזק. - כוונו את טמפרטורת המים למים פושרים - לא חמים - כדי לא ליצור כוויה ברקמות הפנימיות העדינות. - הצמידו את פיית הצינור לפי הטבעת היפה שלכם, ותנו למעיים להתמלא במים במשך כ-5 שניות - החזיקו את המים בתוככם מספר שניות, מטיבי לכת מכשכשים בזנב בזמן הזה, במטרה שהמים ירטיבו את כל הדפנות חח - התרוקנו (עדיף באסלה אם היא קרובה למקלחת, אם לא - תהיו יצירתיים) - חזרו על הפעולה כ3-4 פעמים, עד שהמים ייצאו מגופכם נקיים לחלוטין, ותרגישו מרוקנים לגמרי. - נקו את האזור היטב עם סבון עדין ומעניק לחות. לא רק ניקיון חיצוני, אלא גם של הפתח פנימה, ממליץ על שימוש בזרת מרוחה בסבון עדין. את ההכנה לאקט מומלץ לבצע שעה לפני, לא מייד לפני, כדי שהאזור יירגע לפני מה שמצפה לו מאחל לכולם ולכולן אנאלי עם פיס אוף מיינד, השילוב המושלם. |
16
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
שוסי • 2 בפבר׳ 2025
אוי נו בחייאת,
מי שנכנס לתחת, אמור להבין שאבק פיות לא יוצא משם. וכן, גם שולטים אמורים לקחת בחשבון שזה יכול לקרות. חוקנים בעשייה עצמית או קנויה לא בריאים בעליל ואף לאורך זמן הורסים את מערכת הקקי הטבעית. |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
כ
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 02, 2025 5:13 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: שוסי כתב/ה: אוי נו בחייאת,
מי שנכנס לתחת, אמור להבין שאבק פיות לא יוצא משם. וכן, גם שולטים אמורים לקחת בחשבון שזה יכול לקרות. חוקנים בעשייה עצמית או קנויה לא בריאים בעליל ואף לאורך זמן הורסים את מערכת הקקי הטבעית. לא הורסים שום דבר, ויעיד על כך כל גיי פסיבי או ורסטילי שאי פעם חי בעולם חח אבל כל אחד ומה שהוא אוהב שוסי, יש אנשים שאוהבים סקאט ואז כל הנושא הזה בכלל ייבאס אותם ובכלל, גם אם לוקחים בחשבון, האם לא עדיף להימנע מתקלות? מה את בעצם מציעה |
1
|
barnacle(שולט) |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
barnacle(שולט) • 2 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: לא הורסים שום דבר, ויעיד על כך כל גיי פסיבי או ורסטילי שאי פעם חי בעולם חח אבל כל אחד ומה שהוא אוהב שוסי, יש אנשים שאוהבים סקאט ואז כל הנושא הזה בכלל ייבאס אותם ובכלל, גם אם לוקחים בחשבון, האם לא עדיף להימנע מתקלות? מה את בעצם מציעה הסכנה של חוקנים תכופים היא משולשת : פגיעה בשרירים הרלוונטיים, פגיעה באקוסיסטמה המקומית, ופגיעה ביכולת להתפנות בצורה טבעית. תחפש קצת מחקרים לפני שאתה מתווכח סתם. וכדאי שלא תביא הרגלים של הומוסקסואלים פאסיביים כטיעון לפני שאתה מברר אם אין מיתאם חשוד בין חלק מההרגלים לשיעור גבוה יותר של בעיות בריאות מאוד לא נעימות בגיל השלישי (רמז: יש מיתאם). מה אפשר לעשות כדי לצמצם הסיכון לתקלות? פשוט מאוד להתחייב ל-4 הרגלי אורח החיים שהצעת בחצי הראשון של הטקסט שלך. מהניסיון שלי, נשים שחיות אורח חיים בריא וצורכות סיבים תזונתיים יכולות לעשות אנאלי עם מינימום תקלות. וכשקורית תקלה, יותר פשוט לעצור לרגע, לנקות, ולהמשיך, מאשר לאמץ הרגלים שעלולים לדפוק את המשך החיים. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
שוסי • 2 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: FootJunky כתב/ה: שוסי כתב/ה: אוי נו בחייאת,
מי שנכנס לתחת, אמור להבין שאבק פיות לא יוצא משם. וכן, גם שולטים אמורים לקחת בחשבון שזה יכול לקרות. חוקנים בעשייה עצמית או קנויה לא בריאים בעליל ואף לאורך זמן הורסים את מערכת הקקי הטבעית. לא הורסים שום דבר, ויעיד על כך כל גיי פסיבי או ורסטילי שאי פעם חי בעולם חח אבל כל אחד ומה שהוא אוהב שוסי, יש אנשים שאוהבים סקאט ואז כל הנושא הזה בכלל ייבאס אותם ובכלל, גם אם לוקחים בחשבון, האם לא עדיף להימנע מתקלות? מה את בעצם מציעה תשמע, אני לא גיי. אבל אני כן קוראת לא מעט. חוקנים לחלוטין פוגעים במערכת הטבעית כיון שהם מתערבים התערבות לא טבעית בפעולה שאמורה להיות מאוד טבעית. עכשיו,יש התערבויות נחוצות במקרים שאין ברירה( למשל עצירויות מרובות או בעיות חמורות יותר במערכת העיכול). אבל, כאשר אין ליקויים, כל הפרת האיזון פוגעת במנגנון הטבעי של האזור. מה אני מציעה? ניקוי חיצוני טוב ולקחת בחשבון ש shit happens. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
NobleSavage • 2 בפבר׳ 2025
לגבי סיבים - פסיליום.
מספר 1. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Daniel-Rope(נשלט) • 2 בפבר׳ 2025
גם לגבי בנפייבר וגם לגבי פסיליום כתוב באינטרנט שאלו משלשלים , איך זה בדיוק יוצר צואה מגובשת ?
|
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 2 בפבר׳ 2025
שיט הפנס, אבל אז את מגלה תכיפות גדלה וחשודה בדלקות בדרכי השתן כי שיט ופות לא גרים טוב ביחד.
אז אם את בעלת פות, עצתי היא לומר כן לחוקן, אבל לא להרבות בו ובאנאלי יותר מדי. אחת שיודעת! (הכל) |
10
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
barnacle כתב/ה: FootJunky כתב/ה: לא הורסים שום דבר, ויעיד על כך כל גיי פסיבי או ורסטילי שאי פעם חי בעולם חח אבל כל אחד ומה שהוא אוהב שוסי, יש אנשים שאוהבים סקאט ואז כל הנושא הזה בכלל ייבאס אותם ובכלל, גם אם לוקחים בחשבון, האם לא עדיף להימנע מתקלות? מה את בעצם מציעה הסכנה של חוקנים תכופים היא משולשת : פגיעה בשרירים הרלוונטיים, פגיעה באקוסיסטמה המקומית, ופגיעה ביכולת להתפנות בצורה טבעית. תחפש קצת מחקרים לפני שאתה מתווכח סתם. וכדאי שלא תביא הרגלים של הומוסקסואלים פאסיביים כטיעון לפני שאתה מברר אם אין מיתאם חשוד בין חלק מההרגלים לשיעור גבוה יותר של בעיות בריאות מאוד לא נעימות בגיל השלישי (רמז: יש מיתאם). מה אפשר לעשות כדי לצמצם הסיכון לתקלות? פשוט מאוד להתחייב ל-4 הרגלי אורח החיים שהצעת בחצי הראשון של הטקסט שלך. מהניסיון שלי, נשים שחיות אורח חיים בריא וצורכות סיבים תזונתיים יכולות לעשות אנאלי עם מינימום תקלות. וכשקורית תקלה, יותר פשוט לעצור לרגע, לנקות, ולהמשיך, מאשר לאמץ הרגלים שעלולים לדפוק את המשך החיים. לפני שאתה משתלח, אולי כדאי שתקרא את הטקסט: לא מדובר בו בשום מקום על "חוקנים תכופים" או אפילו רמז לזה את המילה והרעיון של "חוקנים תכופים" המצאת לגמרי בעצמך, התרגזת לגמרי על עצמך וכתבת דברים לא רלוונטים לגמרי בעצמך. |
0
|