צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דתלשיות ובדסמ

צור איתן​(שולט)
לפני 10 חודשים • 6 באפר׳ 2025

דתלשיות ובדסמ

צור איתן​(שולט) • 6 באפר׳ 2025
גיליתי עכשיו (דרך פרופיל של מישהי) את השרשור המדהים הזה:
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=45755&start=0&postdays=0&postorder=asc
מגניב אותי לגלות איזה כמות אדירה של דתלשים (ודתיים בהווה?) מסתובבים במחוזות האלו

אתם חושבים שיש קשר?
מוזמנים גם להגיב בסתם מחשבות על חיים כאלה, על השילוב, על החויה שלכם, ומה לא icon_smile.gif
ComingBackForU​(שולט)
ComingBackForU​(שולט) • 6 באפר׳ 2025
לפי מה שאני ראיתי הם פשוט יותר מודעים מוניליים, הם עברו תהליך.
אצל אנשים חילונים מיניות קיימת, היא ברקע, זה לא טאבו, אבל לא תמיד נחקרת.
אצל דתיים ברגע שאתה מתחיל לשאול שאלות ולהתחבר למיניות שלך אתה יותר מודע לעצמך ולמה שאתה באמת אוהב כי:
- אין לך תמיד את מי לשאול.
- אתה מגיע טאבולה ראסה לכל עולם המיניות.

תוסיף לזה את הצורך ״להשלים פערים״, פיצוי יתר וחוסר הבנה של נורמות בסיסיות סביב מיניות אצל חילוניים ותקבל משהו מיוחד.

חוץ מזה שאמונה באלוהים זה תסביך אב כל כך גדול שגם אלוהים לא יכול ליצור תסביך אב כל כך גדול.
אבאאאאאאא רחום, חנון, גדול, עליון רחם עלייייי
טעטעעעעעעעעעע
מי יכול עלייך אבאאאאא

ככה כל יום, כל היום, כל הזמן. זה לא תסביך אב מטורף?
טלי35​(שולטת)

Re: דתלשיות ובדסמ

טלי35​(שולטת) • 6 באפר׳ 2025
צור איתן כתב/ה:
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=45755&start=0&postdays=0&postorder=asc
מגניב אותי לגלות איזה כמות אדירה של דתלשים (ודתיים בהווה?) מסתובבים במחוזות האלו

אתם חושבים שיש קשר?
מוזמנים גם להגיב בסתם מחשבות על חיים כאלה, על השילוב, על החויה שלכם, ומה לא icon_smile.gif

אכן שרשור מדהים ופותחת השרשור פשוט מהממת 😉

מה בעצם הפליא אותך? שגם דתיים אוהבים בדסמ?
בטח אוהבים... הקשר הוא שגם דתיים הם בני אדם אז גם הם נמשכים לכל מיני דברים ויש להם פנטזיות

(שזה עוד שאלה - למה מניח שדתלשים?)
randii
randii • 6 באפר׳ 2025
האמת זה מעניין, כי בצבא רק קלטתי כמה המודעות שלי למיניות הרבה יותר גבוהה מהחילוני הממוצע, דבר שלא ציפיתי אליו...
באמת מעניין מאיפה זה בא
researcher​(שולטת)
researcher​(שולטת) • 6 באפר׳ 2025
אצלי יש קשר הדוק בעיני. מה שכן חשוב לי להדגיש שאני מתארת חוויה אישית שלי בלבד, ואני לא מכלילה אחרים או את המערכת הדתית כולה.

עבורי בעצם הרצון העמוק לחפש תשובות אמיתיות ולחקור את עצמי בחופשיות, בגלל היציאה מהדת לאחר שחוויתי אטימות וחוסר מענה, היה התחלת המסע שלי לגילוי עצמי.
וזה הצית בי סקרנות ודחף לחקור את עצמי ואת העולם ללא הגבולות המוכרים, מתוך רצון שלא לקבל נורמות באופן אוטומטי. ובעצם תוך כדי החקירה והרצון שלי לעצמאות פגשתי פרטנר שהכיר לי את עולם הבדס"מ.
אני כן חושבת שהגעתי לחוויה זו עם ראש פתוח, כחלק מהרצון שלי לגבש זהות עצמאית.
אבל המפגש הזה היה סוג טריגר שחשף בי צדדים שמשכו אותי אך טרם ידעתי לבטא.

הפתיחות והשחרור שמצאתי בבדס"מ הרגישו לי כהמשך טבעי של אותו חיפוש אחר אותנטיות. זה העניק לי מרחב בטוח לבחינת גבולות, ביטוי תשוקות ותקשורת כנה על מה מעורר ומה מרגיש נכון. כך, גילוי העניין שלי בבדס"מ דרך המפגש עם הפרטנר התקשר באופן ישיר לצורך שלי בחקירה עצמית ובחירה חופשית, ובכך איפשר לי לבטא היבטים בעצמי שלא זכו למקום קודם לכן.
    התגובה האהובה בשרשור
NATIM​(מתחלף)
NATIM​(מתחלף) • 6 באפר׳ 2025
מנקודת המבט שלי, הכישלון אולי הכי גדול של החינוך הדתי זה שהוא לגמרי מדחיק את נושא המיניות, אף אחד לא יבוא ויתווך לך אותו. וכשכבר כן מתווכים,זה too little too late. לכן כל אחד מאיתנו כבר פוגש את זה בנקודה אחרת, וכמובן שמשלל סיבות חלקנו גם מגיעים לכאן
randii
randii • 6 באפר׳ 2025
NATIM כתב/ה:
מנקודת המבט שלי, הכישלון אולי הכי גדול של החינוך הדתי זה שהוא לגמרי מדחיק את נושא המיניות, אף אחד לא יבוא ויתווך לך אותו. וכשכבר כן מתווכים,זה too little too late. לכן כל אחד מאיתנו כבר פוגש את זה בנקודה אחרת, וכמובן שמשלל סיבות חלקנו גם מגיעים לכאן

כמה שאני מחזק את דבריך.
mister z​(שולט)

Re: דתלשיות ובדסמ

mister z​(שולט) • 6 באפר׳ 2025
צור איתן כתב/ה:

אתם חושבים שיש קשר?

על עצמי אני יכול לומר שאין שום קשר בין העולם הדתי שלי לבין המשיכה שלי לכאב של אחרים
וגם בכלליות אני יגיד שגם דתיים הם בני אדם וכל אחד נמשך לדברים מסויימים בדיוק כמו בעולם החילוני
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 6 באפר׳ 2025
יצא לי לחשוב על זה לא מעט. ואני פוגשת כאן שני דברים.

מצד אחד יש את מה ש reasercher כתבה. היכולת לבחון באופן עצמאי את הדרך ואת הערכים שהתוו לי בנעורי אפשרה לי, בסופו של דבר, להסתכל אל תוך עצמי ולברר מהי המיניות והזוגיות שאני רוצה לעצמי.

אבל במובנים אחרים הקשר לדת לא דיכא אותי אלא דווקא הכין אותי להיות שולטת טובה יותר. מה שנשאר בי מהחינוך הדתי הוא שזה לא נכון להתמסר לתשוקות ולהנאות ללא גבולות. יש מסגרת קונסטרוקטיבית שבמסגרתה נותנים דרור להנאות ולתשוקות. גם בלי אלוהים המשיכה לחוויות קצה אינה תמיד בריאה.

בקיצור, אני מתחברת מאוד לחוקים. כשולטת אני לא מתחברת רק לאפשרות "לעשות כרצוני" אלא גם לאפשרות לחוקק חוקים ולשים גבולות, לא רק לפרטנר שלי אלא גם לעצמי. לעצב צורת חיים, עם מסגרת וחוקים, שבה אנחנו יכולים להתממש (ולא רק במיטה).