לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה כל השולטות הצעירות? בוא נדבר דוגרי”

קולר לצווארי
לפני 9 חודשים • 17 באפר׳ 2025

קולר לצווארי • 17 באפר׳ 2025

יאללה, בוא נפתח את זה כמו שזה – בתור נשלט שחרש לא מעט בפורומים, קהילות, צ’אטים ואתרים של BDSM, יש שאלה שתמיד חוזרת לעצמה: למה יש כל כך מעט שולטות צעירות? למה זה תמיד מרגיש כאילו רק הצד הגברי מלא באמביציה לדומיננטיות, בזמן שהרבה נשים צעירות בכלל לא בקטע, או לא נחשפו לעולם הזה כמו שצריך?

אז קודם כל – אני לא אומר שאין. יש שולטות צעירות, ויש כאלה שהן אשכרה עוצמה טהורה, חדות, חכמות, עם טון של נוכחות שגורמת לך להתיישר מבלי שהן יוציאו מילה. אבל הן נדירות. לא בגלל שאין להן את זה. אלא בגלל שהחברה, התרבות, והחרא שכולנו גדלנו עליו – לימדו נשים לחשוב ששליטה זה לא “נשי”, שזה יותר מדי, שזה מוזר, שזה מסוכן או סתם “לא מושך”.

תחשוב על זה – גברים מגיל קטן מקבלים לגיטימציה לרצות “לשלוט”, ליזום, לדחוף, לקחת מה שבא להם. נשים, לעומת זאת? קיבלו על הראש אם הן רק הרימו את הקול. אז זה לא מפתיע שהמון בנות, גם אם הן מרגישות דומיננטיות מבפנים, לא מרשות לעצמן אפילו לדמיין את עצמן שולטות. מקסימום פלירטוט קטן עם הרעיון, ואז מהר להחזיר את זה למגירה.

אבל יש פה גם עוד פן – התפיסה של מה זה “שולטת” בכלל. הרבה פעמים אנשים חושבים ששולטת צריכה להיות סוג של דמות מסרט פטיש – גבוהה, עם שוט, עור שחור, מגפיים עד הברכיים וצחוק מרושע. אבל שליטה זה לא רק לבוש. זה state of mind. שולטת יכולה להיות סטודנטית בת 22, עם ג’ינס קרוע, פרצוף מתוק – אבל כשהיא פותחת את הפה, אתה מרגיש מי הבוסית בחדר.

גם יש נשים צעירות שמתחילות להבין את זה – שמוצאת את הכוח הזה, שלוקחות מקום, שלומדות ליהנות מהדינמיקה – רק שזה תהליך. ובתוך קהילה שגם ככה רוויה בגברים שמחפשים חוויה אולטימטיבית עכשיו ומיד, בלי סבלנות ובלי להבין מה זה בכלל דינמיקה, קל מאוד לבחורה צעירה להירתע.

וכאן בדיוק מתחילה הבעיה – כי שולטת צעירה שבאה לטעום, לנסות, להבין מי היא ומה עושה לה את זה, לא תמיד תקבל מרחב שמאפשר לה להתגלות. במקום זה, היא מקבלת הצפה של הודעות, הצעות, פנטזיות שלא שלה, בלי שאף אחד ישאל אותה בכלל מה בא לה, מה הקצב שלה, מה היא רוצה לבדוק.

ופתאום, המקום שהיה אמור להעצים אותה, נהיה מתיש. שדה מוקשים. היא עוד לא הספיקה להרגיש שולטת על עצמה – וכבר מצופה ממנה לשלוט על אחרים. וכשהיא לא עומדת בסטנדרט של הדומינה “המושלמת” שהעולם יצר, היא בורחת.

וזה עצוב. כי כל שולטת צעירה שבורחת מהסצנה בגלל חוויה גרועה – זה לא רק הפסד שלה. זה הפסד של כולנו. של הקהילה. של הדינמיקה. של הגיוון. של האמת.

אז אולי במקום לשאול “למה אין שולטות צעירות?”, הגיע הזמן לשאול:

• מה אנחנו עושים כדי שהן יישארו?

• האם אנחנו מקשיבים להן באמת?

• האם אנחנו נותנים להן מרחב ללמוד, לגדול, לטעות?

• או שאנחנו פשוט מחכים שהן יתיישרו לפי הפנטזיות שלנו?

והכי חשוב – שאלה אליכם, הקוראים שלי, בלי פילטרים:

אם הייתם שולטת צעירה שנכנסת לסצנה הזאת – איך הייתם רוצים שיתייחסו אליכם?

תענו לי. תגיבו. בלי מסיכות. בלי דמות. תביאו את האמת שלכם.

כי אם לא נתחיל לדבר על זה עכשיו – מתי כן?
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 9 חודשים • 18 באפר׳ 2025
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 18 באפר׳ 2025
אני כבר לא צעירה, אבל הייתי רוצה שלא יראו בי מוצר להגשמת פנטזיה

לצערי, רוב אלו שרואים נשים ככאלה לא טורחים לקרוא פה או בבלוגים אז הסיכוי לשינוי קטן, ועדיין - אנחנו נמשיך להגיד איך כן להתייחס אלינו.

אני כן חושבת שנוסף לחומות ההגנה והסינון שיש פה לכל אישה, אנחנו צריכות גם לתת את חמת הספק ולמי שפונה בכבוד לתת מענה מכבד.
זה לא קל, אני בעצמי חוטאת בזה לא אחת, אבל זה כן משהו לשים לב אליו.

ביום שבו רוב הנשלטים באתר יהיו מהסוג שמחפש להכיר אישה ולא מוצר, שמחפש להגשים את המיניות או את הבדסמ שלהם כאנשים ולא כמו פורנו גרוע - אני מאמינה שנגלה פה לא מעט אוצרות שנפגעו מהיחס המרוחק, מהחומות ומה גננות שיש פה לכל אישה..
כאלה ששווה לתת להם צ'אנס נוסף.
ולצערי כיום מאוד קשה למצוא אותם.

לשולטות צעירות אני אמליץ להתחבר לנשים פה באתר, נשלטות ושולטות כאחד
לא לפחד לשאול ולהתייעץ כי היחס שאתן מקבלות כולנו קיבלנו, כולנו עברנו את הגועל נפש של יחס דוחה מנשלטים במסווה של "אני סוגד לך" וזה תחושה נוראית.
ולא כל הנשלטים כאלה.
    התגובה האהובה בשרשור
קולר לצווארי
קולר לצווארי • 18 באפר׳ 2025
האמת? מה שכתבת נגע בי מאוד, כי זה יושב לי על הלב כבר הרבה זמן.
אני רואה את כל מה שקורה פה – את התחושות של שולטות צעירות שמנסות להיכנס לעולם הזה עם לב פתוח וסקרנות, ובמקום לגלות מרחב תומך, הן פוגשות קיר.

וזה פשוט מבאס. כי מי שמסתכל על עולם השליטה באמת – לא כפנטזיה, אלא כדינמיקה אנושית עמוקה – יודע שאין קשר יותר עוצמתי, יותר רגיש, יותר יפה מהקשר הזה בין שולטת לנשלט.
יש פה מקום לגדילה, להתמסרות, לאמת. אבל כשאין מרחב בטוח, כל זה נזרק לפח.

כואב לי לראות איך דווקא נשים עם פוטנציאל עוצמתי בורחות, לא כי זה לא “בשבילן”, אלא כי אף אחד לא יצר בשבילן מקום ראוי להתפתח בו.
והלוואי שהיה פה אזור סטרילי, נקי, אמיתי – רק לאנשים שבאמת מבינים את העומק של הדינמיקה הזאת, ולא רק באים לממש איזו פנטזיה רגעית על חשבון נשמה של מישהי.

כי בסוף, זה לא יפגע רק בשולטות. זה יפגע בכולנו. גם בנשלטים שמחפשים חיבור אמיתי, גם בקהילה שמאבדת את האיזון והעומק שלה.

אני באמת, באמת הייתי רוצה לראות את זה משתנה.
מעניין מי ירים את הכפפה.
אולי יום יבוא ויהיה באמת מישהו שינסה לשנות את זה .
זה לא קל אבל זה דבר אפשרי מהסיבה הפשוטה של רצון , יש שולטות עם רצון למשהו אמיתי ויש גם נשלטים כאלו. כשזה וזה קיים באופן טבעי אפשר לקדם משהו .
נקווה שמשהו כזה יקרה 🙏
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 18 באפר׳ 2025
טכנית, מרימים את הכפפה.
עושים מפגשים ומאנצים אליהם בד"כ פחות מגיעים מחפשי הפנטזיה. (יש אחד של אורדורה בקרוב)
וגישה של הטרלה כלפי כל שרשור של מחפש פנטזיה - זו לא גישה נחמדה ומלטפת, אבל היא שמה דגל אזהרה עבור השאר ובעיקר משעשעת (אותי לפחות)

איזה כפפה היית רוצה לראות? כלומר, מה השינוי שאתה מחפש שיקרה אנחנו יודעים, כולנו רוצים בו.
אבל איזו פעולה אקטיבית לדעתך צריך לעשות?
כי להגביל את הכלוב אי אפשר, גם שטח סטרילי זה לא משהו שאפשרי במרחב האינטרנטי,
יש קבוצות פייסבוק אבל הן יותר שליטה גברית
פישוטו
פישוטו • 18 באפר׳ 2025
לדברי החכמה של החתולה אוסיף את המסקנה הבאה.

נשים לא צריכות את הכלוב על מנת לחוות בדסמ בפועל.
אולי נעים להן לשתף פה, לכתוב לבלוג, להתייעץ עם חברות.
אבל לפי רוב, הן לא צריכות מרחב קינקי על מנת להגשים פנטזיות קינקיות.

בכמות גדולה של מקרים של היכרויות וניליות, אשה תצליח (אם תנסה) לשכנע גבר שיצרה איתו חיבור להגשים לה פנטזיה.

גם בטינדר, פייסבוק, אינסטגרם נשים דומינטיות יותר בקלות יכוונו את עצמן וההיכרות.
יגששו אם יש סיכוי להכניע את מי שמולן.
באחוז גדול הן גם יצליחו.

אז מי צריך מרחבים קינקים בכדי להכיר ולמצוא חיבור עם נשים קינקיות ובדגש על שולטות?
נכון מאוד...נשלטים.

אנחנו יותר מתביישים להציג את עצמנו בחוץ, לחפש אחר נשים מתאימות בצינורות יותר וניליים.
נשלטים לרוב חיים בחושך ובהסתרה של הפנטזיות שלנו (מגוון סיבות לכך, זה לא נושא הפוסט).

לכן, לא רק שהאשמה על מחסור בצעירות יושבת על הנשלטים ושאר המטרידים פה באתר.
חוץ מזה זו גם אחריות ואינטרס של נשלטים לעשות פה מרחב יותר נעים בשבילן.

כי בסוף הצעירה עם הנטיה הדומיננטית כבר תמצא איזה מישהו שיסור למרותה.
הנשלט שהבריח אותה עם עוד העתק הדבק גנרי - ימשיך "לחפש".
Kind
Kind • 18 באפר׳ 2025
מוסיף למה שפישוטו אמר.
כי מעבר לזה שפורומים ואתרים כמו כאן הם בתכלס בעיקר לנו, הגברים הנשלטים, כי אנחנו אלו שזקוקים למרחב 'הבטוח' הזה.
שבו אנחנו יכולים להיות עצמנו. ולא לשחק דמות שאנחנו לא באמת, איזה גבר-ונילי-ממוצע שמחפש סתם סקס משעמם.

ואולי זו פסימיות ממרום גילי המופלג, אבל זהו העולם. לא חושב שהוא באמת בר שינוי יותר מדי.
יצא לי לא אחת לראות את תיבת ההודעות הנכנסות של שולטות שיצא לי להכיר כאן לאורך השנים.. האמת, רגשות מעורבים.
קצת מביך לראות את זה בתור גבר, בעיקר עצוב האמת, אבל גם קצת משעשע אולי.
זה אפילו לא קשור לשליטה או מיניות, זה המינימום של תקשורת. של להיות בן אדם.
חוסר היכולת לחבר משפט או שניים, חוסר היכולת לפנות בכבוד מינימלי. וגם כמו שאתה כתבת, לא רואים שום בן אדם בכתובת.
זה גם אפילו לא משנה מה התוכן של הפנייה, בעיני לפחות, כמו שזה חשוב הדרך והסגנון שלה.

אי אפשר לצפות מכולם, או אפילו מהרבה, להיות בני אדם נורמליים.
אבל ברמת הפרט, כן אפשר להתמודד נכון יותר עם המציאות הלא נעימה הזו.
כמו לחסום ולהעיף מהדרך כל יצור הזוי, ולתת הזדמנות וכבוד למי שנראה שזה מגיע לו.

ואני חושב שהתשובה באמת פשוטה, שיפנו אליה ממש כאילו היא בן אדם אמיתי.
הלן הדוב
הלן הדוב • 18 באפר׳ 2025
השולטות הצעירות? יושבות על הבר עם הדאדיז שנולדו במאה ה21.

שאלה מפגרת. שליטה באה מבגרות שלרוב האנשים במדינה הזו לצערי אין ובטח שלא לפני גיל 30.

אז מה בעצם השאלה? למה אתה לא מוצא פה שולטות צעירות וחטובות? או הן כאן. ויש גם טובות. רק שלא סביר להניח שתמצא אותן גם אם תחפש.
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 18 באפר׳ 2025
עייפתי מכל הפוסטים האלה, איך לכם לא נמאס?
Donnie​(נשלט)
Donnie​(נשלט) • 18 באפר׳ 2025
מה בדיוק אתה מצפה שיקרה?
ככה בנוי העולם יש אנשים מכבדים ומתחשבים ויש אנשים אנוכיים או חסרי מודעות שגורמים לאחרים להרגיש לא בנוח במקרה הטוב.
אנשים צריכים ללמוד לסנן ולבחור את מי להכניס לחיים שלהם זאת אחת היכולות שהכי חשוב לפתח בחיים.

אין פה "אנחנו", כל אחד הוא אינדיבידואל שמתנהג אחרת ובוודאי שלא אחראי למעשים של אחרים.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
אני לא חושבת שיש פחות שולטות צעירות משום שאין להן סביבה טובה להתפתח.
נשים יכולות להיות דומניננטיות אך לאו דווקא שולטות ויותר נוטות להימשך לגברים שהן תופסות כחזקים, מובילים במיוחד במיטה. בשיח עם נשים וניליות גם מנהלות חזקות. גבר נשלט זה טרן אוף רציני. הצורך לשלוט הוא הפוך מהמצב הנורמטיבי השכיח ונדרש זמן, התפתחות אישית, היכרות עם עצמך, בטחון עצמי, ראש פתוח והיכולת להיות חופשיה במיינד להתנסות. וכל זה בא עם הגיל.
שולטת צעירה שבאה להתנסות גם אם קבלה יחס מזלזל אם זה בוער בה היא כנראה תישאר /תמצא מקום אחר לממש את הצורך משום שהוא לא יעלם אלא רק יתחזק. ואם לא אז כנראה שזה לא מה שבאמת רוצה.
לגבי התנהלות גברים נשלטים בכלוב הדברים ידועים ואני לא צופה שינוי ולא משנה כמה נכתוב כאן על הנושא.