|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
ניוש חיתולים ואיבוד שליטה😧
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
Littlesiss • 25 במאי 2025
היי לכולם,
טוב אז מניושים אני מבין שיש פה, גם אוהבי חיתולים זו כבר פרקטיקה מוכרת. האם יש כאלה שהפטיש משולב? מה לגבי קטטר (בהחדרה עצמית) על מנת לאבד שליטה לחלוטין. להרטיב את החיתול מבלי לחשוב על זה בכלל. מתחברים? יש כאלה שניסו? או שזו פנטזיה שבראש בלבד? (אני מתחבר מאוד לז'אנרים הללו וחדש בתחום החדרת הקטטר, חוויה יוצאת דופן). אציין שאין לי צורך אמיתי בחיתולים ו/או קטטר. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 25 במאי 2025
אני לא בקטע ואין צורך לפנות אלי בנושא - רק אשים אזהרה כללית:
החדרת קטטר - מדובר בהליך רפואי הדורש הכשרה מקצועית מתאימה ועלול לגרום לנזק חמור ובלתי הפיך. תשחקו בטוח. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: אני לא בקטע ואין צורך לפנות אלי בנושא - רק אשים אזהרה כללית:
החדרת קטטר - מדובר בהליך רפואי הדורש הכשרה מקצועית מתאימה ועלול לגרום לנזק חמור ובלתי הפיך. תשחקו בטוח. בהצלחה. לא פניתי אלייך ולא לאף אחד אישית (רק במסגרת הפוסט הנל🙄). בכל מקרה את צודקת ואני מסכים. זה הליך רפואי ולא חף מסיכונים. אבל יש המון הדרכות באינטרנט מאוד מקצועיות. סה"כ לא היה מסובך ולא נורא ולא כואב🤔 מסכים שזה מעט קיצוני. הפנטזיות לוקחות אותנו רחוק😔. |
|
|
| anyzeany |
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
anyzeany • 25 במאי 2025
אני תוהה ככה ביני לבין עצמי מה השלב הבא?
ניתוח ביתי לשינוי מין? סתם ניתוח לב פתוח בשיטת עשה זאת בעצמך? עד כמה אפשר להתערב בביולוגיה של הגוף מבלי שזה יוביל לנזק בלתי הפיך?! |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
anyzeany כתב/ה: אני תוהה ככה ביני לבין עצמי מה השלב הבא?
ניתוח ביתי לשינוי מין? סתם ניתוח לב פתוח בשיטת עשה זאת בעצמך? עד כמה אפשר להתערב בביולוגיה של הגוף מבלי שזה יוביל לנזק בלתי הפיך?! מה ההבדל העקרוני בין קטטר, סאונדינג, מדיקל, מחטים בביצים, אחד שאוהב שדורכים/בועטים לו בביצים, חוקן עם אלכוהול (ראיתי פוסט פה על זה) או כל סטיה/פטיש אחר? לכולם יש את הסיכונים שלהם, אין לנו הסבר למשיכות ולפנטזיות שלנו. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
אגב הכנסת קטטר זו פרוצדורה שאנשים עושים זאת בעצמם בבית (כמובן שמדובר על כאלה שצריכים את זה מסיבה רפואית) הכוונה היא שזה לא מקביל ל"ניתוח שינוי מין ביתי, לב פתוח וכו"
*אכן אם מבצעים ללא ידע יש סיכון לא מבוטל. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
StreetCat(שולטת) • 25 במאי 2025
Littlesiss כתב/ה: אגב הכנסת קטטר זו פרוצדורה שאנשים עושים זאת בעצמם בבית (כמובן שמדובר על כאלה שצריכים את זה מסיבה רפואית) הכוונה היא שזה לא מקביל ל"ניתוח שינוי מין ביתי, לב פתוח וכו"
*אכן אם מבצעים ללא ידע יש סיכון לא מבוטל. איזה כיף לזרוק חלקי אמיתות רק כדי לחזק טענה חלשה בשביל פנטזיה מסוכנת. א. מי שעושה קטטר בבית-עובר הדרכה פנים אל פנים עם רופא או גורם רפואי מסומך, ממש לא סרטונים באינטרנט ב. אחוז הזיהומים והפגעים במקרים כאלה הוא בערך 20-40%, ממש בטוח, מי לא היה רוצה כאלה סיכוים? . (יש גם מקרים של אחוזים נמוכים יותר, אבל עדיין קיים) ג. גם במקרה של שימוש בקטטר בבית לרוב מדובר בתקופה זמנית ולא קבועה, ושוב, עם הדרכה פנים אל פנים ועקב מצב בריאותי הדורש זאת. כן, גם מחטים מסוכן, גם שיבארי, גם קאטינג, גם איפקמט,ממופקציה, בכולם יש סיכון. עבור מחטים - כדאי וצריך לעבור הדרכה *פנים אל פנים* ע"י פרמיק או גורם רפואי מוסמך. אלכוהול לחוקן - מסוכן מאוד ולא מומלץ רפואית, בכלל ריבוי חוקנים עלול לגרום לנזק. קשירת חזה מסוימת - מעלה את הסיכון לסרטן השד בנשים. אם נתחיל למנות כל אקט פיזי ואת הסיכונים הרלוונטים אליו זה לא יגמר. ציינו את הסיכון הקיים באקט שבחרת להעלות, אין פה תחרות מה יותר מסוכן או על מה פחות חופרים בהדרכות. (ואם תפתח עיניים תראה שיש לא מעט הסברים על מפות כאב, על איך להצליף, על איך לטפטף שעווה בצורה בטוחה, הדרכות פנים אל פנים, סטודיו לקשירה שחופרים בו בלי סוף על סיכונים ואיך לטפל במקרים של נזק) אז לא, סרטונים זה לא הדרכה מקצועית לאקט רפואי. פנטזיה זה נהדר המציאות מבאסת. ברוך הבא למציאות. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
StreetCat כתב/ה: Littlesiss כתב/ה: אגב הכנסת קטטר זו פרוצדורה שאנשים עושים זאת בעצמם בבית (כמובן שמדובר על כאלה שצריכים את זה מסיבה רפואית) הכוונה היא שזה לא מקביל ל"ניתוח שינוי מין ביתי, לב פתוח וכו"
*אכן אם מבצעים ללא ידע יש סיכון לא מבוטל. איזה כיף לזרוק חלקי אמיתות רק כדי לחזק טענה חלשה בשביל פנטזיה מסוכנת. א. מי שעושה קטטר בבית-עובר הדרכה פנים אל פנים עם רופא או גורם רפואי מסומך, ממש לא סרטונים באינטרנט ב. אחוז הזיהומים והפגעים במקרים כאלה הוא בערך 20-40%, ממש בטוח, מי לא היה רוצה כאלה סיכוים? . (יש גם מקרים של אחוזים נמוכים יותר, אבל עדיין קיים) ג. גם במקרה של שימוש בקטטר בבית לרוב מדובר בתקופה זמנית ולא קבועה, ושוב, עם הדרכה פנים אל פנים ועקב מצב בריאותי הדורש זאת. כן, גם מחטים מסוכן, גם שיבארי, גם קאטינג, גם איפקמט,ממופקציה, בכולם יש סיכון. עבור מחטים - כדאי וצריך לעבור הדרכה *פנים אל פנים* ע"י פרמיק או גורם רפואי מוסמך. אלכוהול לחוקן - מסוכן מאוד ולא מומלץ רפואית, בכלל ריבוי חוקנים עלול לגרום לנזק. קשירת חזה מסוימת - מעלה את הסיכון לסרטן השד בנשים. אם נתחיל למנות כל אקט פיזי ואת הסיכונים הרלוונטים אליו זה לא יגמר. ציינו את הסיכון הקיים באקט שבחרת להעלות, אין פה תחרות מה יותר מסוכן או על מה פחות חופרים בהדרכות. (ואם תפתח עיניים תראה שיש לא מעט הסברים על מפות כאב, על איך להצליף, על איך לטפטף שעווה בצורה בטוחה, הדרכות פנים אל פנים, סטודיו לקשירה שחופרים בו בלי סוף על סיכונים ואיך לטפל במקרים של נזק) אז לא, סרטונים זה לא הדרכה מקצועית לאקט רפואי. פנטזיה זה נהדר המציאות מבאסת. ברוך הבא למציאות. באמת שלא ברור לי התוקפנות הזאת שלך, כאילו מנסה להוכיח אותי או להסביר לי שזה מסוכן. הרי אמרתי מההתחלה שיש סיכון, שאני מודע אליו וציינתי עוד כלל פטישים שטומנים בהם סיכון. אני לא מתווכח איתך אם זה נכון או לא נכון. (הגישה התוקפנית הזאת והקצת מתנשאת לא תשכנע לעולם אף אחד בשום נושא, רק מרחיקה). לא זרקתי חצאי אמיתות ובטח שלא טענתי שום טענה. אלא הבאתי דוגמאות. שוב אנחנו לא בויכוח ואני לא מנסה לשכנע בכלום, אלא מדיינים. שאלתי את עצמי אם ישנם עוד אנשים שבעניין. אפרופו חצאי אמיתות, לא ברור לי מאיפה הסטטיסטיקה שהבאת. אבל באמת שזה לא משנה. הפנטזיה נהדרת, במקרה שלי גם המציאות כזו. עובדתית ניסיתי. למספר שעות. יותר מפעם אחת. עברתי הכל בשלום. לא ממליץ לאף אחד אחר לבצע זאת כל אחד על אחריותו האישית. אגב, אני כן מתחבט עם עצמי בעניין, אבל הלכתי על זה. חושש? כן, מצטער על כך? ממש לא. ילה פיס אווט. באמת שאם את מתכוונת להמשיך בגישה הזאת, חבל על התגובת המשך. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
25 במאי 2025
Master Bruce{©} • 25 במאי 2025
קראתי "ניוש חתולים" וזה ממש עצבן אותי
זהו, זה כל מה שרציתי להגיד. תמשיכו. |
|