|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
אי שליחת תמונה בחזרה
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
חבר קרוב(שולט) • 1 ביוני 2025
אז ככה – לא פעם יוצא לי לדבר עם מישהי, השיחה זורמת, קצת פלרטוט, קצת אווירה, ואז מגיע הרגע הזה שהיא מבקשת: "תשלח תמונה".
לפעמים גם רומזת שרוצה משהו קצת יותר אישי. אני, בזרימה, שולח. לא משחק משחקים. ואז פתאום – "אה, לא מתאים לי", או שהיא פשוט נעלמת. בלי מילה. כאילו שום דבר לא קרה. מרגיש כאילו ברגע ששלחתי – איבדתי את כל הקלפים. אני חשוף, היא כלום. וזה קורה יותר מדי. נהיה כבר דפוס. כאילו יש מי שנהנות רק מלראות מי נופל במלכודת. ואגב – רק כדי לשים דברים בפרופורציה: אני לא איזה דוגמן אינסטגרם, אבל אני גם לא מכוער. יש לי שיער מלא, מראה טוב, פשוט בלי קוביות בבטן. לא ביג דיל. אני משתף לא כדי להתלונן אלא באמת לשמוע – אתם שולחים ישר? מחכים? מתעלמים? ויש פה מישהי שיכולה להסביר מה הולך? למה לבקש אם מראש אין רצון או כוונה להחזיר? מרגיש שאני לא היחיד שנופל בזה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
NobleSavage • 1 ביוני 2025
לא הבנתי.
איך תעזור לך תמונה של מישהי שהרגע הצהירה שהיא לא מעוניינת? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
unknownme • 1 ביוני 2025
אז אל תשלח ובוא תבין שמפה אחוזים ממש ממש אפסיים מוצאים קשר אמיתי. כי משני הצדדים יש פה מלא זבל. הדרך הנכונה זה להגיע לאירועים או למאנצים ושם יכירו אותך חבר מביא חבר ואתה בפנים עם הרבה אופציות אמיתיות.
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
ivy sweet(נשלטת) • 1 ביוני 2025
תשלחו יחד תמונה מתפוצצת וככה אף אחד לא ירגיש ״חשוף״.
|
|
|
| הרץ במבוך(שולט) |
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
הרץ במבוך(שולט) • 1 ביוני 2025
וידיאו
|
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
גולוסקלפרה(נשלט) • 1 ביוני 2025
אני לא שולח תמונה (למעט תמונת גב שיש לי בפרופיל).
אם יש תקשורת טובה כאן אז שיחה ומשם פגישה. בעיניי שווה לשני הצדדים, גם אם המראה עלול להיות מאכזב וממילא, תמונה הרבה פעמים לא משקפת את האדם באמת. |
|
|
| הטופר המפשר |
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
הטופר המפשר • 1 ביוני 2025
תראה, אני דווקא חושב הפוך, כדאי לך אולי לשלוח תמונה לפני השיחה או בהודעה הראשונה. מה כבר יש לך להסתיר בהודעה ראשונה? כן, כולנו "קצת שטחיים". אם המראה שלך לא מוצא חן בעינייה זה לא משנה כמה אדם נפלא אתה, פשוט אין משיכה ובזה נגמר העניין. זה אגב נכון לדעתי לשני הצדדים. אולי כך היית נמנע ממפח הנפש של שיחה ואז התעלמות כי אתה פשוט לא הטעם שלה.
ואכן כפי שציינו כאן, תמיד עדיף מפגש בלתי אמצעי וכו' מאשר דרך הנט, למרות שמה לעשות גם אני באופן אישי לא מת על מסיבות ואירועים קהילתיים. אז זה מה יש. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
shirazbar(שולטת) • 1 ביוני 2025
בלי תמונה אי אפשר להתקדם מבחינתי.
שלחת ואין התאמה אז למה קריטי לך שהיא תשלח גם. יש שתי אפשרויות ;היא שולחת והיא לא הטעם שלך או שהיא שולחת והיא כן הטעם שלך. זה לא מקדם אותך במאומה. למעט מקרים שמישהי רואה תמונה ולא מגיבה אפילו שזה לא מכבד, לא רואה כאן בעיה. אם חשוב לך הדדיות תתעקש על תמונה מראש. יתכן שתפסל רק על זה אבל לפחות לא תרגיש ש"נפלת" |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 1 ביוני 2025
להיעלם ככה סתם אחרי שהצד השני שלח תמונה זה באמת לא בסדר מהרבה בחינות, ביניהן מה שכתבת.
אני חושבת שזה בהחלט משהו לדבר עליו לפני ששולחים תמונה, לא לשלוח מתוך מחשבה שהצד השני ישלח גם למרות שלא דיברתם על זה שברור שזה יהיה הדדי, ולתקשר לגבי זה שלא נעלמים אחרי השליחה בלי לכתוב כלום גם אם אחד הצדדים חושב שלא מתאים בעצם. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
לפני 8 חודשים •
1 ביוני 2025
bigdawg(נשלט) • 1 ביוני 2025
אין לך שום קלפים.
היא לא מעונינת בך. אם היא היתה מעונינת היית מקבל תמונה שלה. חוץ מלספק ייצר סקרנות של לראות את הפרצוף של הבחורה שלא בא לה עליך, אין לזה שום משמעות. תגיד תודה שהיא חתכה את זה במקום ולא משכה אותך באף וביזבזה לך את הזמן ונתנה לך לפתח רגשות ופנטזיות למשהו שלא ייקרה. וקח בחשבון שבתמונות הרבה לא עובר, לטובה ולרעה, ככה זה במפגשי און ליין. רוצה ליצור משהו אמיתי כמו פעם, אין מנוס מלהגיע למפגשים חברתיים פנים מול פנים. |
|
|