שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

משתה שפחות

יסמין אבו פרחה​(נשלטת)
לפני 7 חודשים • 19 ביוני 2025

משתה שפחות

אני רוצה לארגן לו ערב שפחות כמו בפוסט שלמטה.

אבל לנסות למלא חדר בזרות נשמע לי גם קריפי וגם מעפן. אני רוצה לרכז נשים שכבר יודעות מה ואיך הוא אוהב, שאכפת להן ממנו ומהאושר שלו. הוא אומר שנשים לא באמת מעוניינות לחלוק ככה גבר שהן היו פעם\עדיין מאוהבות בו, ושאף אחת לא תגיע.

מה אתן חושבות? הייתן משתתפות בערב כזה? אם נגיד מישהו מהעבר שלכן, שנגמר בניכם טוב היה מזמין אתכן לדבר כזה, זה היה נשמע לכן כיף? או רק ייסורים וקנאה?

https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=184113&postid=1712454
Redcaffeine
Redcaffeine • 19 ביוני 2025
תלוי - אם נגמר בטוב, אם לא היה יותר מדי רגש, יש אנשים מסויימים (יותר נכון, יכולה לחשוב על אחד ספציפי) שהייתי מגיעה לערב כזה בשבילו, בלי שזה היה מוזר או מכאיב לי.

מצד שני, כקונספט של ערב, זה לא הקאפ אוף טי שלי.
hell queen​{S}
hell queen​{S} • 19 ביוני 2025
לא ייסורים וקנאה אלא שעמום גדול
    התגובה האהובה בשרשור
יסמין אבו פרחה​(נשלטת)
Mazzikin כתב/ה:
השייח שלך זה גואל רצון?

נראה לי שאני מנסה להפוך אותו לכזה.
את הכריזמה יש לו, רק את המוסר צריך לדרדר icon_smile.gif
Blonde
לפני 7 חודשים • 25 ביוני 2025
Blonde • 25 ביוני 2025
זה נשמע קצת משעמם למען האמת, אולי נגיד שתי נשים על גבר אחד זה יכל להיות יותר אטרקטיבי, ככל שהמס עולה ככה זה נהיה משעמם יותר בעיני
יסמין אבו פרחה​(נשלטת)
Blonde כתב/ה:
זה נשמע קצת משעמם למען האמת, אולי נגיד שתי נשים על גבר אחד זה יכל להיות יותר אטרקטיבי, ככל שהמס עולה ככה זה נהיה משעמם יותר בעיני

גם אם יש חיבור טוב בין הנשים? מתלבשות, מתארגנות ביחד, שותות יין לפני, עושות צחוקים?
דמיינתי אווירה אירוטית נעימה כזו, שיש גם בין כל השפחות.
שואלת סתם מסקרנות, לא מנסה לשכנע אף אחת.
כבר הבנתי שזה כנראה לא הקטע של רוב הנשים.
Blonde
Blonde • 25 ביוני 2025
יסמין אבו פרחה כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

גם אם יש חיבור טוב בין הנשים? מתלבשות, מתארגנות ביחד, שותות יין לפני, עושות צחוקים?
דמיינתי אווירה אירוטית נעימה כזו, שיש גם בין כל השפחות.
שואלת סתם מסקרנות, לא מנסה לשכנע אף אחת.
כבר הבנתי שזה כנראה לא הקטע של רוב הנשים.

לכן אמרתי שזה כן יכול לעבוד עם שני נשים או שלושה, מעבר לזה, זה מאבד אינטימיות, רוב הנשים שאני מכירה, אוהבות אינטימיות וקרבה, ויעדיפו להכיר את הנשים ולא דווקא את הגבר, לכן ריבוי נשים יכול מהר מאוד ללכת לאיבוד וליצור תחושה של פספוס, כי כמובן זה ערב שהוא ארוטי גם בין הנשים, אז כמובן שזה יהיה דגש יותר על הנשים ופחות על הגבר, הגבר זה רק תוספת, ככה אני תופסת את זה בעיני
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 25 ביוני 2025
כשולט, זה נשמע לי משעמם לגמרי.
אם נשלטת היתה מארגנת לי משהו כזה, הייתי מודה מאד לכולן, שולח אותן הביתה חוץ מאת המארגנת, שהייתי מסביר לה שאני מאד מעריך את הסנטימנט, אבל שזה בדיוק הפוך ממה שאני אוהב או רוצה....