|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
תזמוני סשנים
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 28 ביולי 2025
נאלצתי לבטל אופציה לסשן כי הגוף שלי בתקופה הזו של כמה ימים לפני, שהכל מרגיש קצת כאוב ונפוח ורגיש יותר.
זה גרם לי לתהות איך אחרות כאן מתנהלות סביב זה? מלכתחילה קובעות סביב תקופת הביוץ? פשוט מקבלות את זה שיכאב יותר מהרגיל? מבקשות גישה יותר עדינה? בכלל, כמה מקום ההתנהלות סביב ציר הזמן של הגוף תופסת בדינמיקה ביניכן? |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2025
מעדכנת מראש שזה המצב ואז לוקי ואני עושים סשן עדין יותר (עכשיו זה הרבה יותר מורכב אז אני מתייחסת יותר לעבר כאן)
עם פרטנרים אחרים - תלוי מאוד מי היה הפרטנר שלי באותו הזמן |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Re: תזמוני סשנים
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 28 ביולי 2025
Sirene כתב/ה: נאלצתי לבטל אופציה לסשן כי הגוף שלי בתקופה הזו של כמה ימים לפני, שהכל מרגיש קצת כאוב ונפוח ורגיש יותר.
זה גרם לי לתהות איך אחרות כאן מתנהלות סביב זה? מלכתחילה קובעות סביב תקופת הביוץ? פשוט מקבלות את זה שיכאב יותר מהרגיל? מבקשות גישה יותר עדינה? בכלל, כמה מקום ההתנהלות סביב ציר הזמן של הגוף תופסת בדינמיקה ביניכן? זה ידוע שלקבוע זמן לסשן זו בעיה וזו הסיבה מספר 1 לפירוק קבוצות... אה, רגע, את מדברת על הסוג האחר של המילה סשן... טוב, פאק איט, זה עדיין נכון. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 ביולי 2025
כשאני בעצבים של pms זה הזמן שאני הכי רוצה סשן. כי אני עצבנית. וזה בערך הדבר היחיד שמרגיע אותי 🙂
אכן יותר רגישה לכאב בימים האלה אבל זה לא ממש אישיו כי גם בלי השינויים ההורמונליים אני לא מתחייבת לרף ספציפי. אז פשוט מעדכנת את בעלי בזמן אמת על המצב שלי כמו בכל יום אחר. כלומר, אומרת אם זה יותר מידי וכאלה. רק עם הציצים זה ממש אישיו, יש ימים שאני לא יכולה לשאת כאב בשום חלק שלהם. אבל זו לא סיבה לבטל דייט. פשוט מבקשת שלא יכאיב לי בחזה היום והוא מבין. הדבר היחיד שיגרום לי לבטל זה אם ממש לא בא לי בכלל שום דבר. אחרת זה נראה לי סביר לעדכן על מצבי ולקבל התחשבות. סף כאב נמוך יותר זה יתרון או חיסרון? תלוי בטעם של השולט אולי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 28 ביולי 2025
יולי Yuli כתב/ה: כשאני בעצבים של pms זה הזמן שאני הכי רוצה סשן. כי אני עצבנית. וזה בערך הדבר היחיד שמרגיע אותי 🙂
אכן יותר רגישה לכאב בימים האלה אבל זה לא ממש אישיו כי גם בלי השינויים ההורמונליים אני לא מתחייבת לרף ספציפי. אז פשוט מעדכנת את בעלי בזמן אמת על המצב שלי כמו בכל יום אחר. כלומר, אומרת אם זה יותר מידי וכאלה. רק עם הציצים זה ממש אישיו, יש ימים שאני לא יכולה לשאת כאב בשום חלק שלהם. אבל זו לא סיבה לבטל דייט. פשוט מבקשת שלא יכאיב לי בחזה היום והוא מבין. הדבר היחיד שיגרום לי לבטל זה אם ממש לא בא לי בכלל שום דבר. אחרת זה נראה לי סביר לעדכן על מצבי ולקבל התחשבות. סף כאב נמוך יותר זה יתרון או חיסרון? תלוי בטעם של השולט אולי הייתי סקרנית אם יהיו חוויות גם לכיוון הזה! |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
28 ביולי 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 28 ביולי 2025
כנשלטת זה פחות משנה לי, כי אני pain slut. כשולטת השמועות טוענות שאני הרבה יותר מרושעת ואכזרית כשאני במחזור.
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
StreetCat(שולטת) • 29 ביולי 2025
אני מאוד שמה לב לגוף שלי בזמן סשן, ואם ארגיש שכואב לי מידי או לא טוב לי פיזית - אעשה סשן אחר, או אבטל ונעשה משהו אחר יחד.
ואני מצפה מהצד השני לעדכן אותי אם המצב הפיזי בעייתי מכל סיבה שהיא. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
Sirene(נשלטת) • 29 ביולי 2025
Black Lotus כתב/ה: כנשלטת זה פחות משנה לי, כי אני pain slut. כשולטת השמועות טוענות שאני הרבה יותר מרושעת ואכזרית כשאני במחזור.
מעניין ממש! גם מה שכתבת על הכאב (כי מבחינתי בתקופה הזו הכאב פחות נעים/מגרה/כל מונח אחר שמסביר את הקשר בין כאב לגירוי), אבל גם ההשפעה על השליטה שלך. כאילו, הגיוני מן הסתם. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 29 ביולי 2025
Sirene כתב/ה: Black Lotus כתב/ה: כנשלטת זה פחות משנה לי, כי אני pain slut. כשולטת השמועות טוענות שאני הרבה יותר מרושעת ואכזרית כשאני במחזור.
מעניין ממש! גם מה שכתבת על הכאב (כי מבחינתי בתקופה הזו הכאב פחות נעים/מגרה/כל מונח אחר שמסביר את הקשר בין כאב לגירוי), אבל גם ההשפעה על השליטה שלך. כאילו, הגיוני מן הסתם. למען הגילוי הנאות אציין שנדיר שאני סובלת מ-PMS או מכאבי מחזור. החזה שלי יותר רגיש בתקופה הזו, אבל זה יתרון |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 5 חודשים •
29 ביולי 2025
nomii{Ashenn} • 29 ביולי 2025
מצטרפת למה שיולי אמרה - אני לעולם לא מתחייבת מראש לסף כאב מסויים.
מה אם התחייבתי למשהו מראש ואז עליתי על אוטובוס אל השולט שלי, ובדרך קיבלתי בשורה מעציבה ועכשיו כבר לא מתחשק לי ברוטאלי ויותר מתאים דדלג? באופן כללי אנחנו כאנשים משתנים מרגע לרגע וזה חשוב לכבד את הצרכים של הגוף שלך בכל רגע. אני חולה במחלה כרונית שעשויה להשפיע עליי מרגע אחד לרגע הבא, ולכן אם התחייבתי לכאב עכשיו לא בטוח שאוכל לעמוד בו מחר, כשנגיע למעמד הסשן. בדינמיקה שלי ושל החבראדון, אם סף הכאב שלי עלה אני לא מבקשת להנמיך אלא רק מיידעת אותו. זה מאפשר לו לדעת שמכה שהייתי מדרגת 3 בסולם כאב ביום רגיל היום נחשבת ל-6. בדינמיקה שלנו מותר לו גם ללכת ל-100 אם הוא רוצה, אבל חשוב שידע שהוא ב-100 ולא יחשוב שהוא ב-10 כמו ביום רגיל. אני גם נמצאת במערכת יחסים יציבה, זה עשוי להיראות אחרת במפגשים מזדמנים, אבל גם אז הדבר היחיד שאני יכולה להבטיח הוא שאני אגיע - השאר דינמי. |
|
|