סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתם נחשפים לפרופילים מעניינים?

olivia r​(נשלטת)
לפני 5 חודשים • 1 באוג׳ 2025

איך אתם נחשפים לפרופילים מעניינים?

olivia r​(נשלטת) • 1 באוג׳ 2025
בהמשך לדיונים שעלו לאחרונה על מהות הכלוב והאם הוא בית לקהילה, מנגיש מידע, או אתר היכרויות, ומכיוון שפונקציית ההיכרויות היא אחת העיקריות כאן אם לא ה-, מסקרן אותי לדעת - איך אתם בעיקר מוצאים את ה pull שלכם למי לפנות? בבלוגים? בפורום? בלוחות? בצ'אט? הכל מהכל? עושים חיפוש חברים לפי חיתוך פרמטרים מסוים ומתחילים לעבור אחד אחת?
אני: בתקופות שהייתי ב discovery mode נחשפתי לפרופילים מעניינים בעיקר דרך הבלוגים. לצערי ממש מעט מהחברים באתר כותבים לבלוג, וזה מרגיש כאילו כמעט תמיד אותם פרופילים כותבים ושנדיר להתקל במישהו שעוד לא קראתי אותו.
(אני חושבת אגב שגם אם מישהו היה כותב פעם בשבוע שבועיים, הייתי נתקלת בבלוג שלו בתקופות עניין).
אז איך אתם בעיקר מוצאים פרופילי עניין?
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 1 באוג׳ 2025
לוחץ על מי שמחובר רנדומלית
Sirene​(נשלטת)
Sirene​(נשלטת) • 1 באוג׳ 2025
דרך הלוחות כשהייתי מעוניינת לפגוש מישהי למטרת סשן, דרך הבלוגים לחברויות שנוצרות יותר אורגנית. ולעיתים קרובות נכנסת למשתמשים שמגיבים אצלי או אצל חברות שלי.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 1 באוג׳ 2025
בלוגים והתגובות להם. (אלי ואצל בלוגים אחרים שאני קוראת)
גם אם אראה תגובה מעניינת בפורומים אכנס לקרוא את הבלוג.

מידי פעם בצ'ט אני מגלה אדם מעניין דרך שיחה, אבל כיוון שזה נמחק ואני שוכחת בערך דקה אחרי שהשיחה נמחקה זה לא מחזיק מעמד.
    התגובה האהובה בשרשור
babywolf
babywolf • 1 באוג׳ 2025
דיונים פה. צ'אט מדי פעם. תגובות בבלוג שלי..
Redcaffeine
Redcaffeine • 1 באוג׳ 2025
דרך הבלוגים. ולפעמים אם יש תגובה מעניינת בפורום, גם עוברת על הפרופיל. הקשרים שהפכו המשמעותיים, בין אם חבריים או זוגיים, תמיד התחילו מהיכרות די אורגנית דרך הבלוגים.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 1 באוג׳ 2025
בעיקר דרך תגובה או לייק שלהם בבלוג שלי.

תגובה נבונה או שנונה בפורום גם יכולה לעבוד. ולפעמים נכנס לבלוגים אקראיים שמשהו בהם מסקרן אותי.
חתולה חמודה​(נשלטת)​{משוייכת}
בלוגים.
רק בלוגים.
צורת כתיבה מעניינת וסוחפת ולא רק גיפים של איברים רנדומלים.