|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
עזה
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
פותחת מוסך(שולטת) • 4 באוג׳ 2025
נכון להיום, בלי להתייחס עד כמה שניתן לעבר, האם לדעתכם נכון לכבוש את עזה? המדיה מציגה שיקולים שונים ואף מנוגדים. מתחילת המלחמה אני קוראת להחזרת החטופים, גם אם התנאי הוא הסכם הזוי. קודם כל שיחזרו, אח"כ נכנס בהם בראבקום, גם ככה רוב העולם נגדנו.
במצב הנוכחי אני בסימן שאלה. עושה רושם שלא משנה מה יקרה במישור המדיני אין עם מי לשאת ולתת. עזה היא קן צרעות וחמאס משתמש באזרחים לצרכיו. חיי אחינו החטופינו וחיילנו הגיבורים מהווים בהחלט שיקול דעת, השאלה אם יש ברירה? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Venus in Furs • 4 באוג׳ 2025
לא, לא נכון לכבוש את עזה. המלחמה הזו נכשלה ביום בו התחילה.
נכון לכונן הסכם הפסקת אש וסיום המלחמה, להציל את כל מי שעוד אפשר ולאחר מכן לחתור להסכם שלום אזורי. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
איתר(נשלט){דייאנה} • 4 באוג׳ 2025
אני חושב שאנחנו בחור שאי אפשר לצאת ממנו
לכבוש נראה לא ראליסטי ושמירה כל הכיבוש הזה גם לא אבל באותו זמן זה עדיף מלא לעשות כלום ולקחת את הדיל ההזוי הזה |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 4 באוג׳ 2025
אני בטוח שהפורום של הכלוב זה המקום שבו החלטות שכאלו מתקבלות
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
-wintermute- • 4 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני בטוח שהפורום של הכלוב זה המקום שבו החלטות שכאלו מתקבלות
עם איך שנראה הקבינט, לך תדע |
|
|
| anyzeany |
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
anyzeany • 4 באוג׳ 2025
מה שצריך, זאת עצומה של אומנים גרייטריים, יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל אביב, שמעולם לא שירתו בצבא. ואם הם כן שירתו, זה היה בלהקה צבאית או דובר צה"ל או גלי צה"ל.
כי בפשעי מלחמה, הם באמת מבינים. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
פותחת מוסך(שולטת) • 4 באוג׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: אני בטוח שהפורום של הכלוב זה המקום שבו החלטות שכאלו מתקבלות
השיח בוודאות יותר אינטיליגנטי מבכנסת |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Snitch • 4 באוג׳ 2025
|
|
|
| מדען גרעין |
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
מדען גרעין • 4 באוג׳ 2025
anyzeany כתב/ה: מה שצריך, זאת עצומה של אומנים גרייטריים, יושבי בתי קפה פלצניים בצפון תל אביב, שמעולם לא שירתו בצבא. ואם הם כן שירתו, זה היה בלהקה צבאית או דובר צה"ל או גלי צה"ל.
כי בפשעי מלחמה, הם באמת מבינים. הם לא "מבינים" בפשעי מלחמה, הם פשוט נגד פשעי מלחמה ומה שקורה בעזה זה פשעי מלחמה. על מה אתה מתאונן בעצם? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
4 באוג׳ 2025
Agate • 4 באוג׳ 2025
מזעזע אותי כל פעם מחדש לקרוא דעה של אנשים שמתעקשים לעשות שלום עם פלסטינים וחמאס, בלי שהם מקשיבים מה הפלסטינים וחמאס אומרים.
הם לא רוצים שלום הם לא רוצים להכיר במדינת ישראל הם רוצים בחיסול של מדינת ישראל ויהודים הם כותבים מסמכים, משתמשים בספרים, מחנכים בבתי ספר לשנאה והשמדת יהודים. ומי שכן רוצה שלום? מזמן עזב את עזה, כדי לחיות בשלום עם כל העולם רחוק מחמאס ופתח. |
|
|