| HeatCliff(נשלט) |
לפני 5 חודשים •
16 באוג׳ 2025
נפיחות בסשנים של ישיבה על הפנים – טאבו או חלק טבעי מהחוויה?
לפני 5 חודשים •
16 באוג׳ 2025
HeatCliff(נשלט) • 16 באוג׳ 2025
היי לכולן ולכולם,
רציתי להעלות כאן נושא שלרוב נשאר באוויר (תרתי משמע) ואף אחד כמעט לא מדבר עליו – הנושא של נפיחות בזמן סשנים של ישיבה על הפנים. כידוע, הסיטואציה עצמה כבר מאוד אינטימית וחושפנית, אבל לפעמים הגוף פשוט עושה את מה שהגוף עושה – ומשחרר "ברכה" קטנה, במיוחד במנחים מסוימים או כשיש לחץ על אזור הבטן. השאלה שלי היא – איך אתן רואות את זה? האם מדובר ב"פדיחה" שצריך להתעלם ממנה? משהו שצריך להימנע ממנו בכל מחיר? או שאולי זו הזדמנות להפוך משהו שנתפס כלא נעים – לחלק מהדינמיקה, אפילו לקינק ייחודי בפני עצמו? מה אתן עושות/אתם עושים? צוחקות וממשיכות? מתעלמות כאילו כלום לא קרה? או שאולי… יש מי שבשבילו זו בכלל הדובדבן שבקצפת? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 17 באוג׳ 2025
יש לי ניסיון רב שנים.
מעולם לא קרה לי דבר כזה. אולי זה שכיח אצל כאלו עם פטיש ספציפי לזה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
שנאוצר(נשלט) • 17 באוג׳ 2025
אני מישהו עם ממש פטיש ומשיכה לנושא.
מבחינתי שהיא תפליץ כשהיא יושבת לי על הפנים, שתפליץ עלי בזמן הסשן ושתפליץ כשהיא רואה טלוויזיה ואני עושה לה מסאז׳ ברגליים. בכל זאת היא מלכה והיא לא צריכה להריח את זה ובשביל זה אנחנו הנשלטים שם❤️ |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 17 באוג׳ 2025
bondman כתב/ה: יש לי ניסיון רב שנים.
מעולם לא קרה לי דבר כזה. אולי זה שכיח אצל כאלו עם פטיש ספציפי לזה. פטיש אצל הנשים או אצל הגברים? כי גם נשים מפליצות, אני יודעת מפתיע. אבל גם שולטת עכזרית היא בעלת מערכת עיכול אנושית. האם אנחנו משתדלות כך שנשחרר אותם לא על הפנים שאנחנו יושבות עליהן? אני כן, אחרות? משערת שכן. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
unknownme • 17 באוג׳ 2025
יש קטוגריה שלמה של fart fetish.
אפילו לואיס סי קיי יש לו קטע סטנדאפ על זה. בקיצור אם כבר לכו עם זה עד הסוף |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
17 באוג׳ 2025
פישוטו • 17 באוג׳ 2025
סקס זה לא פורנו סטרילי עם מאפרות, קאטים ונערות עם מגבות שמנקות זיעה בין אקט לאקט.
לפעמים בורחים נאדים, גרעפים, אפצ'ים. יש גם נוזלי ומיצי גוף, וקולות מוזרים של 2 גופות מזיעות ומתגפגפות. אפשר להשתדל לשמור על דברים נקיים ככל האפשר, זה מעיק ומסיח דעת בעיניי. תאונות קורות גם ככה ועדיף לעצור לצחוק רגע אם זה מוציא מהמיינדסט. לנסות להשתחרר ולא לעשות מכל נפיחה או פוטנציאל אליה סיפור עוד לפני שמתפשטים. סקס זה לא נקי ברמת חדר ניתוח. לא צריך להתרגש מכל שערה לא במקום, פלוץ או מכל חצ'קון. זה אנושי, זה בין בני אדם.. דברים קורים. יכול לאמר שהדוגמה מהשרשור קרתה לי כבר לפני כמה שנים. באמצע סשן פייסיטינג ואדגינג ברח לה אחד. לרגע היינו בשוק, היא ניסתה לשחק אותה כאילו התכוונה. אני נקרעתי מצחוק עד שהיא צחקה ביחד איתי. התפרקה המבוכה וחזרנו לזה, בנינו את הסשן חזרה בלי להתבלבל בכלל. |
|
|
| nature child |
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
19 באוג׳ 2025
nature child • 19 באוג׳ 2025
האמת שאני ממש נדלק מזה שהיא מפליצה כשהיא יושבת לי על הפנים
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
טרנטינו(נשלט) • 20 באוג׳ 2025
בתור אחד שהפנים שלו משמשות כסא באופן קבוע, זה קרה לי פעם אחת רק עם חברה מהתיכון. כן מזמן
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
20 באוג׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 20 באוג׳ 2025
אז מסתבר שאני בר מזל.
מעולם לא קרה לי מקרה כזה. |