אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אז מי אמור לשלם בדייט?

Fuck You
לפני 4 חודשים • 12 בספט׳ 2025

אז מי אמור לשלם בדייט?

Fuck You • 12 בספט׳ 2025
ראיתי היום איזה וידאו עם מישהי שיצא לדייט, הבחור ביקש ממנה להשתתף איתו חצי חצי בתשלום,וכשקיבל סירוב לעלות אליה הביתה ״לקפה״ אמר כי אם הוא היה משלם היא כן הייתה צריכה להסכים לעלות איתו הביתה…
השאלה הכי מורכב בעיניי…
מד דעתכם?
מי אמור לשלם בדייט?
כשאתן יוצאות לדייט האם אתן מרגישות בנוח עם גבר מציעה לשלם חצי חצי ?
ושאלה נוספת לגברים בלבד, האם אתם באמת מצפים ל״פרס״ אם אתם משלים את החשבון בדייט ?
בגדול השאלות שלי הן בעיקר על הדייטים הראשוניים .
מחכה לתגובות 👇👇👇👇👇
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 12 בספט׳ 2025
אני לעולם לא עושה דייט בסקס ראשון
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
היה לי פוסט לפני איזה שבוע שכתבתי על הנושא:

"אתה הגבר ואני האישה אז אתה תשלם עלי"

אני סולדת מהגישה הזו
כן, קרו לי מקרים שהתעקשו לשלם עלי וכיבדתי גם את זה
אבל לרוב, אני אוהבת לשלם חצי חצי או כל אחד.ת משלם.ת על מה שהוא/היא הזמין.ה
אפילו יצא לי להזמין לארוחה בעצמי (בעיקר כשזה מצב שאותו שולט מגיע מרחוק לחיפה)
אז לא, אצלי הגישה הזאת לא קיימת
בעיניי, משלמים פשוט לפי מה שמסכמים

ולרוב (אצלי)?

זה פשוט חצי חצי
EL PATRON​(שולט)
EL PATRON​(שולט) • 12 בספט׳ 2025
גבר צריך להיות גבר וג׳נטלמן!
גבר צריך לשלם בדייט ראשון וגם בכמה אחרי!
לא, מה הקשר פרס? לעלות הביתה? ממש לא. בטח ובטח לא בגלל שהוא שילם!
כחש​(נשלטת)
כחש​(נשלטת) • 12 בספט׳ 2025
גבר לא ״אמור״ לשלם עליי כשאנחנו יוצאים, אבל מעולם לא מצאתי את עצמי בדייט ולא אמצא את עצמי עם גבר שמבקש לשלם חצי חצי.
תמיד הצעתי לשלם, כשידעתי שלא יהיה לזה המשך אף התעקשתי (ממש התעקשתי) ומאה אחוז מהמקרים סורבתי אז לא יודעת לומר מה הייתה התגובה שלי אם היה נאמר לי חצי חצי. מניחה שהייתי אומרת: אין בעיה, מוסיפה את הטיפ וכתוצאה מזה הגבריות שלו הייתה יורדת בעיניי.

ואני יודעת שהפנית את השאלה לגברים אבל אענה מהצד הנשי: אבוי לכל בנאדם, גבר או אישה, שיחשבו שעל איזושהי מחווה ״מגיע״ להם משהו. בעיטה באזורים המוצנעים זה מה שמגיע למי שמחזיק בגישה שכזאת.
    התגובה האהובה בשרשור
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 12 בספט׳ 2025
בדייט הראשון שלי עם בעלי היום, התעקשתי לשלם חצי-חצי בקטע לגמרי פמיניסטי.

חברה אמרה לי שמאוד חשוב לנסח בינינו מההתחלה את חלוקת הכוחות וזה וזה.

זאת הייתה בערך הפעם היחידה והאחרונה ששילמתי על משהו.
פישוטו
פישוטו • 12 בספט׳ 2025
מי שהזמין
NobleSavage
NobleSavage • 12 בספט׳ 2025
על dine and dash שמעת?
shiningstar
shiningstar • 12 בספט׳ 2025
ראיתי את הפוסט המדובר, ואני מסכימה עם המסר שהבחורה העבירה שם:
לא מעוניינים להמשיך - חצי חצי, אין סיכוי שאתן לגבר לשלם עליי.
רואים פוטנציאל - כן אתן, ועדיין אציע חצי חצי. טיפה אתבאס אם יסכים אבל אמשיך ולא אשלול..

אבלללל, גבר שחושב שזה שהזמין אותי למשקה או ארוחה יקבל משהו, זה פשוט הזוי ומצחיק.
באמת נראה לכם שזה מה שקונה אותנו?!

גברים יקרים - נשים מקבלות הצעות גם של 2000,ו3000 ש"ח לכמה שעות. ואנחנו מסרבות. אז בשביל פאקינג ארוחה ב100 שקל?! נרגיש שאנחנו חייבות משהו?!
אלו הגברים הכי נחותים שיש.
Sirene​(נשלטת)
Sirene​(נשלטת) • 12 בספט׳ 2025
מסכימה עם פישוטו.
ובכלליות, לדעתי עדיף לדבוק בקפה בדייט ראשון. כשיוצאים ל 2-3 דייטים ראשונים בשבוע, סכומים של כל דבר יותר מזה יכולים להצטבר.

לא יצא לי שיבקשו ממני לשלם חצי חצי, ומודה שזה כנראה היה מוריד לי. לא בגלל הכסף, אלא בגלל המוסכמה החברתית והתחושה שאם מישהו בחר ללכת נגדה דווקא בדייט איתי אומרת שאני כנראה לא מספיק אטרקטיבית בעבורו.

היה לי נוח כשהבחור שילם על הדייט הראשון (וכמובן תמיד יש את התנועה של להוציא ארנק וכו') ואז הוא אמר לי "לא צריך, בדייט הבא תשלמי את." כי כמו שפרלין אמרה, זה מוריד את העניין של יחסי הכוחות מהפרק, וגם נותן אישוש שיש עניין בדייט שני. ואז אם אני לא מעוניינת בדייט שני אפשר להתעקש על לשלם חצי חצי.

דווקא כשניסו להרשים אותי עם לזרוק הרבה כסף על דייט ראשון לא המשכתי את זה. קודם כל, כי זה מראש נתן לי תחושה שאנחנו לא מתאימים כי אנחנו לא נמצאים באותו מקום מבחינת התנהלות פיננסית, וגם לא המשיך לסקס כי ברגע שמדובר בהוצאה גדולה הרעיון של "אה צריך לפצות אותו" עולה, אז פשוט החלטתי שאני בכלל לא שוקלת את זה וחוזרת תמיד הביתה אם מדובר במשהו שהוא יותר גדול מקפה ועוגה.