|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
אחיזה של שולט שואלת תלמידה
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
משיכה ותשוקה • 9 בנוב׳ 2025
שולט: האם אתה מסוגל להכניס מישהי להרמון כשהיא לא מעוניינת?
דום: האם תשאיר אותה נעולה בכלוב גם כשאתה לא מעוניין בה? אדון: האם הכל מותר כדי "לצוד" אותה? דאדי: האם תשאיר אותה בגן השעשועים ללא וודאות מתי תאסוף אותה? סאדיסט: האם תשאיר עליה סימנים נגד רצונה? כשהוצאת הסכמה בהיי אמצע סשן? שאלות על שולטים ושליטה כלובית רוצה להבין איך אחרים תופסים את המושגים האלה בחוויות שלהם |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
פישוטו • 9 בנוב׳ 2025
לא הבנתי אם את שואלת על ההבדל בין דאדי לסאדיסט לשאר הסוגים שציינת? או שהדיון עוסק בהסכמה ובקו האפור שבו היא עוברת?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
הדיון הוא על הקווים האפורים האלה שכתבתי
לא אישית למה שאני עוברת אני מכירה שליטה שהיא אמיתית כנה ישירה בלי מקומות אפורים מבלבלים להשיג שליטה מתוך בלבול ואי הבנה לצד הנשלט אני לא בטוחה האם זאת שליטה ? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 9 בנוב׳ 2025
זו לא אחיזה אולי אחיזת עיניים. הזוי
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
תודה כמו שחשבתי
פשוט פה בכלוב לקרא מסביב זה מבלבל לפעמים הוא כתב/ה: זו לא אחיזה אולי אחיזת עיניים. הזוי
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 9 בנוב׳ 2025
מה. נגיד ואפילו שהייתי רוצה להכניסמישהי להרמון בניגוד לרצונה (למה לעזזל שאני ארצה? טוב, לא משנה), איך זה בכלל אפשרי? אני מנסה לדמיין את הסיטואציה ולא מצליח. אם היא לא מעוניינת מה מונע ממנה פשוט... לא להפגש? זה נראה לי קל.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
Re: אחיזה של שולט שואלת תלמידה
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
[quote="משיכה ותשוקה"]שולט: האם אתה מסוגל להכניס מישהי להרמון כשהיא לא מעוניינת?
דום: האם תשאיר אותה נעולה בכלוב גם כשאתה לא מעוניין בה? אדון: האם הכל מותר כדי "לצוד" אותה? דאדי: האם תשאיר אותה בגן השעשועים ללא וודאות מתי תאסוף אותה? סאדיסט: האם תשאיר עליה סימנים נגד רצונה? כשהוצאת הסכמה בהיי אמצע סשן? ***מבהירה***הדיון הוא על הקווים האפורים האלה שכתבתי לא אישית למה שאני עוברת אני מכירה שליטה שהיא אמיתית כנה ישירה בלי מקומות אפורים מבלבלים להשיג שליטה מתוך בלבול ואי הבנה לצד הנשלט אני לא בטוחה האם זאת שליטה ? שאלות על שולטים ושליטה כלובית רוצה להבין איך אחרים תופסים את המושגים האלה בחוויות וניסיון שלהם |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
William Arthur{SilentDevo} • 9 בנוב׳ 2025
בדס'מ, בכל זרמיו וגישותיו, הוא מבוסס הסכמה אמיתית. נראה שכל המצבים שתיארת הם לא הסכמיים ולכן הם לא בדס'מיים אלא התעללות.
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
Re: אחיזה של שולט שואלת תלמידה
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 9 בנוב׳ 2025
משיכה ותשוקה כתב/ה: *להכניס מישהי להרמון כשהיא לא מעוניינת
*להשאיר עליה סימנים נגד רצונה לדעתי אלה שייכים יותר לעולם הפנטזיה או CNC למתקדמים. זה קל לפעמים לבלבל בין תיאורי דמיון לתיאורי מציאות. משיכה ותשוקה כתב/ה: *להשאיר אותה בגן השעשועים ללא וודאות מתי תאסוף אותה
בקריאה ראשונה רציתי לכתוב שזה חוסר הבנה של המציאות (כי הנחתי שהיא קשורה/אזוקה), אבל להשאיר אותה שם וללכת? כשהיא יכולה להתקפל משם מתי שתרצה, זה דווקא נראה לי משחק רצונות לא רע בכלל. משיכה ותשוקה כתב/ה: *האם הכל מותר כדי "לצוד" אותה
שאלה מעניינת, בהנחה שאת מתכוונת למניפולציה, זה לרוב לא מחזיק מים אבל זה עולם חופשי וכל אחד מבשל לעצמו את המרק. אני מניח אגב, שזה נכון לשני הצדדים במידה שווה. משיכה ותשוקה כתב/ה: *נעולה בכלוב גם כשאתה לא מעוניין בה
לא לגמרי ברור "לא מעוניין" במה בדיוק? אולי היא זו שמעוניינת בזה? אולי היא אומרת לו מה לעשות? אולי זה חלק מהמשחק גדול יותר ביניהם? יש כל כך הרבה נתיבים בהם השאלה הזו יכולה ללכת. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
9 בנוב׳ 2025
Ollie(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2025
וואו, ממש אי אפשר להבין את הכוונה שלך.
לפעמים אנשים מנסחים את הביקורת שלהם על תופעה מסוימת בצורה של שאלות מיתממות, ז'אנר שאני קוראת לו "שואה, בעד או נגד?". הרי ברור שכולם יגידו שהם נגד, נכון? אז כל מה שנשאר זה לתאר את מה שאני רוצה לבקר בתור שואה, ומיד כולם יסכימו איתי שזה נוראי ושאני צודקת. בעיניי זה תמיד כלי מטופש להשיג באמצעותו הדהוד של המחשבות של עצמך מקהל שבוי (שבוי בערפל שהניסוח של השאלות יצר). אבל המקרה הנוכחי הוא דוגמה קיצונית במיוחד לז'אנר הזה. לא רק שאי אפשר להבין מה הסיטואציה שאת מתכוונת לבקר - אי אפשר להבין אפילו מה הביקורת, או בכלל להבין שאת מנסה לבקר משהו (אפשר לשער את זה מהתגובות). יכולת באותה מידה לשאול "נכון תותים זה טעים?", לקבל מלא תשובות חיוביות (כי אנשים משום מה אוהבים את הפרי הבינוני הזה) ואז בראש שלך להחליף את זה בשאלה "נכון שאני צודקת בביקורת שלי על <מה שזה יהיה שהתכוונת לבקר פה>?" מבחינת אישוש לדעה שלך, זה בערך אותו הדבר. |
|
|