|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
פחד להישלט
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
אשמח אם תשתפו מהצד הנשלט/ת אילו פחדים היו לכם
בהתחלה ומה גרם/ עזר לכם להתגבר עליהם. יש כאן לא מעט "יושבים על הגדר" (אפילו כאלה שמספר שנים רק קוראים בלוגים) שאולי יקבלו אומץ או ההיפך. דוגמא לפחדים ששיתפו אותי לגביהם: 1. מפחד מעצמי, מפחד שלא אדע לעצור. 2. מפחד שיגלו 3. מפחד שאני כבר כל כך שם ובראש פרצתי כבר את כל הגבולות. 4. מפחד מניצול, מפחד להיפגע. 5. מפחד מהצורך החזק שלי שזה יהיה כל כך טוב, שאאבד את עצמי. 6. מה אחשוב על עצמי אחרי זה. כמובן שיש לי תשובה לכל אלה, אשמח לקרוא אתכם. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 15 בנוב׳ 2025
בהתחלה הייתי טיפשה למדי ולא היה לי כמעט שום פחד מעבר ל"אני לא אהיה טובה מספיק"
היום? היום יש לי פחד לחזור על טראומות ששרטו לי את הצורה + אני אהיה נשלטת חרא ואאכזב |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: בהתחלה הייתי טיפשה למדי ולא היה לי כמעט שום פחד מעבר ל"אני לא אהיה טובה מספיק"
היום? היום יש לי פחד לחזור על טראומות ששרטו לי את הצורה + אני אהיה נשלטת חרא ואאכזב צר לי לקרוא, הרבה יותר קשה לנסות שוב אחרי פגיעה מאשר לאזור אומץ בפעם הראשונה. מאחלת ש.. ❤️ |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 15 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: בהתחלה הייתי טיפשה למדי ולא היה לי כמעט שום פחד מעבר ל"אני לא אהיה טובה מספיק"
היום? היום יש לי פחד לחזור על טראומות ששרטו לי את הצורה + אני אהיה נשלטת חרא ואאכזב צר לי לקרוא, הרבה יותר קשה לנסות שוב אחרי פגיעה מאשר לאזור אומץ בפעם הראשונה. מאחלת ש.. ❤️ קודם כל, תודה 3> ותראי - אני כן חכמה יותר היום, אין ספק ואני כן "זורקת" את עצמי לניסיונות (מה שכן, אני מאוד חכמה בבחירת השולט הראשי שלי שהוא גם בעלי, בהחלט מערכת היחסים הכי בריאה שהיתה לי בחיים האלה) ועדיין, אלו פחדים שקיימים. אני חושבת שזה משהו שנכון גם בעולם הונילי, אנחנו (רובנו לפחות) נוטים.ות לפחד מלחזור על טעויות שהשאירו בנו צלקות אבל הפחד הנוראי הזה מלאכזב? מלא להיות מספיק? מבאמת להיות נשלטת שהיא פשוט לא טובה? זה פחד שתמיד היה קיים בי וזה משהו שלא השתנה במהלך החיים שלי וזה גם לא ישתנה עד ש*אני* לא אעשה עבודה מאסיבית בנושא. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2025
אין ולא היה. יש בי המון אומץ ללכת עד הסוף עם הצרכים העמוקים שלי [לא אומרת את זה בהכרח לטובה, כי יש מחירים] הדבר העיקרי שהיה ותמיד יהיה קריטי לי, זהה לדבר במערכות יחסים וניליות: בריאות. בדיקות מקיפות ותקופתיות, גם אם אין עוד פרטנרים/ות.
עורכת: אולי קצת מסעיף 5 שלך, כן. חושבת שזו נקודה מאוד רלוונטית במערכות יחסים בדסמיות ארוכות ועמוקות, אבל אם השולט טוב גם זה לא מדאיג |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
ivy sweet כתב/ה: אין ולא היה. יש בי המון אומץ ללכת עד הסוף עם הצרכים העמוקים שלי [לא אומרת את זה בהכרח לטובה, כי יש מחירים] הדבר העיקרי שהיה ותמיד יהיה קריטי לי, זהה לדבר במערכות יחסים וניליות: בריאות. בדיקות מקיפות ותקופתיות, גם אם אין עוד פרטנרים/ות.
מעניין. הייתי בטוחה שנשים גם חוששות לפחות בפעם הראשונה. מצד שני לא מפתיע אותי שנשים נשלטות אמיצות בהרבה מגברים נשלטים. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 15 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: ivy sweet כתב/ה: אין ולא היה. יש בי המון אומץ ללכת עד הסוף עם הצרכים העמוקים שלי [לא אומרת את זה בהכרח לטובה, כי יש מחירים] הדבר העיקרי שהיה ותמיד יהיה קריטי לי, זהה לדבר במערכות יחסים וניליות: בריאות. בדיקות מקיפות ותקופתיות, גם אם אין עוד פרטנרים/ות.
מעניין. הייתי בטוחה שנשים גם חוששות לפחות בפעם הראשונה. מצד שני לא מפתיע אותי שנשים נשלטות אמיצות בהרבה מגברים נשלטים. אולי כי אני תמיד לקחתי את הזמן לפני הפעם הראשונה, אז כבר הגעתי עם מספיק ידע וביטחון ובעיקר אינסטינקטים טובים |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Leaker(נשלט) • 15 בנוב׳ 2025
בראש ובראשונה זה סעיף 2- הפחד שיגלו. עוד בימים שהייתי רווק. תמיד הייתי דיסקרטי וביישן ונמנעתי משיחות מיניות בחברה. כמי שגדל במקום קטן ובחברה מאד מסקולינית-מיליטנטית אפילו היה נראה לי הכי נכון לקבור את זה הכי עמוק שאפשר.
סעיפים 5 ו6 שלך מתארים חלק בלתי מבוטל מהחששות. אני חושב שסעיף 7 שהייתי מוסיף שהוא בעל משקל רציני הוא הפחד לאכזב. לא להצליח לענות על הציפיות, הצרכים והרצונות של זו שמולי. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Leaker כתב/ה: בראש ובראשונה זה סעיף 2- הפחד שיגלו. עוד בימים שהייתי רווק. תמיד הייתי דיסקרטי וביישן ונמנעתי משיחות מיניות בחברה. כמי שגדל במקום קטן ובחברה מאד מסקולינית-מיליטנטית אפילו היה נראה לי הכי נכון לקבור את זה הכי עמוק שאפשר.
סעיפים 5 ו6 שלך מתארים חלק בלתי מבוטל מהחששות. אני חושב שסעיף 7 שהייתי מוסיף שהוא בעל משקל רציני הוא הפחד לאכזב. לא להצליח לענות על הציפיות, הצרכים והרצונות של זו שמולי. סעיף 7 שלא הוסף אצלי ועולה מהתגובות יפה בעיניי. אם כך? איך התגברת? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
15 בנוב׳ 2025
Leaker(נשלט) • 15 בנוב׳ 2025
shirazbar כתב/ה: Leaker כתב/ה: בראש ובראשונה זה סעיף 2- הפחד שיגלו. עוד בימים שהייתי רווק. תמיד הייתי דיסקרטי וביישן ונמנעתי משיחות מיניות בחברה. כמי שגדל במקום קטן ובחברה מאד מסקולינית-מיליטנטית אפילו היה נראה לי הכי נכון לקבור את זה הכי עמוק שאפשר.
סעיפים 5 ו6 שלך מתארים חלק בלתי מבוטל מהחששות. אני חושב שסעיף 7 שהייתי מוסיף שהוא בעל משקל רציני הוא הפחד לאכזב. לא להצליח לענות על הציפיות, הצרכים והרצונות של זו שמולי. סעיף 7 שלא הוסף אצלי ועולה מהתגובות יפה בעיניי. אם כך? איך התגברת? חושב שמה שעזר לי היה היכרות ממושכת לפני הפגישה. שיחות ארוכות שגרמו לי להרגיש בנוח, לסמוך ולהאמין שלפחות בפן האישי יש חיבור והיא לא תתאכזב ממי שאני. (that said, אפשר לספור על פחות מיד אחת את הנשים איתם העזתי להפגש) |
|
|