| דיש |
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
פרדוקס החסימה
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
דיש • 19 בנוב׳ 2025
אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לכאן, יצרו איתי קשר עם בקשה מעניינת (אמרתי לא).
מישהו/י שנחסם/ה על משהו שלדעתו/ה לא הצדיק חסימה, ביקש/ה "לקנות" את החשבון שלי בשביל הותק שלו, ובתמורה אקבל חשבון חדש. אמרתי לא. ואני יודע שעצם העלאת הנושא עלולה לחסום אותי. אבל האם הקלות שבה מורחקים, לא פוגעת גם בותיקים? זה יוצר עולם של חשבונות קצרי טווח, פוגע ביכולת שלנו להכיר את המשתמשים, כולל אלו שלא רוצים קשר איתם (כי יוזר חדש) ואחמר שמי שחסמתי, לא רלוונטי, כי הוא אדם אחר עכשיו. סתם למחשבה. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 19 בנוב׳ 2025
נשמע שכלובי צריך לשפר את המנגנונים שלו לזיהוי חשבונות חדשים \ קנויים של אנשים שנחסמו כדי לוודא שהם לא חוזרים באמצעות טריקים
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
שקנאי • 19 בנוב׳ 2025
על כמה כסף אנחנו מדברים?
|
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
פישוטו • 19 בנוב׳ 2025
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=2&postid=1781472
כלובי שינה קצת איך חסימה עובדת, ממליץ להתעדכן. ולנושא, אני לא חושב שצריך להחליט כקהילה על סטנרדט לסיבות חסימה (לדון בכיף, תמיד כיף לדון). חשבונות חדשים בשביל לנסות עוד "צ'אנס" עם אןתה אשה זה לא חדש. זה ימשיך לקרות בלי קשר. שכל אחד יחסום לפי ראות עיניו, לא חייב שכולם יכירו פה את כולם גם ככה. ולהיות חסום לא באמת מצמצם למשתמש אפשריות להכיר או להשתתף במרחב. גם ככה מדובר על אנשים שלא מעוניים לדבר עם אותו משתמש והחליטו לחסום אותו. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 19 בנוב׳ 2025
לא הבנתי מה שווה הוותק שלך.
מישהי פה רואה מישהו עם וותק של 6 שנים אבל בלי פוסט אחד בבלוג ואומרת לעצמה "וואלה 6 שנים וותק, בטח זה שווה זיון"? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה: לא הבנתי מה שווה הוותק שלך.
מישהי פה רואה מישהו עם וותק של 6 שנים אבל בלי פוסט אחד בבלוג ואומרת לעצמה "וואלה 6 שנים וותק, בטח זה שווה זיון"? אני חושב שזה יותר "6 שנים ותק, זה בטח לא יוסי שחסמתי אתמול" |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 19 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: לא הבנתי מה שווה הוותק שלך.
מישהי פה רואה מישהו עם וותק של 6 שנים אבל בלי פוסט אחד בבלוג ואומרת לעצמה "וואלה 6 שנים וותק, בטח זה שווה זיון"? אני חושב שזה יותר "6 שנים ותק, זה בטח לא יוסי שחסמתי אתמול" זו הנחה מוטעית להפליא דווקא בעבר היה יותר קל לפתוח כמה וכמה משתמשים לעומת כיום שנדרש מספר (עדיין קל אבל לא דומה למייל) וכל מה שנדרש מהם זה פשוט להיכנס לחשבון אחר עם וותק. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי נוב' 19, 2025 3:49 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
זאלופון(שולט) • 19 בנוב׳ 2025
למכירה יוזר בעל ותק של 22 שנה, יד ראשונה משולט.
שמור במצב טוב עם מנוי זהב לשנה. לרציניים בלבד! |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: לא הבנתי מה שווה הוותק שלך.
מישהי פה רואה מישהו עם וותק של 6 שנים אבל בלי פוסט אחד בבלוג ואומרת לעצמה "וואלה 6 שנים וותק, בטח זה שווה זיון"? אני חושב שזה יותר "6 שנים ותק, זה בטח לא יוסי שחסמתי אתמול" זו הנחה מוטעית להפליא דווקא בעבר היה יותר קל לפתוח כמה וכמה משתמשים לעומת כיום שנדרש מספר (עדיין קל אבל לא דומה למייל) וכל מה שנדרש מהם זה פשוט להיכנס לחשבון אחר עם וותק. לא מבין איך כיום זה קל, אבל שיהיה. בכל מקרה, כמובן שזו הנחה מוטעית. אבל נראה לי שזו עדיין המחשבה של חלק מהאנשים כאן. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
לפני חודשיים •
19 בנוב׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 19 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: הברון בכפכפים כתב/ה: לא הבנתי מה שווה הוותק שלך.
מישהי פה רואה מישהו עם וותק של 6 שנים אבל בלי פוסט אחד בבלוג ואומרת לעצמה "וואלה 6 שנים וותק, בטח זה שווה זיון"? אני חושב שזה יותר "6 שנים ותק, זה בטח לא יוסי שחסמתי אתמול" זו הנחה מוטעית להפליא דווקא בעבר היה יותר קל לפתוח כמה וכמה משתמשים לעומת כיום שנדרש מספר (עדיין קל אבל לא דומה למייל) וכל מה שנדרש מהם זה פשוט להיכנס לחשבון אחר עם וותק. Ok קשה לפתוח פה מספר חשבונות. עדיין כל מה שאתה צריך זה לקנות חשבון קיים. הוותק לא משחק תפקיד. וגם, אם אתה מספיק מוכשר להחסם מחשבון אחד אצל מישהי כמה זמן לדעתך יקח לך לעשות את אותה טעות או שיעלו עליך. אנשים לא משתנים, רק השמות. כמו כן שימי לב שהוא כותב שהובטח לו בתמורה לחשבון הוותיק, חשבון חדש אז זה לא עניין של בעיה לפתוח עוד חשבון אלא שהוותק משחק פה תפקיד. |
|
|