ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

ori ohana
לפני חודש • 26 בנוב׳ 2025

תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.

שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון.

אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 26 בנוב׳ 2025
כמה בוגר להגיד לאחרים כמה לא בסדר ההעדפות שלהם במקום להתמקד באלו שרלוונטים/ות עבורך,..

אגב, בעיני עדיף טקסט שנכתב ע"י אדם ולא ע"י צ'ט ai כלשהו...
    התגובה האהובה בשרשור
גריי גרין
גריי גרין • 26 בנוב׳ 2025
יו, גם אני חשבתי ככה כשהייתי בגילך.
ori ohana
StreetCat כתב/ה:
כמה בוגר להגיד לאחרים כמה לא בסדר ההעדפות שלהם במקום להתמקד באלו שרלוונטים/ות עבורך,..

נכתב על ידי.... אבל נזרום אם העובדה
פישוטו
פישוטו • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:

די אחי... צמצם הפסדים 😂
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:

בקצב הזה, הכיוון היחיד שתזרום אליו זה להחליף כינוי ולהתחיל שוב מהתחלה..
לא רק שזו התחלה גרועה, אתה אפילו לא יכול לשמור על אותה הרהיטות דקה שלמה.
אז ספר, מה היה הפרומפט? או שחבר עזר לך?

נ.ב.
שליטה אמיתית היא פונקציה של כמה זמן אתה יכול להחזיק מעמד בפאסון שבחרת להתחיל איתו icon_smile.gif
נ.נ.ב.
אין על דיק פיק וכוס אקסל וודקה מפלסטיק כדי להדגים את הנקודה.
זו כנראה היתה ההטרלה הקצרה בהיסטוריה,
ברכות
ori ohana
teacher כתב/ה:
ori ohana כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:

בקצב הזה, הכיוון היחיד שתזרום אליו זה להחליף כינוי ולהתחיל שוב מהתחלה..
לא רק שזו התחלה גרועה, אתה אפילו לא יכול לשמור על אותה הרהיטות דקה שלמה.
אז ספר, מה היה הפרומפט? או שחבר עזר לך?

נ.ב.
שליטה אמיתית היא פונקציה של כמה זמן אתה יכול להחזיק מעמד בפאסון שבחרת להתחיל איתו icon_smile.gif
נ.נ.ב.
אין על דיק פיק וכוס אקסל וודקה מפלסטיק כדי להדגים את הנקודה.
זו כנראה היתה ההטרלה הקצרה בהיסטוריה,
ברכות

מצחיק לחשוב שאני יגיב ויכעס אבל כן כוס אקסל וודקה מפלסטיק זה הדרך שלי להירגע אחרי שבוע קשה בניהול העסקים
פרומט? אני לא מתבייש בשימוש ב ai אבל הפעם טעיתה כי אני רושם בכל פוסט שהוא מ ai אני האחרון שרוצה שהעולם הזה יתפתח
ולהתחיל מחדש? גם טעות אני לא מתבייש במי שאני זאת דעתי בתור מי שחדש בקהילה כאן (הכלוב) וצעיר בגיל אז מאוד קשה להתקדם ש90% פה זה 40 פלוס אז התחלתי לכתוב את מה שהלב חושב....

מצחיק לחשוב שמאז שה ai קיים אין לאף אחד אמון ביצירתיות של אף אחד בהצלחה לכולם אוהב אחד ואחת פה תדון לקו זכות בחיים אל תשפוט ובמיוחד לא בתגובה כזאת ברוטלית
Master Bruce​{©}

Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

Master Bruce​{©} • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה:
אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.

שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון.

אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר.

1- בינה מלאכותית משתמשת במקף הארוך " – " שלא קיים במקלדת, במקום במקף הקצר "-" שכן קיים. לפיכך, קל מאד לראות שכתבת את זה באמצעות בינה מלאכותית. זה שאתה מנסה להכחיש את זה זה רק לקבור את עצמך יותר.

2- פתחת את הפרופיל שלך רק אתמול ואתה כבר נכנס לריבים? הרי כנראה שחסמו לך פרופיל קודם, אז מה המטרה שלך? שיחסמו לך גם את הפרופיל החדש מהאתר? למה?

3- כן כן, אתה תותח, אתה רעב, אתה צעיר, אתה סקסי, בלה בלה בלה, בטח. הכל טוב ויפה אדון "אלפא". אבל אתה בטוח שאתה רוצה לשים דיק פיק איך שנכנסים לפרופיל שלך? כאילו, לא יודע אם אתה יודע את זה על נשים (כי בכל זאת, אתה צעיר חסר נסיון), אבל רוב הנשים לא ממש מתרגשות מלראות זין ככה סתם. יש להן מספיק כאלו. הן מעדיפות לראות את מי שמחובר לזין.

4- אה, כמו כן, אתה טוען שה"ייתרון" שלך הוא שאתה צעיר, אבל באותה נשימה אתה כותב פרופיל שלך שהשליטה שלך בדנא כבר עשור (לא הבנתי, מגיל 15?), אז יש יתרון לותק או לא? לא ברור לי כל העסק הזה. אולי תסגר על עצמך?
ori ohana

Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.

Master Bruce כתב/ה:
ori ohana כתב/ה:

1- בינה מלאכותית משתמשת במקף הארוך " – " שלא קיים במקלדת, במקום במקף הקצר "-" שכן קיים. לפיכך, קל מאד לראות שכתבת את זה באמצעות בינה מלאכותית. זה שאתה מנסה להכחיש את זה זה רק לקבור את עצמך יותר.

2- פתחת את הפרופיל שלך רק אתמול ואתה כבר נכנס לריבים? הרי כנראה שחסמו לך פרופיל קודם, אז מה המטרה שלך? שיחסמו לך גם את הפרופיל החדש מהאתר? למה?

3- כן כן, אתה תותח, אתה רעב, אתה צעיר, אתה סקסי, בלה בלה בלה, בטח. הכל טוב ויפה אדון "אלפא". אבל אתה בטוח שאתה רוצה לשים דיק פיק איך שנכנסים לפרופיל שלך? כאילו, לא יודע אם אתה יודע את זה על נשים (כי בכל זאת, אתה צעיר חסר נסיון), אבל רוב הנשים לא ממש מתרגשות מלראות זין ככה סתם. יש להן מספיק כאלו. הן מעדיפות לראות את מי שמחובר לזין.

1: הטקסט נכתב על ידי ה ai תיקן שגיאות כתיב כן יש לי בעיה עם זה מגיל קטן ואין בושה בזה אני לא טיפש פשוט לפעמים יוצא לי שגיאות מוגזמות

2: לא חסמו לי שום פרופיל כי אין סיבה לחסום אני חדש פה נכון אבל לא רב אומר את מה שיש על הלב לא מפחד מאמת

3: זה שיש תמונה של הזין שלי זאת בחירה של כל אחת אם לפנות או לא לפנות ובחירה שלי אם להחליט להשאיר את זה

4: כנראה שגם לך קשה כאן להתקדם לפי המירמור אז תירגע חבר כולנו עם אחד!