|
|
לפני חודש •
13 בדצמ׳ 2025
כמה אני חנון?
לפני חודש •
13 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 13 בדצמ׳ 2025
שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בדצמ׳ 2025
איזה סשן אני אוהבת?
נו ברור, סשן משחקי תפקידים! *מי שמולי מתחיל לתאר סיטואציית רופא וחולה* לא כזה סשן משחקי תפקידים! אלא כזה: *מוציאה דפי דמות וקוביות* |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Vampiress V(אג׳נדר שולטת) • 14 בדצמ׳ 2025
Hi!
Hello! Yes! Me!! Let's do a nerd gathering!! |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
גריי גרין • 14 בדצמ׳ 2025
את היית ילדה רעה ומגיע לך עם הקרופ. אה, את לא רוצה? גלגלי גלגול הצלה… לא הקובייה הזאת, הק4. עכשיו תחסרי את התלד״0 שלך… כמה יצא לך? על מה דיברנו? לא משנה, בואי לישון.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Re: כמה אני חנון?
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Bent • 14 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
סאנדיי • 14 בדצמ׳ 2025
Bent כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. ומה אם זה זין של אלפים? |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 14 בדצמ׳ 2025
סאנדיי כתב/ה: Bent כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. ומה אם זה זין של אלפים? אלפים, עלפים, או בני לילית? |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 14 בדצמ׳ 2025
סאנדיי כתב/ה: Bent כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. ומה אם זה זין של אלפים? עזבי אלפים ערפדים, רק ערפדים (שהם לא אלפים אבל אורקים זה סבבה) |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
סאנדיי • 14 בדצמ׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: Bent כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. ומה אם זה זין של אלפים? אלפים, עלפים, או בני לילית? וחזרנו להסתבך עם עמנואל. |
|
|
|
|
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
14 בדצמ׳ 2025
סאנדיי • 14 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: Bent כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: שכששואלים אותי מה הפנטזיה שלי, אני מתחיל לחפור על היחסים בין גמדים אורקים ואלפים ומכניקת קסם וכאלה, ולוקח לי כמה דקות להבין שהתכוונו לסוג אחר של פנטזיה...
בקיצור, חנוני הכלוב, תרימו ידיים, שנראה אתכם! ולכן עמנואל הפריד בין הפנטזיה לפנטסיה. אז כשיש בזה זין זה קשור לסקס, וכשיש בפנטסיה שלך סמך רכה זה סימן שאתה חנון. ומה אם זה זין של אלפים? עזבי אלפים ערפדים, רק ערפדים (שהם לא אלפים אבל אורקים זה סבבה) ברומנטזי בכלל עשו מכולם פיות. |
|
|