|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
"חור" ושאר דהומניזציה לא סקסית בעליל.
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Arsene • 15 בדצמ׳ 2025
בבלוג של המלקה הצוחקת היא כתבה על להיות "חור", על להפוך לחור. ואני לא מתחבר לטרמינולוגיה הזאת.
"זונה שלי"? כן. "רכושי"? כן. "כלבה לרגלי, צעצוע, כורסא, קישוט"? כן, כן, כן, כן. אבל "חור"? לא. חור הוא רמה נוספת של דהומניזציה שהופכת את הכל לשקר. חור הוא סתם. הוא כלום, חלל ריק, משהו שאפשר לייצר עם עוגת תפוחים או אצבע ואגודל. ושם בדיוק השקר - כי הנשלטת היא לא סתם. זאת בדיוק הפואנטה של הקשר: היא, ספציפית היא, הזונה/רכוש/כלבה. היא לא סתם אחת ולא כל אחת. היא מיוחדת בדיוק בגלל שהיא היא. והשקר הזה מכוער בעיני - זה ומילים דומות. זוהי עמדתי, ואם אתם לא אוהבים אותה יש לי אחרות. איפה אתם בשיח הזה? איזה מילים כן ואיזה מילים לא בשבילכם? |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 15 בדצמ׳ 2025
מצחיק, בדיוק כתבתי על זה אתמול פוסט:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=53570&postid=1799056 בקצרה: אני כל הזמן נתקל בכלוב בדברים שהם לא הבדסמ שלי. אבל זה עניין שלי, לא שלהם. במקרה הזה, אישית, אני שונא את המילה "חור", אבל גם שונא את יתר המילים שכתבת ולעולם לא אשתמש בהם עם פרטנרית שלי. אבל, זה אני, וזה הבדסמ שלי. בצד השני יכול בקלות לבוא מישהו ולהגיד שהוא בחיים לא יעשה דברים שאני כן אוהב לעשות. |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 15 בדצמ׳ 2025
אז זה יהיה פוסט לא פופולרי עם המון דלפ, אבל אני איתך.
בתחושה שלי מי שצריך להשתמש במונחים של חור ודומים, מחפש להרחיק מעליו את הנשלטת ובעצם פוחד משייכות וההשלכות שלה ונשלטות שמקבלות את זה, מוכרות עצמן בזול ולא מכירות בערכן |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
אישון מאוזן(נשלט) • 15 בדצמ׳ 2025
לפעמים זה בדיוק זה. דווקא זה.
ההקטנה לכדי אובייקט נטו. חור. זה יכול להיות במסגרת קשר גדול בהרבה, כשבנקודה מסוימת במהלכו הנשלט הופך מהפרטנר שהוא, מהזונה/הכלבה/הרכוש, לסתם חור. בעיני זה יכול להיות גם בקשר נקודתי שזו כל הווייתו. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני דצמ' 15, 2025 2:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 15 בדצמ׳ 2025
כל פטיש/ קונספט בדסמי/ עקרון של החלפת כח עובד ככה.
זו אשליה רגעית שגוררת איתה רגשות אמיתיים. הנשלטת בדוגמה שלך היא לא חור בצורה תמידית. אבל בשביל להגשים את עצמה היא צריכה להרגיש "רק חור" לפרק זמן תחום ומוגבל. גם נשלטת היא לא כל הזמן נשלטת. גם שולט הוא לא כל היום דום מרושע וגם לו בא להתכרבל מדי פעם. זה לא הופך את הכרבול, ההכלה והאהבה ללא אמיתיים. זה לא אומר שההכנעה והשימוש כ'חור' הוא איזשהו זיוף כמו שאתה מנסה לייצג כאן. הבנתי בערך למה התכוונת, אבל הניסוח שלך נוטף קינק שיימינג. אפשר לעשות את אותו סיבוב על כל נטייה מינית או פטיש בעולם ולגרום לזה להראות פסול מוסרית ורקוב פסיכולוגית. יש מקום לדעתי לדבר על המורכבות והדואליות בין הקינק לעולם האמיתי. אבל בלי לשפוט בצורה כלכך חמורה את הקינק |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2025
אישון מאוזן כתב/ה: לפעמים זה בדיוק זה. דווקא זה.
ההקטנה לכדי אובייקט נטו. חור. זה יכול להיות במסגרת קשר גדול בהרבה, כשבנקודה מסוימת במהלכו הנשלט הופך מהפרטנר שהוא, מהזונה/הכלבה/הרכוש, לסתם חור. בעיני זה יכול להיות גם בקשר נקודתי שזו כל הווייתו. או ארנק |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
זאלופון(שולט) • 15 בדצמ׳ 2025
שנמוך הנשלטת לכדי "חור" ושאר החפצות והקטנות מסמל בעיניי את הכוח שיש לי לעשות ממנה מה ומי שארצה שתהיה עבורי באותו רגע. היא כמובן המון דברים: אשת שיחה ואשת חיבוק, עם חוכמה וצחוק ואופי מיוחד לה, וגוף מלא יופי שלפחות עבורי, לא דומה לגוף של אף אישה אחרת. עולם ומלואו. ואת כל העולם הזה אני יכול ברגע נתון לכווץ לכדי חור, אם זה כל מה שאני צריך ממנה באותו רגע. ברגע הזה היא לא יותר מחור שאני משתמש בו, ואצפה שתהיה חור טוב ושימושי. ברגע הבא אולי אהנה ממנה באלף הדרכים האחרות שהעולם שהיא מציע.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 15 בדצמ׳ 2025
החפצה זה יאמי, ויש דרכים יותר סקסיות ואינטימיות לעשות את זה מאשר עם ״חור״.
|
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 15 בדצמ׳ 2025
מבחינתי להפוך מישהי או מישהו ל"חור", זה לקחת אישה או גבר חכמים, מתוחכמים ומתחכמים, ולהפוך אותם ל"איד" שרק צריך שישתמשו בו.
לכבות את כל המנגנונים של החשיבה, הביקורת, העכבות והמעצורים, ולהשתמש בהם עד שהם מגיעים למצב שבו כל מה שהם מסוגלים להפיק זה קולות חייתיים. זה אחד המסעות הכי יפים שאפשר לקחת אל העצמי הקדמוני והפראי שלנו. הוא יכול להיות אינטימי בדיוק כמו שהוא יכול להיות מנוכר, ובשני המקרים זה סקסי בטירוף, אם יודעים להתחבר למה שגורם לצד השני לתקתק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
15 בדצמ׳ 2025
הברון בכפכפים{זהרורים} • 15 בדצמ׳ 2025
טרמינולוגיה זה חשוב וגם כתבתי פעם פוסט על ההבדל התהומי בין זונה לזנזונת.
במקרה של חור, לא עשיתי מחקר אמפירי בנושא אבל כאחד שקורא פה המון, נדמה לי שראיתי הרבה יותר נשלטות משתמשות בביטוי הזה מאשר שולטים. |
|
|