בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לקהל המנוסה כאן - מה דעתכם על הרעיון הבא?

עיניים פקוחות עיניים פקוחות​(נשלטת)
לפני חודשיים • 28 בדצמ׳ 2025

שאלה לקהל המנוסה כאן - מה דעתכם על הרעיון הבא?

​לא בטוחה אם זה המקום הנכון, אבל מרגיש לי שאולי כאן אקבל את התשובות הכי אמיתיות.
עלה רעיון להציע שירות של כתיבה והקלטה של סיפורים בדסמיים אישיים (מבוסס על שיחת היכרות קצרה). משהו שיוצר חוויה עוטפת ומותאמת אישית.
חשוב לציין: הפיילוט מתמקד כרגע בקול גברי ומיועד ספציפית לנשים.

​תוהה לגבי כמה דברים:

​האם הרעיון של "פנטזיה שמעתית" תפורה אישית מדבר אליכן? (או שאתן מעדיפות להישאר עם הדמיון שלכן בלבד?)

​מבחינת סאונד - כשאתן מדמיינות את זה, האם הקול הגברי צריך להוביל לבד, או ששילוב של קול נשי נוסף יעצים את החוויה?

​האם הייתן רוכשות חוויה כזו כמתנה לעצמכן? או שאולי הייתן שמחות לקבל מתנה כזאת?

שאלה למחשבה (גם לגברים וגם לנשים): האם הייתם/ן מעוניינים/ות בשירות דומה, אך בהקלטה של קול נשי?

​אשמח לכל תובנה או מחשבה!
StreetCat StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2025
יש כבר כאלה בחינם, למה שאשלם?

בד"כ נשים פחות ישלמו על מוצר כזה, רואים באתרי פורנו ואונליפאנס שרוב המנויים הם גברים (וכן, יש שם גם את ההצעה הזו)

שווה לבדוק מחקרי שוק ולבחון מה מוביל אישה לרכוש מוצר, ומה מוביל אותה לרכוש מוצר לעונג או שימוש מיני
ואז אפשר לראות איך לשווק את המוצר שלך כך שנשים ירצו לרכוש אותו.
    התגובה האהובה בשרשור
פישוטו פישוטו
פישוטו • 28 בדצמ׳ 2025
אין לי באמת הבנה בשוק הזה.
נוטה להסכים שנשים פחות ישלמו על מוצר שהוא ממש פורנו.

אבל יודע שנשים נורא אוהבות audio books שהם עלילה עם הרבה אירוטיקה מסביב. (לפחות זה מה שהרשתות נוהגות לספר לי).
אז מכאן אני פחות חושב שאשה תיצור קשר ותחשף לגבי הפנטזיות שלה מולך באופן פרטני.

אבל מה שכן, אם יש ברשותך קול גברי ממיס, יכולות כתיבה ספרותיות וראש אירוטי מלוכלך - אולי שווה להתחיל להקליט סיפורים קצרים ולנסות לשווק אותם בחינם בהתחלה, ואז לפתוח משהו בתשלום אם זה תופס.

גברים לעומת זאת - יקנו את השירות של פנטזיה תפורה אישית.
StreetCat כתב/ה:
יש כבר כאלה בחינם, למה שאשלם?

בד"כ נשים פחות ישלמו על מוצר כזה, רואים באתרי פורנו ואונליפאנס שרוב המנויים הם גברים (וכן, יש שם גם את ההצעה הזו)

שווה לבדוק מחקרי שוק ולבחון מה מוביל אישה לרכוש מוצר, ומה מוביל אותה לרכוש מוצר לעונג או שימוש מיני
ואז אפשר לראות איך לשווק את המוצר שלך כך שנשים ירצו לרכוש אותו.

תודה על המענה🙏🏻

ממה שאני מכירה באתרי פורנו יש גרסה מאוד כללית. יש מגוון תסריטים אבל שוב הם לא אישיים. אין שם שמות, או עלילה שממש נוגעת באופן אישי.
לכן עלה הרעיון של שיחה מקדימה או התכתבות או מילוי טופס.

באונליפנס יש "התאמה אישית"? לא חשופה כל כך לפלטפורמה הזאת...
פישוטו כתב/ה:
אין לי באמת הבנה בשוק הזה.
נוטה להסכים שנשים פחות ישלמו על מוצר שהוא ממש פורנו.

אבל יודע שנשים נורא אוהבות audio books שהם עלילה עם הרבה אירוטיקה מסביב. (לפחות זה מה שהרשתות נוהגות לספר לי).
אז מכאן אני פחות חושב שאשה תיצור קשר ותחשף לגבי הפנטזיות שלה מולך באופן פרטני.

אבל מה שכן, אם יש ברשותך קול גברי ממיס, יכולות כתיבה ספרותיות וראש אירוטי מלוכלך - אולי שווה להתחיל להקליט סיפורים קצרים ולנסות לשווק אותם בחינם בהתחלה, ואז לפתוח משהו בתשלום אם זה תופס.

גברים לעומת זאת - יקנו את השירות של פנטזיה תפורה אישית.

תודה על המענה🙏🏻

אני מכירה את הספרות הקיימת בשוק.
המחשבה הייתה ליצור הקלטה שנותנת מענה מותאם עם השמות והפנטזיות שמתאימות לכל מאזינה.

ובתור גבר, היית מעדיף האזנה לקול נשי בלבד או שיהיה שילוב של קול גברי ונשי?
גריי גרין גריי גרין
גריי גרין • 28 בדצמ׳ 2025
זה רעיון מעולה.
StreetCat StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 28 בדצמ׳ 2025
עיניים פקוחות כתב/ה:

תודה על המענה🙏🏻

ממה שאני מכירה באתרי פורנו יש גרסה מאוד כללית. יש מגוון תסריטים אבל שוב הם לא אישיים. אין שם שמות, או עלילה שממש נוגעת באופן אישי.
לכן עלה הרעיון של שיחה מקדימה או התכתבות או מילוי טופס.

באונליפנס יש "התאמה אישית"? לא חשופה כל כך לפלטפורמה הזאת...

תופתעי מאיכות העלילה והרמה האישית שיש בהקלטות באתרי פורנו, לא צריך שמות כדי להרגיש שזה אישי.
וכן, באונליפאנס יש התאמה אישית, כמובן במחיר המתאים.

המטרה שלך זה להרוויח מהנושא או לעשות לכיף?
כי לכיף - כן, שיחה אישית ומילוי טופס בהחלט יכול לתת מענה בסיסי.
לעשות רווח? את מדברת פה על התאמה אישית, איך התמחור יהיה? יכלול את זמן השיחה? זמן הכתיבה? מה אם רוצים משהו שירגיש ייחודי ואם אשווה לסיפור שלך חברה עדיין אראה את הייחודיות? ואם לא רוצים עד כדי כך אישי, אז השמות? ללם על סיפור עם שמות? הרי אנחנו לא רוכשים ספרים כיום על בסיס שמות, אנחנו גם לא רוכשים צעצועי מין בהתאם לגודל של הכוס, הדגדגן או הזין שנרצה.
כן בד"כ יש טווח מידות מסוים, אבל הוא עדיין גנרי ותואם לכולם, וכן, יש אתרים שאפשר ממש לבחור צבע וצורה והמחיר אכן בהתאם, אבל זה לא סיפור שחוזר על עצמו שוב ושוב וכבר לא מרגש אלא צעצוע שאפשר להשתמש בו במגוון מקרים ולילות.
הרי לסיפור אפשר להקשיב פעם אחת, פעמיים, 10 פעמים אם הוא ממש מוצלח.
ואח"כ? אח"כ נרצה חדש. שונה, אחר.
אז זה צריך להיות בעלות סבירה מספיק, או מנוי חודשי.
וכמה נשים כבר יש שעושות שימוש מיני באופן הזה בסיפורי סקס? כשיש כבר אודיו בוק אירוטיים מאוד של ספרים במגוון נושאים, פנטזיה, מתח, דרמה ועוד, שנכתבים בקצב מסחרר. - ולהם אגב, יש ביקוש גבוה וההיצע בהתאם.

לא ראיתי ביקוש לספר ספצפי עם שמות ותחושת שייכות לספר.
אולי כי לא עלתה ההצעה מעולם? ואולי כי זה יקר מכדי לייצר בפועל?

ושוב, תלוי כמה רווח את רוצה להשיג אם בכלל, מהפרויקט הזה.
Arsene Arsene
Arsene • 28 בדצמ׳ 2025
נשמע כמו משהו ש:
א. נשים לא ישלמו עליו, ממלא סיבות (נניח, זה די קל לנשים להכנס לסקסטינג מתי שהן רוצות עם גברים).
ב. קל להחליף ב-AI, ועד שתקימי את זה זה כבר יהיה לא רלוונטי.
Blonde Blonde
Blonde • 28 בדצמ׳ 2025
הייתי הולכת על ספר אירוטי מגניב עם הקלטה, גם בלי הקלטה האמת, פשוט שיהיה מוצלח חחחחח

לא הייתי רוצה קצר אלא ארוך, ולא חייב התאמה אישית, חשבת פשוט לכתוב ספר?