בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Please keep chaste responsibly

A Ravenclaw​(נשלט)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026

Please keep chaste responsibly

A Ravenclaw​(נשלט) • 1 בפבר׳ 2026
https://www.mako.co.il/travel-israel/Article-aaab39210c00c91026.htm

"
כמו בסרטים: הפתעה מתחת למכנסיים
הבידוק הביטחוני בנתב"ג יכול להיות הליך מורט עצבים, אך לפעמים הוא מספק רגעים שגם אנשי הביטחון המנוסים ביותר לא מצליחים לצפות. במקרה אחד, שהפך לשיחת היום במסדרונות השדה, עבר נוסע בדיקה במכונת השיקוף הגופנית, שם זיהו המפעילים ממצא חריג ומחשיד באזור החלציים. "מבחינתנו דבר כזה הוא כמו מטען", מספר איש ביטחון שנכח במקום. אלא שכאשר הועבר הנוסע לחדר צדדי והתבקש להסיר את מכנסיו התחלף המתח בתדהמה מוחלטת: "הוא מוריד את המכנסיים – ורואים לו כלוב על איבר המין, ממש כמו בסרטים", הוא משחזר. הממצא המשונה, שתואר כ"סורגים כאלה", הותיר את הבודקים מבולבלים. "זה כנראה אומר שהוא העבד של מישהו או משהו כזה, אני לא מבין בדברים האלה", הוסיף איש הביטחון בניסיון להסביר את הסיטואציה הקינקית.
"
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
הייתה לו אחריות גדולה לא ללכת למקום שבו יש שיקוף ומגנומור ולחשוף אנשים שלא הביעו הסכמה לבדסמ שלו
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה​(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
Bluecollar כתב/ה:
הייתה לו אחריות גדולה לא ללכת למקום שבו יש שיקוף ומגנומור ולחשוף אנשים שלא הביעו הסכמה לבדסמ שלו

ממש מסכימה. יש לי הנחה כלשהי שזה כנראה היה כחלק מאתגר או משימה, בין אם שמישהו-י נתנו לו או שהוא נתן לעצמו. מאוד לא לגיטימי. הסכמה זה כל הקטע.
ve-ra
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
באמת קשה לי לחשוב על קהילה יותר פוריטנית מקהילת הבדסמ בכלוב
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:

קשה לי לחשוב על מקום שבו צריך לשים יותר דגש על גבולות והסכמה מהבדסמ
    התגובה האהובה בשרשור
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה​(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:

אני לא יודעת. זה פוריטני לחשוב על כך שזה לא בסדר לערב אנשים שלא הסכימו לזה בתוך מיניות?
יש לפרקטיקה מינית ציבורית מרחב במרחבים בדסמיים, גם אם ברור שזה לא מספק את כל העניין. אני מכירה אנשים שעובדים בבידוק בטחוני בנתב"ג, לא הייתי רוצה שזה יקרה לחברות שלי (אם המין היה הפוך) ואני מניחה (לא יודעת מה המציאות כמובן) שהיה די ברור למי ששם את הכלוב שזה יחשף, גם אם לא יכתבו על זה כתבה שלמה עכשיו ולא יובילו את האדם לצד לבדיקה.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
אני ממש בספק אם הכוונה שלו היתה לערב מישהו בעובדה שהוא נעול. להערכתי זו היתה טעות מצערת (אולי אפילו יותר מבחינתו) שנבעה מחוסר ידיעה שיש שיקוף גופני.
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
אני ממש בספק אם הכוונה שלו היתה לערב מישהו בעובדה שהוא נעול. להערכתי זו היתה טעות מצערת (אולי אפילו יותר מבחינתו) שנבעה מחוסר ידיעה שיש שיקוף גופני.

נו באמת...בשדה תעופה?
צריכה להיות אחריות ושימת לב.

מזכיר לי את הבדואי שנסע לשדה התעופה עם הגופה של אמא שלו בתא המטען
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Bluecollar כתב/ה:
Black Lotus כתב/ה:

נו באמת...בשדה תעופה?
צריכה להיות אחריות ושימת לב.

מזכיר לי את הבדואי שנסע לשדה התעופה עם הגופה של אמא שלו בתא המטען

בול אותו דבר אם לא חושבים על זה.

כלובון הוא לא גופה ולא מטען נפץ. בדיוק כמו שלמדו את הבודקים לזהות אביזרי מין ולא לפדח נוסעים שנושאים אותם בתיק, אפשר היה לחסוך את ההו-הא הזה ובטח את האספקט התקשורתי הצהוב שלו.
ve-ra
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
Sunna סאנה כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:

אני לא יודעת. זה פוריטני לחשוב על כך שזה לא בסדר לערב אנשים שלא הסכימו לזה בתוך מיניות?
יש לפרקטיקה מינית ציבורית מרחב במרחבים בדסמיים, גם אם ברור שזה לא מספק את כל העניין. אני מכירה אנשים שעובדים בבידוק בטחוני בנתב"ג, לא הייתי רוצה שזה יקרה לחברות שלי (אם המין היה הפוך) ואני מניחה (לא יודעת מה המציאות כמובן) שהיה די ברור למי ששם את הכלוב שזה יחשף, גם אם לא יכתבו על זה כתבה שלמה עכשיו ולא יובילו את האדם לצד לבדיקה.

אני מכירה הרבה יותר אנשים ששטריימל וכאפיה הורסים להם ת׳בריאות ברמה הרבה יותר שיטתית ומטרידה