|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
שולטות הכסף (בתשלום) הורסות את עולם הבדסמ
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
בשביל שלך(נשלט) • 2 בפבר׳ 2026
לא, אני לא מתכוון למלכות בתשלום שהיו עד לפני כמה שנים שזה לגיטימי וזה בסדר גמור ומקובל על 2 הצדדים שהשירות הוא תמורת כסף.
אלה על "המלכות הישראליות החדשות" בין בתשלום בין לא בתשלום שאין להן רבע גרם מושג בשליטה וכל מהות השליטה שלהם מסתכמות באתה כספומט של המלכה וקללות ברמה מאוד נמוכה כמו סמרטוט ואפס (כאילו בזה מסתכם אוצר המילים בעברית ). אני מבין שיש גברים שאוהבים להרגיש מנוצלים כלכלית וזה גם בסדר ויש כאלה שאוהבים את ההשפלות הנמוכות האלה כל אחד ושלו בכיף... אבל כששולטת לא מבינה שעולם הפנטזיות הוא רחב מאוד ויש גברים שאוהבים דברים אחרים ,זה רמה נמוכה. אני למשל אוהב להרגיש רכוש של המלכה מבוטל כל כולי חפץ ולא פועל שמכניס כסף (בשביל זה יש את האישה בבית חוץ מזה אישית מרגיש שמשהות השליטה של אישה שהעבד יביא לה כסף זה שם אותה במעמד של נזקקת לעבד ולא מישהי שכל הקיום צריך להתבטל לרגליה. ( אין לי בעיה שיש תשלום תמורת השליטה אני מתכוון לסשן עצמו ). אין לי בעיה שמלכה בתשלום גובה כסף אבל השאלה אם היא יודעת איך לגרום לעבד להרגיש מבוטל לרגליה ולא איזה פועל או בעל במערכת נישואים. * אגב אני לא מדבר רק על מלכות בתשלום רוב המלכות הצעירות השליטה שלהן מסתכמות באפס שרמוטה זונה סמרטוט נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני פבר' 02, 2026 8:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
המלט • 2 בפבר׳ 2026
מנפלאות הכלכלה. במקום בו יש ביקוש לחרא, יש היצע רחב של חרא.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 2 בפבר׳ 2026
הלך הזרזיר אצל העורב
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
ophirT{vanvan duc} • 2 בפבר׳ 2026
בתור אחד שהיה במקום הזה.
ואכתוב על זה בבלוג בהזדמנות. מדובר בדבר איום, זה מחפיץ נשים ברמה הכי גבוהה שיש. זה ממכר, דופק את המוח, סוטה מכל דרך אנושית. בדסמ בתשלום זה דבר נורא לכל הצדדים. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
oral-b • 2 בפבר׳ 2026
וול, אני שמחה לשמוע שכצרכן זנות יש לך ביקורת.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
Mary Jane • 2 בפבר׳ 2026
אז אתה מאשר את המלכות בתשלום של פעם, שנותנות שירות, אבל לא את שולטות הכסף של היום שרק מקללות ודורשות, דורשות ומגדפות. זה לא לטעמך. זה מזכיר לך חיי נישואים. נרשם.
|
|
|
| אביב נעורים |
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
2 בפבר׳ 2026
אביב נעורים • 2 בפבר׳ 2026
עידוד הזנות בישראל קווים לדמותו.
כלופי אני פונה ללפ שלך תסיר את זה מהפורום. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
בגדול לא אמורים לדבר על זה באתר.
מניח שימחק בקרוב. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
כלובי • 3 בפבר׳ 2026
מותר לדבר על זה אבל אסור לקדם את זה.
אם אנשים מנצלים את הבמה לדון בזה לרמוז שהם אוהבים לעשות את זה זה הופך לסוג של פרסום שאולי נעשה ללא כוונה אבל במקרים כאלה אני נאלץ להתערב. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
3 בפבר׳ 2026
פישוטו • 3 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: מותר לדבר על זה אבל אסור לקדם את זה.
אם אנשים מנצלים את הבמה לדון בזה לרמוז שהם אוהבים לעשות את זה זה הופך לסוג של פרסום שאולי נעשה ללא כוונה אבל במקרים כאלה אני נאלץ להתערב. כלומר מותר לספר על חוויות שליטה בתשלום? או שזה נכנס לקטגורית פרסום? או שמותר לדון על זה בצורה היפותטית רק? |
|
|