|
|
לפני 17 שעות •
12 בפבר׳ 2026
ללמוד משהו חדש
לפני 17 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 12 בפבר׳ 2026
מתחשק לכם ללמוד על פרקטיקה בדס"מית חדשה שאתם לא מכירים (סאונדינג, חשמל, מחטים, סינגייל טייל או אפילו הצלפות בשוט זנבות או שימוש בשעווה).
איך עובד תהליך הלמידה שלכם? מאיפה אתם מחפשים מידע? מתי תרגישו בטוחים להתנסות על נשלט/ת? |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 17 שעות •
12 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 12 בפבר׳ 2026
יש מקום גם לנשלטת לענות? (גם בתור מישהי שהיתה "בובת בדס"מ חביבה" בלימוד פרקטיקה וגם בתור מישהי שלמדה דבר או שניים)
|
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 16 שעות •
12 בפבר׳ 2026
זאלופון(שולט) • 12 בפבר׳ 2026
כנראה שאתחיל בחיפוש מידע וקריאה אודות הנושא, בעיקר היבטים טכניים וסיכונים.
בהתאם לצורך ולאפשרות, אולי אתייעץ עם חברים שיש להם ניסיון בתחום, או אשאל פה את מה שלא סגור אצלי. אחר כך, במידת האפשר, אנסה את הפרקטיקה על עצמי כדי להבין מה הנשלטת צפויה לחוות (למשל כמה כואב החישמול) ו/או להתמקצע (למשל בקשירה מסוימת). ואז על נשלטת, כנראה תוך וידוא שהכל בסדר ושאלות איך זה מרגיש. |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
ve-ra • 12 בפבר׳ 2026
ChatGPT
|
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 14 שעות •
12 בפבר׳ 2026
פישוטו • 12 בפבר׳ 2026
קצת כמו לפני שאני קונה מוצר חשמלי.
אני קודם כל עושה חקר שוק. מסתכל על השימושים של המוצר, שואב השראה למה אוכל לעשות איתו. פה בעיקר צורך תוכן פורנוגרפי ומוצא מה מפעיל אותי בקינק הספציפי. זה קורה עם עצמי ובלי קשר למימוש או לפרטנר. בשלב הזה זו רק פנטזיה בלי השלכות ריאליות. כשמגיע הרגע לתרגם את הקינק למציאות אני מתחיל ללמוד באמת על מנת לעשות התאמות. קודם כל מחפש מידע על סכנות ודברים להיזהר מהם. מנסה ללמוד מהם סימני העצירה שלי בתור סאב. למה לשים לב ומה "אמור" לקרות. אחר כך אני עובר לקרוא "ביקורות מוצר". מחפש חוויות של אנשים שהתעסקו בקינק הזה. פה, בפטלייף, ברדיט. זה אמנם לא מידע אקדמאי, אבל מרכיב לי תמונת מצב. משם עוברים להתנסות זהירה והדרגתית. |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
whisperoz • 12 בפבר׳ 2026
אולי את ולונה תנהלו את הפורומים
כמעט ולא לומד מכאן... מבחינתי, הכלוב הוא פחות חומר תיאורטי... יותר מה ואיך לא לעשות דברים 🤓 1. אני קורא. באנגלית, בעברית, צופה בפורנו איכותי. 2. אם יש נשלט/ת, גם בודק את הדברים, את הגבולות, אם הם/ן התנסו ועשו, ומה הם חושבים ומרגישים. 3. משתדל לשמוע פודקאסטים. 4. שואל חברים/ות בדסמיים. שאולי הם עשו ויודעים להפנות למקורות טובים, או את דעתם וחוויותיהם. 5. פטלייף. אלו חלק מהאתרים: https://domsubliving.com/bdsm-limits-learn-whats-hard-soft/ https://sexwithemily.com/ https://yahasim.org.il/ https://badgirlsbible.com/ https://blog.kinkly.com/ למרות שמאוד חשוב לקרוא על איך לעשות, מה הסכנות, מה עשוי לקרות, ומה הכללים והחוקים הפיזיים והנפשיים, ואלו הדברים הראשונים שיש לעשות. בסופו של דבר, צריך לעשות את זה... אני מרגיש בנוח כאשר אני יודע לאן אני נכנס ומה אני עושה. אחרי הקריאה וההבנה של מה אמור להיות. בסשן ראשון כנראה גם מאוד אדבר עם הנשלטת ואסביר לה כמו גם לי תוך כדי הדברים. זה לא הזמן להיות שולט עכזר וחסר מילים כאשר היא מרגישה דברים חדשים ואתה עושה דברים חדשים. כל אחד הוא אינדיבידואלי, סשן שקראנו עליו יכול להיות הפוך ממה שקורה בפועל. לכן תקשורת וכנות, יחד עם פתיחות להבין את המקום ולהוריד מהאגו והכובעים שלנו זה טוב, גמישות והבנה של הסיטואציה ושל הנשלט/ת. ושסשן יכול להסתיים מוקדם מהצפוי. וכמו שאמרו מעליי זהירות והדרגתיות חשובה מאוד. יש פרקטיקות שאנסה על עצמי באופן חלקי, כדי להבין את ההרגשה של הנשלטת גם אם בערך, וגם כדי להבין שאני עושה נכון. (שעווה [שזה מאוד חשוב וחלק מהכללים להבין את החום והגובה], צעצועי אימפקט.) אם עושים משהו פעם ראשונה, לא צריך להגזים. לא את/ה ולא עליה/עליו. יש עקומות למידה גם לשולטים. |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 12 בפבר׳ 2026
אם זה ציוד, אין תחליף לבדיקה עצמית. זה הכי טוב.
לגבי פרקטיקות, אני שואל חברים שאני יודע שעשו את זה ומתייעץ. אם אין, אז אני מחפש הסברים באינטרנט, ספרים וגם חוויות של שני הצדדים. היו פעמים שפרסמתי מראש שאני מתכוון להתנסות ואנשים שהתעניינו בצד השני באו להתנסות גם הם. למשל דברים שקשורים לממיפיקציה ומיטת ואקום, קשירות, מחטים ופירסינג, לייטקס נוזלי, ובטח עוד כמה שאני לא זוכר. זה נעשה באוירה של למידה ולא סשן. ככל שמתקדמים בדרך זה עלול להפוך למאוד מאוד ספציפי ומה שעובד בשבילי זה אבני דרך קטנות בדרך לדבר עצמו, גם כדי להשתפשף וגם כדי לאפשר לצד השני להבין מה הוא חושב על זה |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לונה, ברור שכולם מוזמנים להגיב, ותודה לכולכם על התשובות המעניינות עד כה! 🪷
אתרי קינק חסומים לchatgpt ודומיו, למרות שכן אפשר לקבל תוצאות מreddit. השאלה היא האם אתם מעריכים שאתם מקבלים ממנועי ai את התוצאות הטובות ביותר באופן הזה? והאם אתם משלימים את החיפוש בכלוב, בגוגל או באתרים ייעודיים (למשל פטלייף?) באיזה שלב אתם פונים להתייעצות עם אנשים שהתנסו בפרקטיקה? והנה המקור לשאלה: יצא לי לאחרונה להתעניין בנושא של סאונדינג. בדומה לפישוטו, אחרי שראיתי כמה סרטונים התחלתי לחפש מידע על איך עושים את זה נכון ומה הסיכונים, וחפרתי את פטלייף ועוד לא מעט אתרים עם סמכות רפואית שכתבו על הנושא כדי להקיף את הנושא ולהצליב מידע. אחר כך התחלתי לשאול מכרים שלי בנוגע לידע שלהם בתחום ולחוויות. כאן התחוור לי שהפער בין התיאורטי למעשי די משוגע: בעוד שבכל המדריכים שקראתי הנושא של דימום מופיע בחלק של "מתי צריך לגשת לטיפול רפואי", כשהתייעצתי עם אנשים השאלה הראשונה ששאלו אותי היתה "את חוששת מדם?", כאילו מדובר בחלק מהפרקטיקה באופן שוטף. זה גרם לי לחשוב לא מעט על החשיבות של השלבים והאופן שבו ידע יכול לעבור בקהילה. |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 12 בפבר׳ 2026
נראה לי שכמו בחומרים כתובים - קריאה ביקורתית היא חשובה,
כך גם בהתייעצות עם אנשים שלתפיסתך מנוסים בזה מספיק כדי לקבל מהם עצות |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
לפני 13 שעות •
12 בפבר׳ 2026
► teacher כתב/ה: נראה לי שכמו בחומרים כתובים - קריאה ביקורתית היא חשובה,
כך גם בהתייעצות עם אנשים שלתפיסתך מנוסים בזה מספיק כדי לקבל מהם עצות זה טריקי משנדמה לנו כי יש את מה שאנחנו יודעים שאנחנו יודעים ומה שאנחנו לא יודעים שאנחנו לא יודעים לי למשל אין מושג במחטים. חבר הראה לי שתי תמונות - אחת מהן היא של מישהו שמלמד אחרים. שתיהן נראו לי מהממות ואני לא זיהיתי בעיה באף אחת מהן. הוא הסביר לי שדווקא בתמונה של המומחה יש סכנה לקריעה של העור בשל האופן שבו הוכנסו המחטים. אני תוהה האם הייתי עולה על זה לבד, אם הייתי חוקרת את הנושא. |
|
|