|
|
לפני יומיים •
12 בפבר׳ 2026
טקסים ביחסי שליטה
לפני יומיים •
12 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 12 בפבר׳ 2026
לא בטוחה אם זה כבר עלה כאן או לא (סביר להניח שכן)
להרבה מאיתנו יש טקסים שונים בתוך מערכת היחסים הבדס"מית זה יכול להיות בתנוחות מסויימות (כמו נאדו) ואז שילוב של אמירת ברכה או השפלת מבט זה יכול להיות טקסים של הודעה קבועה נשלחת בבוקר/ערה וזה יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים אז מה הטקסים שלכם.ן? ולמה דווקא טקסים אלו נמצאים בתוך מערכת היחסים שלכם.ן? |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
Skyfall(שולט) • 13 בפבר׳ 2026
גם אני בדיוק כתבתי על זה הבוקר ואז הפנו אותי לכאן.
שאלה מעניינת. עוקב... |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 13 בפבר׳ 2026
אני מאוד מאמין בטקסים וברוטינות.
לדעתי זאת השפה של ה BDSM. מקנה ביטחון בשגרה ומבטא את ההיררכיה ביום יום. יש לי בפרופיל הפניה לפוסט ישן שלי שנקרא רוטינות. פוסט אוטוביוגרפי מתקופה מאושרת מלאה בטקסים. מוזמנים לקרוא. |
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
Antimatter(נשלט) • 13 בפבר׳ 2026
אחד הטקסים שאני אוהב זה נשיקות לכפות הידיים של הדומית שלי. זה יכול להיות בתחילת סשן וזה בוודאות יהיה אחרי שהיא העניקה לי כאב. אני מאוד אוהב את זה כהוקרת תודה וכאקט נוסף של כניעה.
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
לפני יומיים •
13 בפבר׳ 2026
שרף אורנים • 13 בפבר׳ 2026
לנשק את כף היד זה טקס יפה כלכך!
אני אוהב לבקש רשות לגמור ואז להקדיש את הגמירה. |
|
|
|
|
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 13 בפבר׳ 2026
אין כוס קפה הפוך שאני שותה שהוא לא מקבל תמונת coffee heart, מצויירת עם האספרסו לפני הלגימה הראשונה, והשתפרתי משמעותית במהלך הקשר 🫠
|
|
|
|
|
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
Adasha • 13 בפבר׳ 2026
ראשית כל בוקר טוב ולילה טוב זה דבר ראשון ואחרון.
זה לפתוח את היום כמו סוג של "מודה אני בתפילה" משהו שיגיד לה : קמתי ואת הדבר הראשון שעולה לי לראש כנל גם לילה טוב. אם אני יודע שהולך להיות מפגש באותו יום אז כל היום הופך לסוג של טקס. זה מתחיל בגילוח וטיפוח. אפטרשייב ובושם ריח פה כל היום הראש שלי במחשבות שקשורות למפגש . סוג של התכוונות וכניסה למוד מסויים. ניסיון לשחרר מהראש מחשבות במפגש עצמו זה סוג של מדיצטציה. אני מתכוונן ומכוונן את עצמי להרגיש אותה . את הרצונות והמחשבות. לנסות להגיב בלי מילים לרוב כשאנחנו הולכים יחד אז אני אהיה חצי צעד קדימה לנוטףוט להכווין להיות סוג של "מוכן להתקלה" להחזיק לעזור לסייע במה שצריך אם בכלל ולמרות זאת בראש אני בכלל מאחוריה. |
|
|
|
|
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
שרף אורנים • 13 בפבר׳ 2026
מקסים
|
|
|
|
|
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
Snitch • 13 בפבר׳ 2026
בדס"ם חסר טקסיות = ונילי.
אצלי הטקסיות משתנה ברמה הפרסונלית, כשאני מבין מה הצד השני מעורר בי, אז אין רוטינה קבועה. מה שכן, זה תמיד איכשהו מתחבר לאלוהות, האללה ושאר אלמנטים "דתיים" שמבטאים סגידה |
|
|
|
|
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
לפני יום •
13 בפבר׳ 2026
Curious B • 13 בפבר׳ 2026
עוד לא הספקתי לגבש לי טקסים ממש.
אבל במעט מערכות היחסים שהיו לי, ואולי דווקא בגלל שכולן התחילו מרחוק ההודעה של בוקר טוב כשאני מתעוררת, ולילה טוב לפני שאני הולכת לישון לא זוכרת שהיה לי את זה באף מערכת ונילית. לא בכזו אדיקות. בלי לפספס אף יום, אף פעם. יש בזה משהו מאוד חזק ובעל עוצמה לקשר, אפילו שזה נראה הכי סתמי וטיפשי. מעבר לזה השרשור הזה מתוק ברמות ואני נהנית לקרוא כל תגובה |
|
|